čtvrtek 7. března 2013

FEBRUARY FAVOURITES


Hey guys!!

S menším zpožděním, ale přece jenom mám pro vás oblíbené věcičky za měsíc únor. Který mimochodem utekl neskutečnou rychlostí, takže jsem ani nestihla vyzkoušet příliš nových produktů. Chystám se ale v blízké době na zkoušku kosmetiky MUA, čtu u vás na blozích vesměs velice pozitivní reakce, takže se nemůžu dočkat, až poznám na vlastní kůži! Jsem nadšená z toho, že je jaro konečně ve vzduchu...těším se na něj nesmírně.

F&F svíčka Vanilla

Náš swap s Miunkou na mě zanechal následky. Tuhle svíčku, kterou jsem našla ve svém balíčku prostě zbožňuju, protože vanilka, to je moje. Voní intenzivně a vydrží hořet dlouho. Jsem vyznavačka Yankee Candle, ale na F&F opravdu velká chvála.




 YANKEE CANDLE svíčka Soft Blanket

Když je řeč o Yankee Candle....Nemůžu alespoň jednu vynechat. Soft Blanket je krásná, příjemná, nenucená vůně. Jsem hrozně špatná na popisy vůní a navíc YC zkrátka vždycky dokáží vystihnout ji úplně nepopsatelně. Objevila jsem teď nedávno u nás ve městě prodejnu, kde zavedli i YC a přivoněla jsem k Child's Wish. Vůbec netuším, jak by mělo vonět Dětské přání, ale jakmile jsem tu vůni ucítila, byla jsem si jistá, že přesně takto:) Soft Blanket nechávám hořet hlavně přes den, protože je jemnější a vanilku si nechávám na večer.




AVON vanilkový Body Scrub a Body Milk

Můj nejoblíbenější tělový krém již několik let. Je mi už skoro trapné jej sem pořád dávat, ale opravdu mi maximálně vyhovuje, jak složením, tak vůní, prostě vším. Vyzkoušela jsem destíky jiných a stále se vracím k tomuto. Plus mám hrozně ráda k němu ladící tělový peeling. Za prvé překrásně voní a za druhé, není to klasický hrubý peeling. Je to spíš, jako kdyby jste do tělového mléka dali zrníčka peelingu. Nemám ráda příliš drsné scruby, proto mi tento ohromně vyhovuje. 




LIRENE Micleární voda


Micleární voda z velice vydařeného únorového LadyBoxu (článek velmi brzy). Začala jsem se s ní poctivě odličovat, jelikož jsem dlouhou dobu tuto proceduru flákala s pomocí odličovacích ubrousků. A jsem maximálně spokojená. Odstraní bez problémů i Maybelline Rocket, což není vůbec jednoduché:) Je to plná velikost, takže paráda.



ELF Warm Palette

Po mnoha letech první oční stíny, u kterých jsem se dopracovala dna. Tato paletka už zažila mnohé, je pěkně domlácená a dopatlaná, protože ji používám více než rok. Zemité odstíny jsou moji favorité, používám tyto stíny hlavně do práce, na běžné denní líčení. Opravdu doporučuji, hodně dobrá věc pro ty, co s make-upem teprve začínají, tato věcička je ideální start. Na stránkách ELF až do pondělí poštovné zdarma!!! Dárek ke Dni žen.




L'OREAL Volume Million Lashes & Extra Volume Coallagene

Vypotřebovala jsem Maybelline - Rocket a musela jsem se vrhnout na svoje stálice od L'orealu. Mám ráda víceméně všechny řasenky L'oreal, ať už klasiky, tak novinkové. Vždy udělají pěkný objem i řasy hezky natáhnou, takže ať sáhnu v tomto stojanu po jakékoliv tubě, vždycky to skončí dobře:)




Golden Rose lak na nehtx Rich Color

Když jsem objevila tyto laky, vůbec jsem ještě netušila, jaká senzace tím u mě vypukne. Přísahám vám, vydrží všechno a barvy jsou luxusní. Už mám doma 6 odstínů a chystám na ně samostatný článek. Mám nalakované nehty cca 10 dní a bez chybičky. A ty barvy jsou tak překrásné...Všimla jsem si, že asi spadají pod značku Flormar, takže hledejte tam. Dávala jsem fotku nalakovaných nehtíků na instagram a velký ohlas. Mají i skvělou řadu glitterových laků, no oči mi přecházely.




KIKO tvářenka

Moc mě mrzí, že tady u nás nejde sehnat italská značka KIKO. Mají neskutečně širkou škálu odstínů u úplně všeho a pigmentace jejich produktů je obrovská. Každý kousek mi vydrží pořádně dlouho, protože opravdu stačí jen malinko a výsledek je hotový. Mám ráda teplé odstíny a tato tvářenka mi moc sedí. Nikde jsem nenarazila na podobnou barvu. Dělá hezké kontury tváří.


KIKO rtěnka

Dakší kousek od KIKO. Tato tělovečka mě provází už pár týdnů, jak asi mnozí z vás ví, tělové rtěnky jsou moje vášeň. Přes tuto musím nosit lesk, protože je opravdu lehce "mrtvolná", takže to chce trošku rozbít, ale stačí trocha lesku a pusa je k zulíbání:) Ach ach, kéž by KIKO přišlo i do našich končin....


