úterý 30. října 2012

DRUGSTORE HAUL


Hey guys!

Po delší době jsem navštívila Rossmann, který opravdu nikdy nezklame a téměř po celý rok v něm probíhají akce všeho druhu a na všechny druhy kosmetiky. Samozřejmě, že z kosmetiky vůbec nic nepotřebuju a byla bych na sebe pyšná, kdybych dokázala odejít s prázdnou....tak snad někdy příště :)


Narazila jsem na speciální nabídku pleťových krému Olay, o kterých vím především díky youtube beauty komunitě. Nejedná se samozřejmě o žádný extra boom, ale komentáře byly velmi pozitivní a v zhledem k tomu, že nemám nijak problematickou pleť, rozhodla jsem se je vyzoušet. Mám pocit, že tyto kazety jsou v rámci Vánoc. Nicméně, byly v nabídce dva sety - Denní a Noční krém/Denní krém a řasenka MaxFactor. Sáhla jsem po variantě denního a nočního krému, jsou určeny pro všechny druhy pleti. Jsem zvědavá, až je vyzkouším.




Tyto pleťové masky jsou jediné, které mi vyhovují. Nevím čím to je, nemám pleť nijak přecitlivělou, ale vyzkoušela jsem desítky masek a všechny mě šíleně vysušují, případně způsobují zarudnutí. Těchto jsem už měla asi pět typů, všechny byly bez problému a skutečně dobře fungují. V Rosmann na ně momentálně probíhá sleva, takže se určitě mrkněte. Vzala jsem si jednu hřejivou a jednu čokoládovou. Jsou na dvě použittí a dávám si je vždy max. jednou týdně.



Maybelline Color Tattoo měly před pár měsíci mezi Youtube gurus ohromný boom a nemluvilo se o ničem jiném. Už nějakou dobu jsou dostupné také u nás a já se nemohla dočkat, až je vyzkouším. Hands down, jsou opravdu báječné. Tmavší hnědá se jmenuje On and On Bronze a používám ji především na večernější líčení, protože často nosím bronzové smokey eyes. Štetcem nanesu nejdříve color tattoo a na ně klasické stínny. Drží jako přikované a nechají nádherně vyniknout barvě. Zlatavá se jmenuje Eternal Gold a těším se, jak ji budu používat na denní líčení, pro sjednocení barvy víčka.


Klasika od Maybelline, rtěnky jsou sice úplně to poslední čeho bych měla nedostatek, ale některé odstíny byly zrovna v příjemné slevě, tak jsem si řekla, proč ne. Vzala jsem si odstín Velvet Beige, což je lehce tmavší hnědá, než na jakou jsem zvyklá u svých tělových odstínů. Myslím, že s touto barvičkou nemůžete šlápnout vedle:)



To nejlepší nakonec. Opravdu bych vám přála slyšet můj radostný výkřik, když jsem krok od pokladny zbystřila tyto krémy na ruce z limitované vánoční edice Essence. Jsem absolutní freak pro všechno s logem "limited edition" a pokud se ještě jedná o Vánoce, není o čem mluvit, prostě beru vše a nejlépe 2x:) Proto jsem shrábla všechny tři "příchutě", které jsou k dispozici. Krémů na ruce přece není nikdy dost. Nejlépe rozhodně voní červený - Apple Cinnamon Punch. Hnědý je Caramel Hot Chocolate a žlutý pak Gingerbread Chai Latté. Lákavé názvy že? Prostě miluju podzim:)))


pondělí 29. října 2012

MINI HALLOWEEN



Hey guys!

Co říkáte na momentální situaci za okny??? První letošní snížek mě hodně překvapil , doufala jsem ještě v pár týdnů, kdy bych mohla vynosit podzimní bundičky a baleríny. Nicméně, mám teď chvíli volna a naplno si užívám tuhle úžasnou atmosféru, kdy můžu zůstat v posteli, dívat se na seriály, vychutnávat si voňavé svíčky a popíjet kávu.


Jediné, co mě opravdu mrzí, je absence Halloweenu v našich končinách. Tento svátek američanům skutečně závidím, protože úplně zbožňuju celou tu "dýňovou atmosféru", vyzdobené doby a halloweenské večírky, kdy lidé skutečně dorazí v kostýmu! Halloween je pro mě velký symbol podzimu a strašně ráda sleduju na youtube své oblíbené beauty gurum jak zdobí své pokoje a zkouší halloween líčení. Mám pro vás maličký update toho, jak teď vypadají moje podzimní večery :)


Můj malý halloweenský koutek :) Chtěla jsem svému pokoji vdechnout alespoň trošku svátečního ducha, proto jsem vyhradila na svém kosmetickém stole místo pro tyhle dvě rozkošné dýně a malou čarodějnici


Moje obsese dýněmi...Nedělám teď nic jiného, než že vařím dýňovou polévku a peču dýňové muffiny. Moc doporučuji, dýňová polévka je úžasná podzimní záležitost a nejrůznějšími variantami jejích receptů se to teď jen hemží! Moc si tohle podzimní vaření užívám.


Nevím jak vy, ale já jsem závislá na pokojových vůních. Úplně ideální pro mě je, když můžu kompinovat vůni do zásuvky s nějakou její další verzí. Poslední měsíc jsem měla v zásuvce zimní jablko se skořicí a párkrát denně jsem použila pokojový sprej ve stejné vůni. Teď jsem objevila novinku od Air Wick - Zlatavý podzim. Je to nádherná sladká vůně a skutečně si pod ní představuju procházku do zlata zbarveným spadaným listím. A dobrá zpráva? Je k ní i svíčka ve stejné vůni! Na fotce to není moc vidět, ale je tmavě hnědá se zlatými ornamenty.


Můj nový oblíbený lak od Sally Hansen - Xreme Wear, v odstínu Brick Wall. Ideální podzimní červená, dvě vrstvy a je to dokonalé.


Sushi, moje celoroční oblíbené papání. Jedno z mála jídel, které se mi nikdy nepřejí. Klasické maki s lososem a krabem + california rolky, to je moje nejoblíbenější kombinace. Sním ale sushi téměř v jakékoliv podobě, miluju krevety a avokádo...hlavně hodně sojovky! Často si teď dopřávám sushi s večerním filmovým seancím.


OMG!! Jsem absolutní Pretty Little Liars fanatik a to, co se stalo v Halloweenském speciále je prostě neskutečné!!! Byla jsem doslova přikovaná k obrazovce a troufám si říct, že to byl ten nejlepší a nejděsivější díl ze všech!!! Hanna, Spencer, Aria a Emily měly naprosto úžasné kostými, Emily byla v kosmickém kostýmu prostě hot. Nemůžu vynechat vystoupení Adama Lamberta, já jej zbožňuju, byl prostě úžasný a jak přišel ve vlaku za Ariou, bylo tak sladké :) Děj byl prostě úplně strhující, skutečně jsem se bála, tak má vypadat dokonalý Halloween. Oh a nejvíce creepy byl duch Alison/její sestry, malá holčička v Hannině domě.



Včera večer jsem se dívala na jeden make-up tutorial ve stylu Red Riding Hood, což mě přimělo podívat se na film. Líbila se mi atmosféra, sníh ve spojení s její rudou kápí a pohádková scenérie. Děj byl malinko utahaný, nebyl to určitě špatný film, ale jeden z těch, na které se mi stačí podívat jednou.


Hands down, jsem obrovský fanoušek Taylor Swift a jejího nového alba Red jsem se nemohla dočkat. U Speak Now jsem strávila celý loňský podzim a zimu a s Red to bude naprosto stejný scénář! Songy se mi už dostávají pod kůži, navozují překrásnou podzimní atmosféru. Zmíním pár momentálně nejoblíbenějších tracků. Red, All Too Well, Starlight, The Last Time.



pondělí 22. října 2012

TOUGH GIRL


Hey guys!!!

Zcela dobrovolně přiznávám, že moje posedlost Botovem nabírá na rozměrech! Dvě zásilky během jednoho týdne.... to už o něčem svědčí. Nicméně. Tyhle platformové nádhery a drobnými ostny přes celý podpatek jsem si zamilovala na první pohled a zkrátka a dobře jsem je musela mít. Proto, když minulý týden vyhlásily 30% slevy na vybrané kousky z Novinek pro podzim 2012, skákala jsem radostí, když jsem je viděla mezi nimi.

Platforma má 16 cm, což už je úctyhodná výška a dělá ze mě blonďatou eiffelovku o výšce 192 cm. Většina mužů se díky nim cítí méněcenná...Několik osůbek se mě ptalo prostřednictvím facebooku, jak se na nich chodí, zda v nich vůbec ujdu atd. Přiznám se, měla jsem trošku obavu, protože s platformou je někdy zásadní problém a zatraceně moc záleží na jejím tvaru a provedení. S radostí ale musím říct, že prošly tou nejpřísnější zatěžkávací zkouškou - pátečním večírkem. Chodí se na nich s přehledem, noha nebolí, tančit se v nich také dá, nemám sebemenší námitky:))

Jediným problémem je, že stále ještě zbývá celá řada botiček, které se mi líbí :(





BALEA MACAROON LIMITED EDITION



Hey guys!!

Jen rychlý příspěvek o momentálním macaroonkovém šílenství, které zaplavilo drogérie DM! Jak určitě víte, linie Balea představuje s každým ročním obdobím kromě své stálé řady, taky limitovanou edici přípravků na tělo. Pro letošní podzim se jedná o slaďoučké maracoonky a musím se přiznat, že jsem obden prohlížela DMko a vyhlížela tyhle dobroty. Balea představila dvě příchutě - fíky s čokoládou a višně s mandlí a obě jsou naprosto úžasné! Nabrala jsem si je i se sprchovými gely hned po několika kusech a dobře jsem udělala, protože bývají pravidelně vyprodané! Jestli milujete stejně jako já sladké vůně a podzimní hřejivé koupele, určitě tuto novinku nesmíte opomenout. Je prostě yummyyyyyy




úterý 16. října 2012

THESE BOOTS ARE MADE FOR WALKING

Hey guys!!!!

Další balíček z Botovo.cz mi právě přistál u dveří. Začínám mít s tímto e-shopem opravdu vážný problém, prostě si pořád musím objednávat nové a nové kousky. Podobné kousky totiž nikde v obchodech v mém dosahu nenacházím a s každou další objednávkou jsem víc a víc nadšená. Opravdu, nemohu mluvit o Botovu jinak než pozitivně, od bleskového vyřízení objednávky, přes přesné informace o doručení až po skvělého poslíčka z Quick in Time.

Tyto kozačky jsem prostě musela mít. Jak jsem je uviděla, vzpomněla jsem si na Kim Kardashian, která se několikrát ukázala v botičkách v podobném stylu, jen ty její byly až po stehna. Ty jsou mimochodem na Botovu také k dostání, ale zvolila jsem verzi po kolena, protože jedny "po stehna" už mám a při této výšce podpatku už by byly malinko vulgární.

Obrovská spokojenost! Nechávám vám na ně odkaz + momentálně probíhají 30% slevy na některé novinky, takže neváhejte, slevy platí do pátku 19.10. 2012.

MY NEW BABIEEEES!! <3



Inspired by


TADY JE NAJDETE

Krásný den!

čtvrtek 11. října 2012

Hey guys!!! :)))

Na Youtube už pár dní běží I <3 Fall Tag, proto jsem se rozhodla, že by nebylo špatné jej udělat taky. Podzim totiž skutečně miluju, je to moje nejmilejší období a ráda se o něm rozepíšu. Některé otázky jsem trochu upravila vzhledem k našim zeměpisným končinám, kde neslavíme Halloween a městu, kde nemáme Starbucks :)





1. Oblíbený podzimní produkt na rty?

YSL lipstick & lipgloss

Na podzim miluju tmavé rty! Barva lesních plodů, ostružin, malin a borůvek....právě teď je ideální období, kdy tyto odstíny nejlépe vynosíte. Momentálně je u mě číslem jedna YSL Touche Brillance Sparkling Touch For Lips odstín 15, což je lesk na rty v ostružinovém odstínu a YSL Rouge Volupte Silky Sensual Radiant Lipstick odstín 11, temně malinová rtěnka





2. Oblíbený podzimní lak na nehty?

Sally Hansen Complete Salon Manicure odstín 570 Right Said Red & Rimmel Professional Finish odstín 394 Red Award

Rudá a vínová!! To jsou moje top barvy na nehty pro podzim



3. Oblíbené podzimní pití?

Rozhodně velké karamelové latté se skořicí!!!




4. Oblíbená podzimní svíčka?

Yankee Candle - Pomegranate Cider

Vlastně jakákoliv, která obsahuje vůni jablka, skořice, vanilky, čokolády, dýně..všechny podzimní dobroty:)



5. Oblíbený podzimní doplněk?

Výrazné zlaté šperky!!! Mezi moje nejoblíbenější patří poslední dobou masivní zlatý řetěz a ostnaný náramek.



6. Oblíbený film na Halloween?

Hocus Pocus!!!

Sarah Jessica Parker jak ji neznáme:))) Úžasná halloweenská pohádka, moc doporučuju :))



7. Oblíbené podzimní jídlo?

Dýňová polévka! Tento rok jsem jí úplně propadla, je to snad nejvíc typické podzimní jídlo co může být. Přiznám se, že zatím  jsem ji doma sama nevařila a spoléhám na kuchařský um v restauracích, ale mám ji rozhodně v plánu!



8. Nejoblíbenější song tohoto podzimu?

Jednoznačná odpověď. Taylor Swift - We Are Never Ever Getting Back Together. <3 U Taylor



Jako bonus přidávám dvě random oblíbené věci!!

Časopisy. Mám na ně mnohem více času než v létě, kdy je program prostě pestřejší a ráda se někdy při deštivých odpoledních zavřu v pokoji a listuju a listuju....



Brise pokojový sprej Frosted Apple and Cinnamon:))) Tu samou vůni mám i v zásuvce, takže můj pokoj voní jako jedno velké sladké jablko se skořicí :)


Jaké jsou vaše podzimní oblíbenosti?? Ráda si přečtu vaše komentáře!!!

pondělí 1. října 2012

NUDITY....

Hey guys!!!

Long time no talk.....znáte to, na blogování zkrátka musí být nálada a ta moje se pohybovala v posledních dnech rozhodně níž než teplota venku. Ale jak se zdá, vše se obrací k lepšímu a já jsem neskutečně nadšená z nadcházejícícho podzimu!!!! Podzim je celkově moje nejoblíbenější období ze všech, je to pro mě čas kotníkových bot, blazerů, vínových laků na nehty, svíček s vůní jablek/skořice/vanilky, horkých čokolád a více přečtených knih než za celý zbytek roku. Miluju podzim! Možná proto, že jsem podzimní dítě, narodila jsem se přesně řečeno 10.října, takže možná odtud pochází moje nadšení:-)

Ale k věci. Jsem oficiálně závislá na Botovo.cz. Miluju jejich boty a prostě nemůžu odolat a nekoupit si za měsíc alespoň jedny nebo dvoje. Při pohledu na nové kotníkové high heels co mají v prodeji, se mi doslova zastavuje srdce. Moc doporučuju přihlásit se ke sledování jejich novinek a sledovat tzv. Happy Hour. Šťastná hodinka probíhá zhruba 2x do měsíce, většinou ve všední den a zatím se vždy konala od 15:00 do 16:00. Spočívá v tom, že se zhruba 15 párů bot z nové kolekce na hodinu zlevní o 50%. Což je perfektní, vždy si vyberu!!

Při nedávné Happy Hour jsem si pořídila růžovo-béžové lodičky. Vážně, kolik nude lodiček potřebuju ve svém životě? Pradvěpodobně hodně! Nemohla jsem odolat. Jedinou omluvou je, že tělové lodičky s růžovým nádechem ještě nemám....Sedí báječně, ideální výška podpatku 14cm, klasická zvýšená platforma, jsem nadšená.

A hádejte co? Právě mi přišla sms, že zítra dopoledne mi doručí další balík z Botova....ano, i minulý týden byla Happy Hour....:-)