sobota 30. března 2013

MARCH FAVOURITES

Hey guys!!! 

Krásný sobotní večer, doufám, že máte skvělý víkend a nezapomenete dnes přeladit na letní čas. Je to neskutečné, ale už tady máme březnové favourites! Ty tři měsíce utekly jako voda, vůbec jsem se nestihla ohlédnout, možná i proto, že vládne permanentně depresivní a šedivé počasí....Už v únorových oblíbenostech jsem přivolávala jaro a teď v tom jen pokračuju:) 

YSL Lipstick & ELF Tinted Balm

Poslední dny se snažím navodit jarní náladu alespoň pomocí oranžové/korálové barvy. Jak jsem zmínila v předchozím článku, nude barvičky miluju, ale chce to rozhodně oživit. Rtěnky od YSL můžu maximálně doporučit, jsou krásné krémové a barva drží dlouho. Tento odstín má číslo 15 - Orange Shiver. 

Další oblíbená oranžáda pochází ze studiové řady ELF, vyživující balzám na rty spf 15 v barvě Mellow Melon. Zbožňuju tyto balzámky, jen ty kelímky mě přivádí k šílenství, balení je malinko nešťastné.



SYX Lip Balm

U rtíků prozatím zůstáváme. Zamilovala jsem se do těchto SYX balzámků! Růžový je klasický a červený nádherně voní po jahodách. Dávám si je vždy před spaním a ráno těsně před nalíčením a dělají mým rtům obrovskou službu. Určitě je vyzkoušejte, já na ně narazila u pokladny v Marionnaud. Jeden vychází na 49,-.



LUSH Bubblegum Lip Scrub

Scrubíky LUSH jsou moje srdcovka, právě žvýkačkový byl úplně první výrobek, který jsem si kdy od LUSHe před lety koupila. Používám jej cca 2x do týdne, protože rtěnka opravdu zvýrazní každou šupinku a to nevypadá pěkně. Voní sladce, jako žvýkačka a cukrová vata a můžete jej buď setřít, nebo sníst. Já volím zásadně druhou variantu!!


Essence Eye Base

Pokud se vám příliš nechce investovat do proslavených primerů od Urban Decay nebo Too Faced, sáhněte po dostupné variantě od Essence. Byla jsem naprosto spokojená jak s krémovou bázi I love stage, tak s touto Colour Arts, která má silikonový základ. Vyhovuje mi asi nejvíce, protože stíny opravdu krásně přilnou a drží celý den. Pro mě osobně je výsledek úplně srovnatelný s cenově vyššími primery.


Beyonce Midnight Heat

S "celebritími" parfémy mám vztah tak 80% na 20%, velká většina mi voní hodně lacině, ale mám pár oblíbených. Mezi ty favorizované patří i Midnight Heat od Beynce. Hodně mi připomíná Fantasy od Britney Spears, takže pokud vám voní sladké, těžší vůně, bude se vám líbit:) Cítím ji na sobě i na šatech poměrně dlouho, dostala jsem se k ní úplně náhodně a příjemně mě překvapila.


Essence Hand Cream

Moje nejoblíbenější krémy na ruce vůbec. Jsem na ruce maniak, vždy je mívám hodně suché a po krému sahám několikrát denně. Nové varianty přišly právě včas, když jsem vypotřebovala všechny ze zimní edice. Nedám bez nich ani ránu.


Magazines

Tradiční várka mých oblíbených časopisů. Nestává se moc často, že bych byla nadšená ze všech třech obálek, ale tyto se mimořádně vyvedly. Úžasně pastelově a jarně působí cover InStylu s Rachel, Michelle a Milou a na titulku Cosma s Miley jsem se těšila už hodně dlouho. Good job!


Spring Breakers

Na Spring Breakers jsem se těšila už od podzimu, kdy se začaly objevovat fotky z jeho natáčení. Je to hodně kontroverzní kousek, který se nejspíš nebude líbit každému, je to malinko jiný žánr než jsem čekala. Ve zkratce, spousta party, drog, sexu a zbraní. Neskutečně se mi tam ale líbila Ashley Benson a James Franco, který dokáže zahrát nejspíš úplně všechno!


Demi Lovato - Heart Attack

Jestli mi nějaký song zní celý měsíc v hlavě, je to rozhodně Heart Attack, novinka od Demi Lovato. Jak víte, Demi miluju a poslední dobou se jí ohromně daří. Poslechněte si ji, je návyková:)



Máte nějakou svoji top oblíbenost za březen? Viděli jste Spring Breakers? Dejte mi vědět v komentářích!


28 komentářů:

  1. dík za tip na peeling na rty - začala jsem hodně rtěnkovat a jak říkáš - vypadá to hrozně na rozpraskaných rtech :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, ty peelingy jsou velký pomocník:) Když není scrubík, dá se použít i klasický cukr a zubní kartáček:)

      Vymazat
  2. Ta rtěnka od YSl je vážně nádherná...hrozně se mi líbí ten design. A jak jsem teď viděla tenhle článek, tak mi došlo, že musím zajít do Lushe. :) Jinak film jsem neviděla a nejsem sijistá, jestli by se mi to líbilo. Nemám moc ráda Vannesu ani Selenu...ale kdo ví. Možná by mě to nadchlo. :)

    Facebook

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. YSL mají tak nádherné balení...jsem z něj vždycky úplně unešená:) Selena je tam pořád trochu malá holka, Vanessa je ale "bad bitch":)))

      Vymazat
  3. Jak píše Lucka, i mě se velice líbí design rtěnek od YSL, a co teprve ty barvičky! Ty jsou opravdu nádherné, bohužel pro mě, že jsou drahé..Jinak balzámy a krémy na ruce jsou povinností :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje řeč, nemohla bych bez nich vyjít z domu!!! :)

      Vymazat
  4. Tiež sa teším na Spring Breakers !

