čtvrtek 3. ledna 2013


Hey guys!!!

V první řadě vám chci všem popřát Šťastný nový rok 2013!! Já osobně věřím hlavně v to, že bude mnohem lepší, než ten předchozí, jelikož 2012 byl hodně velká bída :D Doufám, že jste prožili Silvestr podle svých představ a můžeme se zcela svěží pustit do dalších 12 beauty měsíců <3

Začneme malým ohlédnutím za prosincovými favourites. Není jich příliš mnoho, ale jsou mezi nimi dvě relativní novinky, kterým určitě stojí za to věnovat pozornost.


AVON - Milk & Honey tělové mléko

Moje milované stálice. Budu se opakovat, ale toto tělové mléko je pro mě prostě ideální. Není příliš husté ani příliš řídké, má krásnou vůni, ale není "převoněné", dobře se roztírá, rychle se vstřebává a udrží pokožku dlouho hydratovanou. Však víte :)



AVON - formující "ledový" gel

 Přípravky proti celulitidě a na tvarování těla od Avonu mám opravdu ráda. Neříkám, že dělají zázraky, ale minimálně nějaký efekt, je na vás znatelný. Pokud je používáte pravidelně a každý den vmasírováváte krouživými pohyby. A neflákate to jako já:) Tento "ledový" gel s mikročásticemi zatím používám chvíli, ale je velice příjemný.



L'OREAL - LUMI make-up

O LUMI jsem poprvé slyšela před pár měsíci na Youtube. V USA je pojmenovaný True Match - Lumi, takže taková jemně odlehčená verze klasického True Match, který je můj absolutně TOP make-up co se týká drogérie. Měla jsem obavu, že Lumi nebude dostatečně krycí, nebo že bude příliš tekutý a podobně. Omyl. Naprosto úžasný make-up s dokonalým krytím, který vytvoří překrásnou jednotnou pleť bez vady. Cítím se v něm snad ještě lépe než v True Match a to je opravdu co říct, protože ma TM nedám dopustit. Výborně se roztírá. Jediné na co bych upozornila je to, že je potřeba jej více zafixovat pudrem, pokud máte sklon k mastnější pleti. Obsahuje totiž částečky, které rozzáří pleť, což v kombinaci s trochu mastnou pletí vyvolává lesk, zejména v t-zóně. Jsem v odstínu W6, číslování je stejné jako u TM.



MAYBELLINE - Affinitone korektor

Jeden z mých úplně nejoblíbenějších korektorů. Používám jej pro vytvoření "kardashianovských očí", tedy hodně, hodně světlého korektoru pod očima až ke spánkům. Má podle mě ideální strukturu, protože je sice krémový, ale taky dostatečně tekutý, aby se s ním dalo pěkně pracovat. Má dobré krycí schopnosti, praktický štětečkový aplikátor a toto je moje pátá tuba!!!



ELF - Tvářenky Marry Berry a Showstopper

Když v komentářích k nové tekuté tvářence psali, že stačí opravdu malá kapička, netušila jsem, jak doslova je to myšleno!!! Tahle tvářenka mi vydrží minimálně 10 let, protože absolutně dostačující množství je ani ne polovina špendlíkové hlavičky. Pigmentace je úplně nepopsatelná. Merry Berry je "elfí" klasika, taktéž stačí velmi málo k velké parádě. Krásná barvička, je to změna po tradičních růžovkách:)



RIMMEL - Scandal Eyes řasenka

Nejsem velký fanoušek řasenek Rimmel, moje oblíbené jsou hlavně z řad Maybelline a Loreal. Tato oranžová novinka mě ale příjemně překvapila tím, jak krásně oddělí a prodlouží řasy. Není příliš objemová, ale vytvoří super základ po další aplikace.



ALVERDE - rtěnka 59 Dusty Rose

Alverde je u mě velice zanedbávaná značka!!! Tuto rtěnku jsem našla úplně náhodou, je to naprosto dokonalá "nude" s nádechem do růžova. Pro všechny milovnice nahých rtů - must have. Určitě hodlám prozkoumat jeji další produkty.



