pátek 11. ledna 2013

WINTER HAUL PART I


Hey guys!!!

Víkend před námi a já se konečně dostala ke dlouho slibované haul. Já osobně tyhle typy článků a videí úplně zbožňuju, strašně ráda tímto způsobem nakukuju lidem do šatníků:))) A v neposlední řadě, je to skvělá inspirace. Ach, proč jen jsou všechny tyhle úžasné slevy právě teď, po finančně náročných Vánocích??? Líbí se mi neskutečné množství věcí a musím se neustále ovládat a myslet na ty hromady šatů, ve kterých nechodím. 

Rozhodla jsem se haul rozdělit na dvě části, bude to přehlednější a ne tak zahlcené. Do tohoto dílku jsem zařadila kabáty, saka a doplňky. Všechny tyto věcičky jsem pořídila zhruba během uplynulého měsíce a půl a některé kousky úplně zbožňuju!!! 

Tato vesta je můj top nejoblíbenější kousek. Mám strašně ráda kožešiny (samozřejmě ne pravé). Mám doma už řadu vest tohoto stylu, ale žádnou v této barevné kombinaci. Nemůžu se dočkat, až se malinko oteplí a já v ní budu moct vyrazit. Často nosím kožešinové vesty na úzké kožené bundičky, jednou jsem to zahlédla na velmi stylové dámě a od té doby jsem to převzala:)




Tuto koženou bundičku z H&M nosím mnohem častěji, než jsem vůbec očekávala. Má nádhernou vínovou barvu, nic podobného jsem v šatníku doposud neměla a zjišťuju, že se hodí k hromadě věcí a vypadá prostě krásně. Měla jsem ji vyhlédnutou už na začátku podzimní kolekce, ale nakonec jsem ji s dávkou štěstí koupila i se slevou začátkem prosince:)




Tento kabát s koženými rukávy jsem si zamilovala na první pohled. Jsem úplný blázen do kožených aplikací a cvoků, strašně se mi tento edgy trend zamlouvá a doufám, že vydrží na módní scéně ještě dlouho. Kabát není vyloženě zimní, rozhodně bude muset počkat ve skříni na mírnější počasí.





Mám ráda tyto sáčka, která bez velké námahy přizdobí outfit. Líbí se mi splývavá látka místo klasického zapínání, myslím, že to tvoří pěkný efekt. Přiznám se, že jsem v něm ještě nebyla, ale představuji si ho ke skinny jeans, tílku, s vysokými kotníčkovými botami a pár pěknými doplňky.




Jsem sběratelka sak a vždycky jásám radostí, když narazím na barvu, kterou ještě v šatníku nemám. Růžové saka mám, nikoliv však růžovo-fialové:)) Je to hezký kousek na jaro, saka vždy docela poctivě vynosím, proto mě v jejich případě netíží svědomí plné skříně s věcmi s visačkami.




Náušnice z H&M jsou asi mým nejčerstvějším úlovkem, kupovala jsem je před dvěma dny. Mám moc ráda výrazné doplňky a tyhle přesně splňovaly moje požadavky. Jdu příští týden na ples, tak je možná zakomponuju.




Další poklad z H&M. Přestože mám bižuterie už hezkou sbírku, barevných kousků v ní mnoho není. Tento náramek mě jednoduše zaujal na první pohled, jak tvarem, tak barevnou kombinací. Taky mi trochu evokuje jaro. Není to šílené??? Už zcela vážně přemýšlím nad jarními/letními věcmi, přestože venku zuří sněhová vánice. Všude už běží kampaně na plavky. Mám pocit, že snad už koncem ledna necháváme starou sezonu definitivně za sebou a hurá do léta.





Tyto náušnice nejsou úplně můj styl, ale opět už v hlavě předbíhám do teplých dní, kdy se budou barvičky skvěle hodit.



Klasika v podobě zlatých kruhů:)



Na neděli nebo pondělí bych to viděla na pokračování co vy na to?:)

Dnes je po neskutečně dlouhé době pátek, který trávím doma. Mám vyloženě odpočinkový večer, dívám se na nové díly Pretty Little Liars a The Lying Game a zase mě to úplně na 100% stáhlo do děje!!

A do toho poslouchám nové album One Direction. Těžko se mi to říká, ale jsem už oficiálně posedlá touto mánií, celý den mám zapnutý Niallův twitter (protože nejvíc tweetuje), prostě hrůza, začínám ty songy umět zpaměti, často si k tomu zatancuju...asi fungují na širokou škálu věkových kategorií:))

Anyways, mějte nádherný víkend a brzy se na vás těším zlata moje <3

36 komentářů:

  1. Ta vesta je úplně dokonalá! Taky miluju "chlupy" a v kombinaci s vestou to nemá chybu :) Jinak na Pretty little liars frčím od rána do večera a ne a ne se odtrhnout :D
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se mi ta vesta líbí...já bych chtěla černou chlupatoou ale jeste jsem nevyzkoušela vestu co by se mi na mě líbila :/ jinak já teď viděla moc pěkný jarní kozačky a chystám si pro ně bežet...:) taky začínám být posedlá jarem :) a Pretty little liars taky strašně miluju :) Líbí se mi dokonece víc než Drbna..:) Jitka

    OdpovědětVymazat
  3. Vesta je krásná. Kde jsi a kdy jsi ji kupovala prosím tě? :)

    Náušnice z HM jsou boží, ten náramek taky, já jsem si ho koupit chtěla, ale jako set i s náhrdelníkem, který ale neměli, tak jsem to nechala být. :[

    HAULy mám taky ráda, takže jej tu ráda vidím. :*

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, to jsou nádherné věci! Budeš kočka, jako vždy :-* ;)

    OdpovědětVymazat
  5. ten náramek je překrásný :) Koženou bundičku vlastním také, ale černou, ikdyž ta vínová je překrásná, přeci jen, černá se mi bude hodit ke všemu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám právě černých a hnědých bundiček už hodně, takže tahle je pro mě zajímavý úlovek:)

      Vymazat
  6. moc hezky sis nakoupila:) líbí se mi hlavně ta vínová bundička:) A pretty little liars a 1D úplně zbožńuji:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já, je to moje posedlost a vůbec se za to nestydím:)))

      Vymazat
  7. Moc se mi líbí ta kožená bundička a doplňky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vesta a bunda nádhera, těším se na pokračování :) Přidávám se k fandům PLL :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta chlupatá vestička! :OO tu ti strašně závidím!! :)
    A to růžové sáčko je taky super! :)

    OdpovědětVymazat
  10. tá kožušinka a bižutéria !!! <3 parááááda :)) pekne si si nakúpila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, úplně miluju ty chlupaté věcičky:))

      Vymazat
  11. Ten náramek je moc krásný :-)) Tu chlupatou vestičku bych taky chtěla, a tu koženou bundičku v černé barvě :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Natynko, musis hodit fotku vesticky s bundickou. Moc rada se inspiruji! :-))

    OdpovědětVymazat
  13. Natynko, musis hodit fotku vesticky s bundickou. Moc rada se inspiruji! :-))

    OdpovědětVymazat
  14. Natynko, musis hodit fotku vesticky s bundickou. Moc rada se inspiruji! :-))

    OdpovědětVymazat
  15. Natynko, musis hodit fotku vesticky s bundickou. Moc rada se inspiruji! :-))

    OdpovědětVymazat
  16. Doufam, ze mi jen blbne ipad a nespamuji ti to zde ctyrmi komentari!! :D

    OdpovědětVymazat
  17. kožešiny mám taky moc ráda :) ten náramek je moc hezký :)

    OdpovědětVymazat
  18. Já miluju zase ty doplňky, jsou krásný:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bižu zbožňuju, krásně to pozvedne celý outfit :-*

      Vymazat
  19. kožušinky sú super!
    tie náušničky z HMka mám aj ja, tie vysiace farebné, sú super, pekne držia, nepadajú, pretancovala som v nich noc a nemusela som sa báť, že ich stratím :)
    A aj ja som prepadla 1D mánii, niečo na nich proste je! :))

    OdpovědětVymazat
  20. Kožíšky jsou nejlepší! Jsem taky blázen do sáček, ve slevách jsem si posledně koupila další dvě a už se nemůžu dočkat jara, až je pořádně provětrám =)). Už mě nebaví nosit svetry =D
    A ještě víc se nemůžu dočkat léta, ta zima už je otravná =D
    PLL? Nejlepší! Jsem absolutně závislá na tomhle seriálu a už se nemůžu dočkat dalšího dílu =))

    miss-inly.tumblr.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mluvíš mi úplně z duše! PLL je moje vášeň, vůbec nechápu, jak mohl někdo něco tak propleteného vůbec vymyslet:) Už se strašně těším na jaro <3

      Vymazat
  21. Moc hezké věcičky sis pořídila :) Vínová bundička a doplňky, krása! A jsme na tom dost podobně udržet peníze v peněžence při takových báječných slevách tolika krásných věcí je tedy velmi těžké! jo jo jak já ti rozumím :) Krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
  22. moc se mi líbí ta bundička z H&M a barevný náramek :) rozhodně mě také zaujala ta kožešinová vesta, jsem zvědavá jak ji nakombinuješ, v obchodě bych si jí moc nevšímala, není to kousek pro mě :)

    Nicol

    OdpovědětVymazat
  23. Nat, máš moc hezké nehty, velmi přirozeně vypadají a příjdou mi stejné jako má Rihanna ve svém klipu Diamonds :-)Můžu se zeptat nazývají se nějak speciálně u manikerky,či je to čistý akryl,gel..abych věděla co mám říct své nehtařce! :-)))

    OdpovědětVymazat
  24. Ty šperky jsou úžasné :)

    anasglamour.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Ta vesta je opravdu krásná a ty náušnice z H&M taky! :)

    CornerOfBeauty

    OdpovědětVymazat
  26. Vesta je nádherná! Ta mě dostala :). A bižuterie je taky!

    OdpovědětVymazat
  27. To jsou krásné kousky :-) A ten náramek z H&M je boží :-)

    OdpovědětVymazat
  28. Tá kožená bunda s H&M je krásna! :)

    http://madnessofthislife.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat