čtvrtek 4. dubna 2013

CLOTHINGLOVES.NET


Hey guys!!!

Krásný čtvrteční večer, těšíte se na blížící se víkend? Budu pro vás mít připravený post o novince od Maybelline - Color Whisper, jsem to té řady úplný blázen! Zamilujete si ji <3

Teď už ale k dnešnímu článku. Poslední dobou nakupuji velkou většinu oblečení přes internet, protože se tak snadno dostanete k úžasným originálním kouskům. Je to snadné a pohodlné a většinou za super přijatelné ceny. Hrozně mě baví procházet online katalogy, jsem schopna u toho zabít celičký večer:) Úplnou náhodou jsem narazila na stránku Wholesale Clothing. V překladu,trendy věci za pár dolarů. Mají opravdu širokou škálů jak oblečení, tak doplňků.

Když zabrousíte do sekce Women's Clothing , hemží se to tam pastelovými šifónovými blůzkami, krajkovými šaty, legínami s galaktickým vzorem, high waisted šortkami...zkrátka všechny aktuální vychytávky, které budou na jaro/léto jako dělané. Pokud k nám ovšem nějaké dorazí, sníh za okny mě nechává na velkých pochybách:(


Hned v několika kategoriích probíhá velký discount, slevy 70% - 85%, například ve Floral Girl Dresses. Hodně se mi líbí jejich doplňky, proto jsem si napoprvé vybrala právě z této sekce a jsem velice zvědavá až dorazí. Určitě vás budu informovat o tom, jak dlouho trvala dodávka a další užitečné věcičky. Najdete tam úžasné náhrdelníky a prsteny, myslím, že každý tam objeví svůj šálek čaje :).

Určitě na stránky mrkněte, tento článek je takový prvotní shout out, jsem sama zvědavá na vzhled a kvalitu výrobků, o kterých vám dám co nejdříve vědět. 

Mějte krásný konec týdne a o víkendu se na vás budu těšit:)

10 komentářů:

  1. Aha, tak teď mi došlo, že ty u nich budeš objednávat? Nebudeš to mít zadarmo? Myslela jsem, že když máš na blogu na straně jejich banner, tak jde o spolupráci. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za tip. :-) Opravdu moc hezké kousky. Pak dej určitě vědět, až ti objednávka dorazí, jsem zvědavá, jak jsou na tom s kvalitou.

    OdpovědětVymazat
  3. I me oslovili, asi nas bude vic, snad to ted nepoleze i oknama....

    OdpovědětVymazat
  4. Tú stránku navštevujem už dlho, sú tam krásne vecičky :) Tak sa teším až ti tá objednávka príde a zhodnotíš to, pretože som sa ešte neodhodlala risknúť to a niečo odtiaľ objednať, dúfam že to bude stáť za to!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Tú stránku navštevujem už dlho, sú tam krásne vecičky :) Tak sa teším až ti tá objednávka príde a zhodnotíš to, pretože som sa ešte neodhodlala risknúť to a niečo odtiaľ objednať, dúfam že to bude stáť za to!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tato stránka se mi taky líbí... díky za typ :)

    http://magicobsessions.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  7. na článek se už moc těším ! :-)) a jsem zvědavá, co objednáš :-)

    OdpovědětVymazat