Krajková mikina

Do šatníku už pomaloučku vpouštím jaro, takže hraje světlými barvami, hlavně béžovou a bílou, které patří mezi moje nejmilejší. Tato krajková mikina je krásný kousek, byla to láska na první pohled. Je podšitá bílou látkou, takže krajka není průhledná a má šedé lemy.



Únor byl pro mě takové dokončení zimy a teď hurá do jara!!! Nemůžu se dočkat optimistického počasí a toho, jak vyměním péřovky za krásná sáčka:)

Jakékoliv otázky do komentářů, sleduji bedlivě.

Krásný víkend <3

30 komentářů:

  1. Pěkní favorité! Tuhle řadu od Avonu jsem kdysi taky měla a byla jsem spokojená! Micelárku od Lirene teď používám a jsem asi v půlce. Jsem s ní zatím spokojená i když řasenku zas tak dobře neodličuje :) Hezký článek Natálko! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc:)) Asi ještě radši než micleárku mám radši odličovací mlíčka:)

      Vymazat
  2. Moc pěkní favorité! Řasenky L´oreal jsou pro mě taky jistota. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Koukám, že miluješ vanilku stejně jako já:)
    V časopise jsem viděla svíčky od YC - velikonoční edici se zajíčkama- názvy teda vůbec nevím, ale hnedka jsem si na tebe vzpomněla:)
    Mikča je úžasná:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. YC mají tak úžasné kousky....Nejradši bych si jich nakoupila vždy tak 10, ale ty ceny mě velice rychle proberou:) Je ale pravda, že vydrží hořet hrozně dlouho, takže v konečném důsledku to asi vyjde nastejno s běžnými svíčkami..

      Vymazat
  4. Naty ta mikina je nejlepší! Je opravdu nádherná! Ach <3 Článek se mi moc líbí, jako vždy :). A řasenky od Loerálu jsou skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  5. s Loreal maskarami máš skutočne pravdu, zatiaľ som mala tri druhy a všetky boli super.
    anilku z avonu som mala tie, no veľmi rýchlo som sa jej nasýtila.

    OdpovědětVymazat
  6. Super věcičky :). Jinak s tím vanilkovým krémem a peelingem od Avonu to mám stejně. Pořád se k nim vracím. Voní prostě jako pravá nefalšovaná vanilka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, já mám hrozně ráda sladké vůně!!

      Vymazat
  7. Ahoj <3 Potajnu Tě sleduji ale teď jsem se musela ozvat s prosbou o tvůj instagram :) Jinak blog máš neskutečněj svěží a dává mi sílu pokračovat i v tom mém :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem strašně moc ráda, jen tak dál :) Jinak tady je odkaz na můj Instagram : http://instagram.com/nataliekristova

      Vymazat
  8. tu micelárku musím konečně vyzkoušet... je na ni tolik pozitivních ohlasů... a kdyby mi nahradila biodermu, vůbec bych se nezlobila.. přece jen ten cenový rozdíl...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano:) Je příjemná, já nevidím v těch micleárkách nijak velký rozdíl, takže pokud by ti vyhovovala stejně jako Bioderma, je škoda to přeplácet zbytečně:)

      Vymazat
  9. Na tu Lirene micelárku slyším samou chválu, takže asi zkusím, jestli opravdu zvládne nahradit Biodermu :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Miluju cokoli vanilkového! =D
    Ty řasenky vypadají dobře, ale já zůstanu věrná Maybelline =)).
    Taky už se těším na jaro, dlouhá zima je pěkně otravná =)).

    miss-inly.tumblr.com

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojky Naty,
    dnes Tě čtu úplně poprvé a musím říct, že Tvůj blog i tento článek se mi moc líbí :). Určitě sem zavítám i na další články.
    Měj se moc hezky a vše nejlepší k MDŽ :).

    Tvoje Zuzka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda Zuzanko, že se ti tady líbí:)) I Tobě krásný MDŽ!!!

      Vymazat
  12. Ahoj, mohla bych se zeptat kde je ve Zlíně prodejna s YC? Protože já je u nás nikde nenašla :( Soft blanket jsem si objednala jako svíčku měsíce a jsem s ní maximálně spokojená! Renča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Renatko ve Zlíně jak je McDonald, tak ty schody hned vedle, jak jdeš nahoru. Jsou tam nějaké domácí dekorace atd a mají tam právě cca 20 druhů YC v různých velikostech.

      Vymazat
  13. Znám jen ty řasenky, takže děkuju za tipy na další výrobky!:) A Yankee Candle voní fakt nádherně, chtěla bych těch jejich vůní cítit víc, nejlépe všechny:D:((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I jááááá!!! Mohli by trošinku zlevnit...:D

      Vymazat
    2. No to by mohli trošinku víc:D pěkně si mě naočkovala s tou levandulovou a teď už mám sepsanej seznam, jaký další chci:D:( ach jo, hrozná droga:D

      Vymazat
  14. Já mám moc ráda oční stíny od Golden Rose,mají krásné barvy a pigmentace je dobrá,jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  15. Pokud mas rada vanilku, moc doporucuju zimni sadu od Manufaktury, je uzasna, telove mleko vydrzi vonet cely den a provoni mi i obleceni :) Rada byla pouze na zimu, ale mela by se dat jeste sehnat :) http://www.manufaktura.cz/katalog/zbozi/katalog.asp?skup=10A&zskup=&trideni=

    OdpovědětVymazat
  16. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  17. Vanilkový peeling je opravdu super, ta vůně je autentická :) Aduna

    OdpovědětVymazat