středa 7. listopadu 2012

WEDGE + TRAINERS


Hey guys!!!

Polovinu týdne máme za sebou, jak se vám daří?

Když se nedávno objevil první snížek, nechtěla jsem toto téma ani vytahovat, ale momentálně vládne přímo dokonalé podzimní počasí, tak jsem si řekla, proč ne :)

Veřte nebo ne, po neskutečně dlouhé době jsem si koupila botičky, které jsou opravdu na chození!! Yaaah, these boots are made for walking :))) Jak jste si určitě stihly všimnout, jsem podpatkový naniak a když se uchýlím k něčemu "plochému" jsou to buď pěkné balerínky nebo letní kozačky. Teď mě ale moc zaujal trend platformových tenisek. Jsou pohodlné, stylové a dají se přizpůsobit velké spoustě outfitů.

Před týdnem jsem využila Happy Hour na Botovu (ach, jak překvapivé že?:) a koupila si hned dvoje "platformáče". Černá a hnědá, to se neztratí! Černé jsou úplně klasické, kotníčkové a na suché zipy, hnědé jsou více zdobné, díky cvočkům na patě. Oboje už jsem vyzkoušela v terénu a jsem maximálně spokojená. Je to takový milý kompromis mezi pohodlím a stylem :)











Troška celebrití inspirace :-)




Jak se vám platformové tenisky zamlouvají? Máte je, nebo o nich přemýšlíte?

27 komentářů:

  1. krásne, aj ja chcem ale len keď to vidím u druhých, na sebe neviem ale asi to risknem a kúpim si :)
    a prosím ťa, nemohla by si si zrušiť to opisovanie kódu pred odoslaním komentáru? :) lebo kým som ten správny kód zadala skoro ma porazilo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejdaaa, moc děkuju že jsi mě na to upozornila!!! Už jsem to zrušila, vůbec jsem si neuvědomila že mám nastavené ověření slovem. Hlavně že pokaždé rozčiluju když to někde musím zadávat:))

      Vymazat
  2. Ahoj Nat, tvůj blog je nejlepší ze všech, moc mě baví!!! Je dobře, že jsi se rozhodla přidávat příspěvky častěji :-)
    Chtěla jsem se tě zeptat, jak často je na Botovo.cz happy hour? A jak to zjistím a jaká je sleva? Moooc díky za info ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V první řadě moc moc moc děkuji za pochvalu:))) Dostala jsem se do správné blogovací nálady a hrozně mě to chytlo:)

      Když se zaregistruješ na stránkách Botova, odklikneš si, že chceš odebírat novinky. Chodí ti emaily o všech novinkových botách, slevách a happy hours. Happy Hour není pravidelná, vždy ti pošlou mail v ten den kdy se bude konat, kolem 9 ráno a Happy Hour bývá vždy od 15:00 do 16:00. Mám zkušenost že se většinou koná ve středu nebo čtvrtek a zhruba každý druhý týden. Mezitím bývají celkem často slevy 20% a 30%. Říkám ti, já si tam žádné botičky nekoupila za plnou cenu, vždy aspoň těch 20%:))

      Vymazat
  3. ja mam v plane si zaobstarat IM, ale neviem si vybrat farebnu kombinaciu... tie cierne su dokonale

    OdpovědětVymazat
  4. Už se nemůžu dočkat, až je uvidím v outfitu:-))

    OdpovědětVymazat
  5. Jsou skvělé!!
    Já ty svoje teď nosím pořád jak jsou pohodlné :)
    A na botovu jsem závislá, kurýr co mi vozí boty mi už tyká :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, mi už jsme taky s kurýrem staří známí:))) To je ohromná závislost, ale chci teď už nejspíš počkat na zimní slevy, přece jen, botičky půjdou do -50% :))

      Vymazat
  6. Ahoooj, děkuji za komentář:)
    No hele, mě příjde, že podzim letos všehovšudy trval tak týden :D
    Jinak upřímně, když ty boty vyletěly, okamžitě byly všude, všichni si je hned museli koupit, přišlo jen proto že je to jakože "novinka" (v ČR teda nejspíš), mě se třeba ani moc nelíbí, ale na platformy jako takové dopustit nedám!:)takže za tohle mají tyhle boty u mě plus.. Nicméně musím říct, že ty tvoje se mi líbí:) Hlavně ty hnědé:)) vybrala sis dobře,.. mě přijde že když už, tak spíš v té lehce elegantnější formě:))
    PS: doufám, že nám je na sobě vyfotíš i v outfituu:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě udelám nějaký outfitek:)) No já jim poměrně dlouho odolávala, protože na tenisky nejsem, ale když jsem je viděla na Botovu a pak zkombinované i v elegantnějších outfitech, tak jsem si řekla, že je zkusím:)

      Vymazat
    2. Jasně, proč ne:) Když se to správně zkombinuje, vypadá to super:) Navíc jakože vypadají vážně pohodlně:) A taky je to příjemná změna ne?:))

      Vymazat
  7. teda vždycky, když tyhle boty někde vidím, tak se mi to fakt líbí - k mému stylu by to absolutně nešlo, ale stejně po nich pořád pokukuju :) no uvidíme, třeba se nechám zlákat!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já sama jsem překvapená, že v nich teď docela často chodím:) Moje první tenisky snad po 10 letech, když tedy nepočítám nějaké ty do fitka:))

      Vymazat
  8. Natálko botky jsi vybrala dobře :) Ty hnědé se mi moc líbí. Sama tyhle boty nevlastním a zatím o nich ani nepřemýšlím mám teď totiž bot až až :)
    Pěkný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ach ach, o tom mi nemluv, nechávám si posílat boty na tři různé adresy a potom je pašuju domů potají, protože mamča už odmítla chápat že "tyto tělové lodičky jsou úplně jiné než těch zbylých devět párů tělových lodiček co už mám" :))

      Vymazat
  9. Jsou skvělé, hlavně ty béžové! No jasně, nemusíš pořád nosit obří podpatky, upřímně nechápu, jak v nich můžeš tak dlouho vydržet! :))
    Kolik máš vůbec těch bot? :)))
    ~ The Diary Of Pie Rette ~

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kolik mám bot? Neptej se:)) Přesně jsem to nepočítala, ale bude to kolem 100 párů. Je to hrozné, já vím, úplně se za to stydím a nemám to ani kam dávat:))

      Vymazat
  10. Tyto boty nejsou uplně mým ššálkem kávy, ale když se dobře zkombinují, tak proč ne :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Kočko, nemáš se za co stydět, někdo má 100 rtěnek, další 100 párů bot, jiný 100 krytů na telefon. :D Proč si ten život neužít naplno, a dopřát si, když je taak krátký. .)
    Jinak mně se tyto botky (zatím) nelíbí, píšu zatím, protože v zásadě raději už nikdy neříkám nikdy. :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Miinko:)) Někdy mám jen trochu výčitky, protože velká část botiček jsou opravdu hodně vysoké podpatky nebo botičky které mají skutečně využití jen na večer do společnosti, takže v nich vyjdu párkrát. Ale je to prostě vášeň. Mě se taky tyhle tenisky zezačátku nelíbily, říkala jsem si, bože, co je to za divného hybrida.

      Vymazat
  12. Podpatkové tenisky se mi nelíbí, přijdou mi nevkusné,ovšem, to je už věc názoru. Podpatky se mi líbí, ale vůůbec na nich neumím chodit :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podpatky jsou podpatky:) Já mám tyto platfotrmové tenisky ráda na takové to "lítání po městě" a cesty do práce, kdy nemusím být zrovna chic:) Vysoké podpatky jsou určitě věc cviku, čím déle na nich budeš chodit, tím větší jistotu získáš a bude to dobré.

      Vymazat
  13. že by se mi líbily obecně, to se říct nedá, ale ty na 4tém obrázku odspoda jsou hezký :))

    OdpovědětVymazat
  14. Jsou hrozně hezké! Mě se tenhle styl hrozně líbí, taky jsem přemýšlela, že si je pořídím:) Mohla bys nám je pak ukázat k nějakému tvému outfitu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě nějaký outfitek vymyslím! Hlavně najít čas a lidi na focení:))

      Vymazat