úterý 8. ledna 2013

DECEMBER LADYBOX - MĚSÍC ODZKOUŠEN


Hey guys!!!

Můj v pořadí druhý LadyBox. Několik čtenářek se mě minule ptalo, proč dávám recenze vždy se zpožděním, tedy když už je k dispozici nový LadyBox. Hlavní důvod je ten, že chci mít produkty důkladně vyzkoušené a teprve potom o nich začít psát. Většinu věciček začnu používat ihned po doručení LB a věřím, že měsíc je dostatečně dlouhá doba pro pravdivou recenzi.

Musím přiznat, že jsem pocítila malinké zklamání. Od prosincového vydání jsem očekávala nějaké sváteční party vychytávky (např. glittery, rudá rtěnka, zajímavý lak na nehty...). Tento boxík obsahoval pytlíček plný převážně pleťové kosmetiky v jejich vzorkové formě. Ale také nějaké to všemi oblíbené plné balení:) V první chvíli jsem byla rozpačitá, ale jakmile jsem se do produktů trochu více ponořila, výrazně se to zlepšilo:)

Zaujaly mě dvě věci, které se mi taky během měsíce nejvíce osvědčily a za které jsem LB velice vděčná. Tím prvním je beze sporu oční stín od Inglotu. S touto značkou nemám prozatím velké zkušenosti a byla jsem nadšená, když jsem objevila v balíčku krásný hnědý odstín. Pro mě úplně ideální, používám na oči převážně hnědou a zlatou, takže paráda. Skvělá pigmentace, snadné nanášení, dobrá výdrž...nemám co vytknout. Důkladně jsem si prostudovala také letáček nabídek na paletky Inglotu a každopádně mám v plánu nějakou koupi, protože jsem přesvědčená o kvalitě.


Druhý produkt je více než jasný:)) Hlavně pro mě, milovnici tělových mlék, krémů a másel. O značce NEVO jsem v životě neslyšela, proto jsem byla nesmírně zvědavá na jejich tělové máslo - s bambuckým máslem. Vůně mi připomíná med a jeho konzistence je perfektní. Přestože je hutné, dobře se vstřebává a zanechává pokožku důkladně vyživenou. Natírala jsem se poctivě každý den a je to skutečně znát. Opravdu kvalitní tělové máslo se pozná podle toho, že jej na těle cítíte, ale nezůstává po něm nepříjemný mastný povlak. Vyhovovala mi i příjemná nevtíravá vůně.


Ostatní produkty jsem samozřejmě také vyzkoušela, nejvíc mě ale potěšily a zaujaly právě tyto dva poklady. Stále se u mě potvrzuje názor, že LadyBox je skvělým objevovatelem méně známých značek, kterým není věnována patřičná pozornost. I nyní se můj zájem rozrostl na další dvě společnosti, které jsem předtím víceméně nevnímala a to je obrovský úspěch!!!!



Těšte se v nejbližších dnech na HAUL článek!!!


14 komentářů:

  1. Tyhle dva produkty chválí snad každý :) Určitě si chci něco od Inglotu pořídit :)
    www.lettertomywardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čekala jsem malinko víc "malovátek", ale stíny mě potěšily moc:))

      Vymazat
  2. Aj ja by som vybrala po dlhšej dobe tieto dva produkty. To maslo je naozaj skvelé.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem vyzkoušela skoro všechno kromě těch stínů (měla jsem se v černé barvě-takže čekám na nějakou večerní akci), ty si nechávám nakonec... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím, navíc tu vůni tělového másla jsem si naprosto zamilovala :). Ještě mě hodně potěšil peeling od Dermalogicy, plánuju plné balení.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, strašně moc tě prosím o článek o umělých řasách. Jaké lepidlo používáš, zda je zkracuješ, nějaké tvé vychytávky za dobu, co je používáš atd... Moc prosím.. Všimla jsem si, že o tento článek má zájem více čtenářek. Také by mě potěšil tutorial na "kardashianovské" líčení, jak jsi již zmiňovala. Jinak tvůj styl - jak líčení, tak oblečení je naprosto super. Dávám palec nahoru. Myslím, že nejen mě by potěšily články na tato témata.

    OdpovědětVymazat
  6. mám ráda tvůj blog, ale je škoda, že fotky nejsou moc kvalitní.. :/

    OdpovědětVymazat
  7. beauty boxy mě hodně zaujaly, lednový LB očekávám netrpělivě :)

    Nicol

    OdpovědětVymazat
  8. beauty boxy mě hodně zaujaly, lednový LB očekávám netrpělivě :)

    Nicol

    OdpovědětVymazat
  9. Taky se mi moc tvuj blog líbí a moc se mi líbí jak se oblékáš také by se mi líbilo víc nejakých fotek...jsi moc krásná a sluší ti to :) jsi dobrá inspirace :) také by mě zajímalo jak si udržuješ vlásky máš je moc hezké a blond...jsem taky blon a přijde mi že nejsou moc zdravé :/ I když na ně nepožívám žádný peroxid nebo silný odbarvovač :/

    OdpovědětVymazat
  10. Tyto dvě věci vypadají opravdu dobře :).
    CornerOfBeauty

    OdpovědětVymazat
  11. paci sa mi ako si urobila prispevok, ze si vybrala ten tie naj produkty! To je super napad!
    inak aj by ta zaujimalo aka je naj naj spirala tak recenziu najdes tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/01/zazrak-s-fleur-de-sante.htm

    OdpovědětVymazat
  12. maslo bych taky rada vyzkousela :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovědětVymazat