středa 30. ledna 2013

MAYBELLINE THE ROCKET VOLUM' EXPRESS


Hey guys!!!

Krásné středeční dopoledne. Po delší době pro vás mám novou recenzi, mrkneme se společně na novinkovou řasenku od Maybelline - The Rocket Volum' Express.

Líčení z drogerie miluju hlavně proto, že můžu bez problémů vyzkoušet calou řadu věcí a zůstávat "updated" u většiny nových kousků. Řasenky od Maybelline patří beze sporu mezi moje nejoblíbenější (společně s L'oreal) a mám je doma skutečně všechny, od Great Lashes až po aktuální The Rocket Volum'.

BALENÍ

Nic naplat, krásný nebo roztomilý obal je většinou to první co upoutá moji pozornost:) Maybelline klade většinou důraz na pestrobarevné balení a ani tentokrát nešlápla vedle. Tmavě modrý lesklý povrch a růžový nápis jsou podle mě super a dokonce musím říct, že máme hezčí balení než v USA - mají tmavě modrý povrch a světle modrý nápis.

ŠTĚTEČEK


Připomíná mi něco mezi gumovým a plastovým, má oválný tvar a kolem sebe drobné štětinky v různých směrech, Nemám s ním problém, není ani příliš malý, ani příliš velký, ideální velikost. Dosáhne na všechny řasy (malinko hůř se mi dostává na řasy úplně na okraji vnějšího koutku, ale je to ok) a dělá nádherné spodní řasy. Štětečky s příliš zakroucenými inovačními tvary se mi moc neosvědčily, proto jsem ráda za tuto řekněme klasiku :)

PLUSY

Dokonalé řasy. Tato řasenka je pro mě zatím nejlepší z řady Volum' Express a to jsem si myslela, že Falsies nic nepřekoná. Udělá řasy neskutečně výrazné, rozhodně to není typ řasenky, která je jen obarví načerno a trochu protáhne. Nánáším vždy 3 vrstvy a moje řasy jsou díky tomu výrazně delší, hustší a tmavé. The Rocket odvádí super práci a byla jsem opravdu příjemně překvapená z výsledku. Používala jsem před ní Estée Lauder - Double Wear Mascara a The Rocket ji na 100% předčila.

MINUSY

- Rozmazávání spodních řas

Není to žádná velká věda, ale zejména pokud i na spodní řasy aplikujete více vrstev, po pár desítkách minut objevíte pod očima drobnou šmouhu. S vrchními řasy ale není problém

- Odličování

Přestože není řasenka voděodolná, trochu hůř se odličuje. Klasickými odličovacími ubrousky jsem ji dolů nedostala, ale pouřívám teď dvousložkový odličovač očí od L'oreal a problém je vyřešen. 

K tomu natočit kleštičkami ELF a výsledek je skvělý :)



21 komentářů:

  1. určite vyskúšam,keďže mám problém kúpiť si dobrú špirálu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu vyzkoušej, řasy jsou po ní nádherné!!!

      Vymazat
  2. ten obal sa im fakt podaril, už iba kvôli nemu by som si ju kúpila :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzkouším, teď zrovna plánuji koupit řasenku, stará už mně vysychá...jen škoda, že tu nemáš fotku před a po :(

    OdpovědětVymazat
  4. Hrozně mě tato řasenka láká, tak ji asi taky vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna dnes jsem na ní koukala,takže mě recenze potěšila:)také by mě zajímalo foto před a po:)

    OdpovědětVymazat
  6. Také by se mi líbilo foto před a po...

    OdpovědětVymazat
  7. Máš novej foťák ,že jo? :)

    OdpovědětVymazat
  8. Miluju řasenky od maybelline :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. No tak přesně takovouhle recenzi jsem potřebovala, protože po téhle řasence už nějakou tu dobu pokukuju....nic naplat, musím si ji taky pořídit :D LL*

    Vyhraj stíny MAC i TY!

    OdpovědětVymazat
  10. ja nerada experimentujes s mascarami, lebo obvykle to je fail, všetko sa na mne rozmaže, všetko okrem maybelline illegal length, takže tú mám najradšej zo všetkých :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tuhle řasenku miluju, ale máš pravdu, že se občas trochu hůř odličuje. Ale jinak je vážně skvělá. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tak koukám, že jsme obě včera zveřejnili stejný článek:D Řasenka je super, ale jak píšeš, to odličování je dřina:)

    OdpovědětVymazat
  13. Taky mě zaujala, ale o její koupi zatím neuvažuju =). Nedávno jsem si totiž pořídila One by one satin black a jsem moc spokojená =)).

    miss-inly.tumblr.com

    OdpovědětVymazat
  14. rasenky od maybelline mam také moc ráda, ale "bohužel" mám teď dost velkou zásobu řasenek z Vánoc a z LB, takže si zatím tuto kupovat nebudu.

    Nicol

    OdpovědětVymazat
  15. Vyskúšam ďakujem ;) a odličovač mám :)

    OdpovědětVymazat
  16. :) souhlasím se vším! :) A ty mínusy se projevily i u mě sem ráda,že nejsem jediná. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tuhle řasenku ámm asi 14 dní, byla napsroto úžasná, jak píšeš ateď po těch 14 dech je úplně na nic O.o Řasy po ní mám hrozně slabý 'rozcuchaný' není vůbec taková, jaká byla předtím O.o

    OdpovědětVymazat