    OdpovědětVymazat
  5. Super! Balzámky mám také ráda:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Naty,
    článek opět moc povedený :). Krémíky na ruce jsou opravdu úžasné. Sama jsem vyzkoušela ten s jogurtem a zeleným čajem a teď dopotřebovávám ze zimní limitky Gingerbread a Chai latte :). Už se vidím, jak běžím do Douglasu pro nový :).

    Přeji krásné Velikonoce.
    Tvá Zuzka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miluju limitky essence krémíků:))) Krásné Velikonoce i Tobě!!

      Vymazat
  7. tyjo, já nevím ale s tím peelingem na rty,asi bych ho po použití taky snědla :D ale ta představa že spolu s tím i jím kousky odumřelé kůže ze rtů, no nevím nevím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když si to řekneš takhle, zní to hrozně:))) Ale ja fakt, že ty částečky jsou úplně nepatrné:)

      Vymazat
  8. Vůbec nemůžu uvěřit, že už je duben! Vážně to uteklo neskutečně rychle:) Jinak tvý oblíbenci se mi moc líbí:) Tu bázi od Essence si půjdu určitě koupit:) Písnička od Demi je skvělá a vážně hrozně chytlavá!:) A Spring Breakers jsem viděla a celkem mě to zklamalo:-( Představovala jsem si to jinak a chvílema jsem se tam i dost nudila:) Ale hlavní herečky si to natáčení určitě musely užít:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem původně myslela, že Spring Breaker budou taková klasická letní teenagerská komedie, byla jsem hodně překvapená:) Je fakt, že děj byl vlastně nijaký..

      Vymazat
  9. Spring breakers jsem ještě neviděla, už se moc těším, až se na to podívám =)).
    Heart attack je opravdu návyková =)).
    Co se balzámů týče, oblíbila jsem si višňový od Labello. Moc příjemně voní a rty zbarví jemně dočervena =). Dřív jsem balzámy skoro vůbec nepoužívala, ale poslední dobou mám nějak suché rty =))

    miss-inly.tumblr.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brousím si zuby na nějaký balzámek EOS, je toho plné youtube, tak chci zkusit. Až na to, že v USA stojí nějaké dva tři dolary a tady mě vyjde na dvě stovky s poštovným a vším:))))

      Vymazat
  10. super článek, zaujaly mě ty balzámy a ta báze pod oční stíny :)
    elle mám taky!:)

    OdpovědětVymazat
  11. samé úžasné vecičky beyonce a balzamy sú moje srdcovky :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  12. Naty, můžeme si tě přidat do přátel na FB?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano určitě, jen prosím písněte třeba do zprávy že se jedná o blog:)

      Vymazat
  13. Ahoj, hned mě článek zaujal, jak jsem si všimla InStylu, kupuji ho už rok a právě tento teď leží hned vedle mě :D Už se moc těším na Mocný vládce OZ a taky, na Spring Breakers, jelikož jsem to ještě neviděla. Moc se těším na Selenu a na Ashley, jelikož Ash znám z PLL. Taky jsem si všimla že sleduješ stejně jako já PLL a The Lying game (hra lží)a mezi LUSH scrubíky se rozhoduju už dlouho, pokud si vyzkoušela oba Bubblegum nebo Mint Julips, který je podle tebe lepší ?? Mooc miluji LUSH !!! Mám docela velkou sbírku od LUSH, pokud chceš něco počíst tak klidně mrkni sem bbarussee.blog.cz a je tam několik LUSH recenzí. Ách, jak já už dlouho mooc toužím po YSL rtěnce !! Inspiruješ mě, za to děkuji a ať seti na blogu vede ♥♥♥ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se k tobě na blog podívám, Lush je úžasný, je to velice návyková záležitost:)) Mint Julips jsem bohužel neměla, měla jsem Bubblegum a Sweet Lips, oba úžasné, slaďoučké:) Mám teď Ashley Benson hrozně ráda, celkově všechny herečky z PLL, připadají mi jako moc příjemné osobnosti:)

      Vymazat
  14. kromě těch časopisů nic z toho neznám :D .. ten film vypadá dobře! :) určitě ho zkouknu :)

    OdpovědětVymazat
  15. Essence krémy na ruce taky zbožňuju! Mám doma všechny tři :)

    OdpovědětVymazat
  16. Kde si stáhla Spring breakers prosím? :-) Ráda bych se na to podívala a zatím jsem to nikde nenašla :-(

    OdpovědětVymazat
  17. Můžu se zeptat kde se dají sehnat ty Essence Hand Creamy ? Nikde u nás v drogérii je nemůžu najít :(

    OdpovědětVymazat