YSL - lesk na rty

Psala jsem o něm už ve svém vánočním článku a mám je čím dal raději <3



Pruhované pyžamové kalhoty od Victoria's Secret a huňaté ponožky!!! To je moje momentální nutnost. Je mi neustále zima a není nic lepšího než se válet v posteli u seriálů v růžovém huňatém outfitu:)))



Můj nový milovaný ostře důžový saténový župan!!! Když jsem jej viděla, okamžitě jsem jej musela mít. Na fotce tolik nevynikne ta neonově růžová, ale ve skutečnosti je to nádhera. Sice nic pro chladné zimní večery, ale jaro se nezadržitelně blíží:)))



Stejně jako každý měsíc, potřebná dávka kultury. Mými stálicemi i nadále zůstávají Elle, InStyle, Cosmo a LoveStar. Moc se mi líbí Elle cover s Hankou, krásná práce.



Zajďete si do kina na Pitch Perfect!!!! Miluju hudební komedie a tahle je naprostá bomba, zbožňuju Fat Amy a všechny jejich předělávky hitů jsou parádní. Vtipné, chytlavé, vydařené. Jeden z těch filmů, po kterých odcházíte z kina s dobrým pocitem:)



Dalším filmem, který jsem v prosinci navštívila byl Hobit. Jsem velký fanda Tolkiena, četla jsem všechny knihy Pána Prstenů i Hobita, proto jsem věděla do čeho jdu a dopadlo to přesně podle očekávání. Tak překrásná krajina, propracované scény...obrovský obdiv Peteru Jacksonovi, který dokázal na plátně vdechnout život úplně novému světu.

Oblíbené písničky minulého měsíce? 

Rihanna - Diamonds a One Direction - Little Things

Mějte se krásně :)

44 komentářů:

  1. Ten Affinitone korektor zbožňuju!Používám i Affiniton make-up a tuhle "řadu" si prostě nemůžu vynachválit :) A včera jsem zrovna byla na Hobitovi a už ať je druhý díl!
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně!! Nemůžu se dočkat pokračování:)))

      Vymazat
  2. Od kud mas ten zupanek?;)dekuju

    OdpovědětVymazat
  3. Moc děkuju za tip na korektor, těch není nikdy dost :D :))

    OdpovědětVymazat
  4. S tím make-upem začínám být nahlodaná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělá recenze na film Hobit, protože jsem taky koukala na jejich billboardy atd a přemýšlím nad tím filmem, že bych ho chtěla vidět. :)

    A nad tím make upem uvažuju taky, takže když ho vidím u tebe, asi nebude špatný, lol. :)

    Tento korektor, co tu máš jsem měla taky a hrozně mě štval, hned jsem ho dala kamarádce. :)))

    OdpovědětVymazat
  6. ten župan sa mi páči, také niečo by sa mi zišlo. odkial ho máš?
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. H&M :))) Mají tak krásně prádlo a pyžamka <3

      Vymazat
  7. Teraz používam MAC face and body, ale krytie mi začalo prekážať.... skúsim asi ten Loreal, ale LUMI nie mala som vzorku a mne sa zdalo že slabo kryje. Ďakujem za tip

    OdpovědětVymazat
  8. Alverde je super značka, a Hobita plánuju vidět .. ale Pán prstenů mě moc nebavil, takže nevím, jestli to bude pro mě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ak ta nebavil pan prstenov,tak ta nebude bavit ani hobit:)

      Vymazat
    2. To musím souhlasit, Hobit je udělaný víceméně úplně stejně :(

      Vymazat
  9. Tu elfí tekutou tvářenku musím vyzkoušet, chtěla jsem si ji koupit, pak jsem ale couvla a asi jsem udělala chybu.. Jinak affiniton korektor je bezkonkurenční :)

    OdpovědětVymazat
  10. alverde ruz je uplne paradny :) mam ho uz dlhsie a nemozem si ho vynachvalit..pouzivam ho ako "podklad" pod ruz od Rimmelu 03 od Kate Moss alebo 700 nude delight..vytvori s nimi krasnu farbu :)..inak,myslim ze alverde je celkovo nedocenena znacka...ja alverde zboznujem a je mi luto,ze na cz/sk blogoch ju casto nevidim,ale co uz :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nude Delight je moje úplně TOP nude rtěnka:))) Vypoužívala jsem jí už tak 8 tub:))) S Alverde je to opravdu velká škoda, mají velice zajímavé věci. Doufám, že i s pomocí beauty blogerek se jí dostane víc pozornosti

      Vymazat
  11. Zupanek jsem si take zkousela a kdyz ho ted zpetne vidim, tak lituji, ze jsem si ho nevzala :( jinak krasne veci, make up od Lorealu TM je ma stalice, proto mozna vyzkousim Lumi :) diky za tip.
    Kkiss inhotblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Mohla bych poprosit o radu na tvůj nejoblíbenější pudr, který by jsi i doporučila...moc díííky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně MAC Studio Fix, ten je úžasný. Co se týká drogerie tak True Match od Loreal a potom Stay Matte od Rimmel, tena opravdu matuje jako divý.

      Vymazat
  13. Dlouho sháním nějaký dobrý korektor, nejvíc mě vyhovoval od NYX, ale došel mi, tak se poohlížím po něčem novém, takže díky za tip na korektor od Maybelline. Ta rtěnka od Alverde vypadá taky slibně:) Super článek.

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem moc spokojená s make-upem Rimmel - Lasting finish. Ten korektor od Maybelline jsem používala taky, ale pak jsem objevila tenhle make-up a korektory odložila stranou. Fakt moc dobře kryje, ale je hodně hutný a pro mastnou pleť není moc vhodný, takže ho musím ještě přepudrovat.
    Jinak taky se moc ráda zabalím do růžové. A Pitch Perfect musím vidět! =D

    miss-inly.tumblr.com

    OdpovědětVymazat
  15. Ten lesk od YSL mě nebezpečně láká, že bych si ho nechala dát na narozky? Jinak s krémem od Avonu souhlasím, i když já mám krémů asi 50, a tím pádem jsem si tento medový neobjednávala, ale hned jak je vypotřebuji, tak je jasný (pokud ho budou ještě mít).
    Taky mám ráda pohodlný outfit a sledování seriálů, v dnešní uspěchané době je potřeba "vypnout" :)
    Тнє ∂ιαяу σƒ ριєяєттє

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně souhlasím!! Poslední dobou jsem opravdu šťastná, když si doma můžu v klidu odpočinout :)

      Vymazat
  16. Mně se líbí ty růžové pruhované ponožky, odkud jsou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dostala jsem je na Vánoce, takže bohužel obchůdek ti neřeknu :(((

      Vymazat
  17. Super dárečky a moc povedený blog :) Narazila jsem na něj díky Vaší povedené Swap akci.. Hodně lidí jste tím inspirovaly a sama se teď chystám na něco podobného :)
    Měj se krásně a brzy doufám v další článek :)

    Nicca,
    http://www.fashionpicnicblog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda a Miunka určitě taky:)) Tyhle akcičky jsou hodně populární ma youtube, tak se to dostane konečně i k nám :)

      Vymazat
  18. na tvůj blog jsem narazila nedávno a hned jsem si ho zamilovala! Nechceš udělat nějaký tutorial na kardashianovské oči? Líbí se mi jejich líčení a nějaký návod jak na něj bych uvítala! :) Renča

    OdpovědětVymazat
  19. Ty tvářenky od e.l.f. <3 <3 must have! ^.^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuju!!! Ta tekutá, to je fakt síla:)))

      Vymazat
  20. Pěkné věcičky :) Některé věci od Avonu jsou fajn. Ten Lumi mě zaujal :) Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu Lumi vyzkoušej, byla jsem moc příjemně překvapená:)

      Vymazat
  21. Ani ja nemám preskúmané produkty Alverde, ale už dlho sa na to chystám :)

    OdpovědětVymazat
  22. Maybelline Affinitone korektor, jeden z nejlepší korektorů. Jinak ten župan je nádherný <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc!!! S korektorem jsem opravdu maximálně spokojená:)

      Vymazat
  23. I tobě krásný rok! Moc se mi líbí ta rtěnka od Alverde, odstín je krásný.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  24. Ten župánek je nádherný.. I já bych takový potřebovala sehnat. :)

    Chtěla jsem se zeptat na kadeřnictví ve Zlíně, o kterém jsi tu mluvila dříve - konkrétně pak k jaké kadeřnici chodíš?? :)

    Díky, krásný rok 2013.

    OdpovědětVymazat
  25. Tvůj blog je prostě Boží !! :))

    PS: Budu ráda když zavítáte i na můj blog -Budu zahajovat 1.Giveaway -Hledám jednu blogerku co by se mnou blog psala :) www.b-fashions.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Ten župánek vypadá úžasně, přemýšlím, že si pro něj taky zaskočím do H&M :) a s tím make-upem musím jen a jen souhlasit, taky ho mám moc ráda :)) Jinak Alverde vyzkoušej, některé jejich produkty jsou opravdu fajn ;)
    http://bereniquee.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat