středa 13. března 2013

FEBRUARY LADYBOX


Hey guys!!!

Long time no talk....Dnes něco málo o LadyBoxu za měsíc únor. Jako vždycky je tento post se zdánlivým zpožděním, ale chci si produkty opravdu na vlastní kůži vyzkoušet, protože jak jinak něco posoudit, než pravidelným používáním. V první řadě chci říct, že únorový LB patřil mezi ty opravdu dobré! Moc mě potěšilo hned několik produktů v plné velikosti, to je pokaždé dobré znamení.

Nejvíce jsem byla zvědavá na micleární vodu, protože jsem z několika stran slyšela, že by mohla případně nahradit slavnou Biodermu. Poctivě jsem se s ní odliovala celý měsíc a jsem už hluboce za polovinou. Za sebe můžu říct, že je s Biodermou relativně srovnatelná. Nemám ale nijak problematickou ani citlivou pleť a na většinu přípravků reaguji dobře, takže možná někdo bude mít odlišný názor. Odličuje ale velice dobře, poradí si i s voděodolnými řasenkami, je neparfémovaná, nevysušuje pleť a celkově z ní mám super pocit.


Po dlouhé době se mi také dostalo do rukou hedvábí na vlasy od Biosilk, které jsem jednu dobu intenzivně používala. Stačí opravdu kapička, vetřít do délek vlasů a je to. Krásně je zjemní. I lesk na rty od Fleur de Sante patří teď mezi moje oblíbené. Musím říct, že Fleur de Sante bylo pro mě prostřednictvím LB jedním z největších objevů. Jejich dekorativka je skvělá a sama bych se o ni asi příliš nezajímala. Bod pro tebe LadyBox!!!

Balzám na rty, výživný krém a tablety pro kuřáky jsem uvítala, nejvíce mě však určitě zaujaly ty výše jmenované produkty:) Celkový dojem z únorového LB je pozitivní, micleárka a lesk na rty jsou top.



Kosmetický článek bude tento týden <3

4 komentáře:

  1. Mě Ladybox tentokrát dost potěšil, nejvíc ta micerálka, krém, lesk a hedvádbí do vlasů:)
    Kosmetiku Fleur de Santé znám strašně dlouho, moje první make-up produkty byly právě od této značky, ale pak jsme už s mamkou nějak přestaly objednávat...

    OdpovědětVymazat
  2. Já ještě ladybox neibjednávala ale přemýšlím o tom čím dál víc asi to taky zkusím...:) chtěla jsem se zeptat sice mimo ale nesleduješ blog http://elizabethlore.blogspot.com/ já na něj občas koukala a teď už to nejde ten blog už nebude veřejný nikdy nevíš ??? díky moc :)

    OdpovědětVymazat
  3. já v hubnoucím režimu nejsem:) u mě je to opravdu životní styl:)) jen se snažím vyrýsovat svaly maličko:) o ladyboxu slyším poprvé!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Me uz tyhle beautyboxy moc neberou, ale musim rict ze tenhle se fakt povedl:))

    OdpovědětVymazat