sobota 26. ledna 2013

COSMETICS HAUL



Hey guys!!!

Krásný sobotní večer, doufám, že prožíváte úžasný víkend.

Já jej mám vyloženě odpočinkový. Nevím, jestli je to tou šílenou zimou venku, ale zkrátka nemám potřebu příliš vyrážet a trávím volné dny v pyžamu u seriálů a časopisů. Myslím, že jednou za čas člověk potřebuje na chvíli vypnout a doopravdy odpočívat. Anyways....

Mám pro vás další haul!! Leden je pro mě snad ještě děsivější než prosinec, protože na každém kroku se na vás smějí slevy a já si většinou neumím poručit. Opět jsem navštívila Marrionaud a odnesla si spoustu laskomin. Miluju YSL a nejhorší na tom je, že nejvíce na něm miluju to zlaté balení. Zvlášť ve společnosti vypadá krásně, když vytáhnete překrásnou zlatou pudřenku:) 

Nebudu se o jednotlivých produktech příliš rozepisovat, protože některé z nich jsem ještě ani nepoužila. Nevím, jestli to tak mám jenom já, ale přestože už mám relativně velkou sbírku "vyšší kosmetiky", pořád mám tendenci si ji bezdůvodně šetřit a většinou používám běžné líčení z drogerie:))


GUERLAIN - LINGERIE DE PEAU

Tento make-up od Guerlainu už mám a nemůžu na něj najít dost slov chvály. Je to asi můj nejoblíbenější make-up vůbec a předčil třeba i MakeUp Forever - HD. Pleť je po něm jako panenkovská a vypadá skvěle na fotkách, což je hodně důležité. Většina make-upů teď obsahuje hodně vysoké SPF, což je sice chválihodné, ale na fotkách potom vypadám jako blázen s bílým obličejem a tmavým zbytkem těla.




HC - INSTANT VOLUME LIP GLOSS

Jsem blázen do nude odstínů a když ještě zvětšuje rty...to je teprve lákadlo. Poprvé jsem tento lesk objevila asi před dvěma měsíci, kdy stál původních 600,- což se mi příliš nechtělo dávat. Koupila jsem si jej v 50% slevě a dobře jsem udělala, protože tento zázrak nemá asbolutně žádný volume efekt:) Je to pěkný nude lesk na rty, který mi dělá stejnou službu jako moje oblíbejné XXL lesky od Essence za 50,-. Neříkám, že lituju této koupě, určitě jej budu používat, je moc pěkný, ale znovu bych si jej nejspíš nepořídila.





 YSL - TERRE SAHARIENNE BRONZING POWDER

Zatím neodzkoušený, ale věřím, že bude skvělý. Váhala jsem mezi tímto a bronzerem od Shiseido, ale nakonec přece jen vyhrála zlatá nádhera. 







YSL - BLUSH RADIANCE

Krásná barbie pink tvářenka, kterou jsem zatím také ještě nevyzkoušela. Nemám však obavy, je to barvička, která sedí většině odstínů pleti a určitě mě nezklame.






YSL - ROUGE VOLUPTÉ No. 14

Rtěnky od YSL si opravdu zaslouží velký aplaus, protože více krémové a pigmentové rtěnky jsem ještě nezažila. Vidím to zejména u tmavších odstínů, kde stačí zlehka přejet rty a máte na nich neskutečné množství barvy. Jsou hydratační, ošetřují rty a obsahují SPF. Na fotce barvička až tolik nevynikne, ale je to opravdu sytá korálová barva, protože už jsem měla myšlenky na léto:)





Tolik moje poslední nákupy....make-up mi vždycky udělá neskutečnou radost, jsem nadšená z každého nového kousku ať odkudkoliv a za jakoukoliv cenu.

Užívejte volno a brzy se na vás těším <3

24 komentářů:

  1. Souhlasím s tebou, mě kosmetika taky dělá hroznou radost a mám pořád nutkání kupovat nové a nove produkty :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Natálko :)
    Můžu ti říct, že nejsi sama, já si taky užívám pohody a nic nedělání a válím se u seriálů, tláskám sladké a klábosím s mamkou a ségrou, které přes týden nevidím. Teda, takovým nákupem sis musela určitě udělat velkou radost. Ty slevy, to je zlo. Já si tu dražší kosmetiku tolik nekupuji, protože jsem chudý student :D, ale ty obaly jsou božské, to je fakt. Nude odstíny mám taky moc ráda a je fakt že ty od Essence jsou fajn, lesků a rtěnek mám od Essence docela dost. Tak se měj hezky :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já běžně nakupuju kosmetiku v drogérii, upřímně, často je rozdíl pouze v ceně, ale ne v kvalitě nebo efektu:) Taky mám doma hromadu lesků od Essence a jsou moje nejoblíbenější!!! S tím jídlem...už se neskutečně těším na jaro/léto, kdy mi zase začne chutnat ovoce a zelenina, protože teď v zimě, to opravdu zanedbávám:))

      Vymazat
  3. Skvělé věci! :)
    Ta tvářenka je skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nic z toho jsem nezkoušela, ale mám zálusk na rtěnky z této řady!:) A máš pravdu, to balení YSL je naprosto úžasné!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to jsou pěkné radosti. Taky bych si už chtěla něco takového dopřát. :)) V.

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné věcičky, Nat, užij si je ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky nemám dost vůle abych řekla dost =DD A navíc, vždycky se najde důvod dělat si radost, ne? =))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě!!! Navíc si vždycky říkám "tak za tu cenu..." Už aby byly všude plné ceny, protože to je pro mě vždycky studená sprcha:)))

      Vymazat
  8. ta tvářenka má krásnou barvu :)

    OdpovědětVymazat
  9. pekne vecicky :D najmä ta licenka :o)
    http://yvettamikulova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. ten rúž je nádherný, už sa teším kedy ho na tebe uvidím :)

    OdpovědětVymazat
  11. tiež by som len jedla a spala a pozerala seriály v takejto zime. ysl má dokonalý obal <3
    cara mia

    OdpovědětVymazat
  12. Ta tvářenka vypadá úžasně, barbie pink jsou nejlepší =))
    Leden je na ty slevy hodně nebezpečný =D

    miss-inly.tumblr.com

    OdpovědětVymazat
  13. Kosmetika mi taky udělá radost. :) Všechno vypadá úžasně!

    OdpovědětVymazat
  14. samé skvělé věcičky! :)
    obzvlášť ta tvářenka

    OdpovědětVymazat
  15. všechno vypadá božsky! :)))
    ale tvářenku je super, sama mám, a nemůžu si vynachválit! :)

    OdpovědětVymazat
  16. YSL je aj moja oblubena drahsia kozmetika. Nakupujem si ju vzdy v Rakusku v Parndorfe kde je vsak o polovicu lacnejsia. Napr. mam tie iste ruzove licka a vysli ma 15 eur co je uplne mega cena ked si vezmem ze tolko stoji aj loreal :)

    OdpovědětVymazat
  17. Toľko kozmetiky :) Ja som síce nič z drahších značiek ešte nevyskúšala, snáď sa k tomu raz dostanem :) Najviac ma vždy od YSL zaujmú rúže. Balenia sú krásne a všetci ich ospevujú :)

    OdpovědětVymazat
  18. Jakmile je neco zlate, musim to mit! Je to jako uchylka:( ake hezka uchylka :D :) M.

    OdpovědětVymazat
  19. Od YSL mám rtěnku a je dokonalá♥ Tohle bych si taky nechala líbit, ale naštěstí si umím říct ne:D

    OdpovědětVymazat
  20. YSL jsem ještě nezkoušela, ale slyším jen samou chválu takže se asi neudržím a něco si pořídím. Děkuji za typ :)

    OdpovědětVymazat
  21. jeej, jak já ti závidím :)) (v dobrém slova smyslu) ;) moc se mi líbí ta rtěnka a make-up hned taky vyrazím odzkoušet ;)

    OdpovědětVymazat