úterý 19. března 2013

L'OREAL LUMI FOUNDATION & CONCEALER REVIEW


Hey guys!!!

Je tady slibovaná recenze make-upu Lumi Magique Foundation, o kterém jsem se zmiňovala i ve svých favourites. Doplnila jsem jej i o korektor, takže budete mít všechno pěkně pohromadě. O řadě LUMI jsem se nejdříve dozvěděla prostřednictvím Youtube, kde byla prezentováva jako True Match - Lumi. Tedy taková sestřička True Matche, který je mimochodem můj top make-up z drogerie.

Hlavní myšlenka spočívá v tom, že drobné zářivé pigmenty by měly projasnit vaši pleť a vykouzlit na ní zdravý, mladistvý nádech. 

MAKE-UP

Odstín

Jsem v odstínu W6 Gold Caramel, který je jedním z nejtmavších a opravdu můžu potvrdit, že barvy sedí skvěle. Neměla jsem v tomto směru obavu, protože L'oreal mě nikdy nezklamal a barvička dokonale sedla. Myslím, že škála odstínů je poměrně široká, takže si najdou svou lahvičku jak sněhurky, tak tmavší typy. Značení bývá v podobě C (chladný odstín) a W (teplý odstín).

Aplikace

Je zcela na vás. Zkoušela jsem make-up aplikovat všemi způsoby a osobně mi nejvíce vyhovuje štětec nebo tato růžová kosmetická houbička. Ale dá se stejně tak dobře nanášet třeba prsty. Má dobrou strukturu, tedy ani příliš vodnatý, ani příliš suchý, nezasychá ani rychle, ani pomalu, takže jej můžete krásně vpracovat do pokožky. 

Krytí

Střední až silné. Kryje nádherně, není potřeba velké množství a zamaskuje všechny nedostatky. Samozřejě platí, že čím více produktu použijete, tím více bude krytí sílit. Určitě ale patří mezi ty spolehlivé make-upy, u kterých si nemusíte dělat příliš starostí s dalším kamuflováním.

Vzhled

Je to pro mě zkrátka zářivý True Match. Je matný, pokožka vypadá hebká a precizní, navíc je ještě díky částečkám opravdu rozzářená a působí svěžě. Maminka jej používá také a můžu říct, že ji dokáže zlehoučka omladit. 

Výdrž

Nosím jej bez problémů celý den. Zhruba každé tři hodiny přepudruji T-zonu, ale to je taková moje klasika. Je možné, že se díky třpytivým pigmentům leskne problémová část tváře nepatrně více, ale není to žádní katastrofa a nevidím žádný větší vliv. 

Hodnocení: 100% Zbožňuju True Match, proto jsem věděla, že tento budu zbožňovat taky. Často dělám to, že smíchám LUMI a True Match dohromady a to je dokonalost:)




KOREKTOR

Odstín

Výběr je ze dvou odstínů a oba dva jsou hodně světlé. Ideální pro světlejší pleť. U korektorů je ale docela normální, že není velká paletka barev, takže jsem s tím neměla problém.

Aplikace

Korektor má štěteček, do kterého se pomocí "twistování" dostává produkt. Funguje na bázi pera, jen se nic nekliká, ale točí. Tento systém mi úplně vyhovuje, je to čistá práce, nemusím nic dolovat z kelímku. Opatrně na příliš velké množství, úplně stačí jedno, maximálně dvě zatočení.

Vzhled + Krytí

Hodně mě překvapilo jak světlý korektor je. Na 1000% bych jej nazvala projasňovač, protože danou oblast zbarví skoro až do bíla. Ráda jej používám především pod oči, protože mám ráda vzhled a lá Kim Kardashian a její extra světlé okolí očí. Na to je dokonalý. Jinam jej neaplikuji, protože na mojí hodně tmavé pokožce by spíš na problematické místečko upozornil. Kryje výtečně, je hustý, přesto se s ním dobře pracuje.

Výdrž

Korektoru se za celý den nemusím dotknout. Ráno jej přepudruju společně se zbytkem tváře, ale jinak zůstává na svém místě.

Hodnocení: Perfektní pro prozáření pod očima, jinak vhodný spíše pro světlejší typy pleti. Ale kryje krásně.


S řadou LUMI jsem absolutně spokojená a především make-up určitě koupím znovu. Jsem nadšená z každého kvalitního kousku, který se v drogériích objeví a L'oreal mě opět nezklamal. Vyzkoušeli jste už něco z řady LUMI? Na cokoliv se ptejte v komentářích:)


37 komentářů:

  1. Na tve tvari vypada oparvdu perfektne !!! Take na nej mam zalusk. S houbickou se tedy pracuj dobre? Neumim si to mocmpredstavit.
    Inhotblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám raději klasické štětce, ale houbička dělá krásný efekt, takový jemný:)

      Vymazat
  2. Super, asi ho vymenim za YSL:-) na leto chci jeste zkusit jejich bb. PS: Psala jsem Ti zpravu na Facebook, Naty:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlato mě se od tebe žádná zprávička neukázala, napiš mi prosím znovu :-*

      Vymazat
    2. Máš ji tam, kdyžtak klikni na "Další". FB mám Richard Dominika. Krásný den:-*

      Vymazat
  3. Od Lorealu mám makeup True match a nemůžu si ho vynachválit :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já, je to můj nej nej make-up z drogérie!! Nikdy nezklame

      Vymazat
  4. Vypadá moc dobře, už jsem po něm v Dmce koukala :) Díky za tip.

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem ještě nic nezkoušela, ale make-up si určitě pořídím, až mi dojde Dermacol :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase nemám moc zkušeností s make-upy od Dermacolu, takže na ně mrknu:)

      Vymazat
  6. další must have :-) Děkuji za skvělou recenzi Nataly :-) a uděláš prosím článek o tvé úpravě obočí ? :) Je naprostodokonalé :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moooc:))) Chystám se na to, je to velice jednoduché, článek bude tak o třech větách asi :))

      Vymazat
  7. Ten make-up mam taky a je nejlepsi co jsem mela, ale i tak se mi po nekolika hodinach smyva a dela fleky na cele, pod ocima a okolo pusy:/ nejlip na pleti vypada nanesen prstama nebo stetcem ale s nim to musim poradne zapracovat:)) super recenze:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu:) Na každému vše sedne:( Čas od času taky narazím na produkt,který mi vůůůbec nepasuje

      Vymazat
  8. Na základě čeho soudíš silné krytí? Nezdá se, že bys měla problémy s pletí, navíc na někom tak silně opáleném jako jsi ty, nebudou vidět drobné červené skvrnky tak jako na nás bledulích.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, nemám problematickou pleť ani skrny a nic podobného...Ale to člověk pozná, že make-up silně kryje. A je to hodně vidět u mojí maminky, ta je bledá a používá jej taky. A ta má lehce červené skvrnky a v pohodě jsou překryté:)

      Vymazat
  9. Já make-up nepoužívám, přešla jsem na BB, ale tento vypadá skvěle!:)
    Od L´oreal mám políčeno na BB a moc se mi líbí i primer:)
    Jsi nádherně nalíčená Natálko:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc:) To je takové moje go-to líčení, hlavně do práce, je to rychlovka za 15 min:)

      Vymazat
  10. Tru Match miluju, ale tenhle Lumi nemám ráda, jelikož má třpytky a já se nechci třpytit, hlavně přes den, například ve škole

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když si dám přes něj pudr, tak je to většinou dobré. Ty tpřytky vidím po nanesení, ale když se zafixuje, tak u mě už jakoby zmizí...

      Vymazat
  11. asi popremýšľam o kúpe,no mám mastnú pleť tak neviem,či by na ňu úplne sadol..=/ inak si krásne tmavá,musím povedať :))

    Nius07

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujii:)) Já mám smíšenou pleť, čili mastnější t-zonu a je to docela ok. Myslím, že občasné přepudrování a je to dobré:)

      Vymazat
  12. Já používám občas True Match a mám ho hrozně ráda, přijde mi skvělý:) Lumi jsem ještě nezkoušela, ale stoprocentně ho vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  13. na tej foto vyzeráš ako bábika :) už dlho zháňam dobrý make-up dúfam že budem s týmto spokojná pôjdem si ho asi pozrieť pretože Loreal obľubujem ;)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:))) L'oreal mě opravdu nikdy nezklamal, já i maminka používáme jejich make-upy už hrozně dlouho a vždycky byly moc fajn:) Budeš spokojená:)

      Vymazat
  14. ak sa môžem spýtať tak odkiaľ máš tu ružovú houbičku,,:?:D

    OdpovědětVymazat
  15. A ja mam dotaz na stiny, co mas na fotce?:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou z této paletky - WARM. Myslím, že jsem namíchala pár odstínů dohromady, všechny si jsou dost podobné:))

      http://www.elfkosmetika.cz/eshop-produkt/165/paletka_32_stinu_-_limitovana_edice/cz

      Vymazat
  16. nedokážu pochopit že mas tak dokonalou plet
    http://fbsphoto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je věc, za kterou jsem opravdu vděčná...Nepoužívám žádnou speciální drahou kosmetiku, krémy mám třeba od Olay nebo Garnier, takže běžné z drogérie. Moje babička má i ve svých 70 letech nádhernou pleť, takže možná to bude díky ní:)

      Vymazat
    2. Z 90 % je pleť záležitostí genů. Něco málo mají na svědomí hormonální výkyvy typu menstruace, nasazení/vysazení HA, těhotenství, ale péče je naprd, když nemáte dobrý genetický základ. :-)

      Vymazat
  17. jaký máš prosím názor na samoopalovací nástřik ? doporučila bys ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak se to vezme. Pokud jde o jednorázovou akci - ples/oslava adt. tak ano. Ale trvale asi ne. Moje zkušenost byla ta, že nástřik byl šíleně cítit, měla jsem od něj vše špinavé a vydržel týden. Je ale možné, že jsem třeba byla ve špatném studiu...

      Vymazat
  18. Natálko moc ti to sluší. Můžu se zeptat, jsem také ze Zlína a ráda bych věděla kam chodíš na manikůru? Jinak mám dojem, že děláš ve Zlatém Jablku butik Gant není liž pravda? Nedávno jsem tam nakupovala a říkala jsem si odkud tu kočku znám:-). Dagmar

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, pracuju přesně tam:) Na nehty chodím na Čepkov, protože věčně se nestíhám objednat k nehtařce. Vím, že na tyhle studia nebývají moc dobré ohlasy, ale já upřímně můžu říct, že tam chodím už skoro 4 roky a v životě jsem neměla nijak poničené nehty, vždy si dávají záležet a ty nehty mám udělané krásně. Třeba maminka chodí ke klasické nehtařce a když si srovnáváme ruce, mám je udělané lépe. Naprosto chápu, že třeba některým lidem nejsou příjemní, ale co se týká práce, nemůžu si stěžovat.

      Vymazat