úterý 27. listopadu 2012

LADYBOX LISTOPAD 2012


Hey guys!!!

LadyBox je v poslední době v kosmetickém světě velice horké téma a já jsem ráda, že se tyto populární krabičky dostaly také do našich končin. Už téměř rok jsou nejrůznější varianty "boxů" populární v USA a Velké Británii, na youtube beauty channelech na ně můžete vidět stovky videí - recenzí.

Co vlastně je LadyBox? 

Princip je velmi jednoduchý. Každý měsíc dostáváte přímo domů krabičku kosmetických a tělových produktů. Některé jsou v plné prodejní velikosti, některé jsou vzorky (ale stále velmi dobrá a užitečná velikost), plus v boxu najdete také celou řadu slevových kupónů a katalogů nejrůznějších kosmetických firem. Cílem je, zkoušet stále nové a nové výrobky, které bychom so třeba běžně nekoupily, nebo k nim nemáme vůbec přístup. Můžete tak objevit úžasnou věc, která vám neskutečně sedí a přitom byste o ni samy okem nezavadily, nebo jste vůbec nevěděly o její existenci.

Cena LadyBoxu je 299,- včetně poštovného a je jen a jen na vás, který měsíc si zakoupíte a který vynecháte. Nic není povinné, registrace je bezplatná a některé produkty si můžete zpětně samostatně zakoupit na souvisejícím e-shopu LadyBoxu.

Podle mého názoru je to perfektní myšlenka. Já sama jsem se například nikdy nezajímala o značku Fleur de Sante, dokud jsem v LadyBoxu neobjevila jejich rozjasňující tvářenku. Přísahám, že jsem si celý měsíc nedala na tvář nic jiného!

A právě to je hlavní smysl LadyBoxu. Objevit novinky a prozkoumávat, co jsme doposud třeba neznaly.

Odkazy na LadyBox:





Balení je prostě nádherné. Růžovo černé, s překrásnou růžovou mašlí!!! Vše dorazilo v naprostém pořádku, bez sebemenšího pošramocení. Když jsem rozvazovala tu růžovou nádheru, těšila jsem se jako malá holka :)





Tady můžete vidět obsah LadyBoxu bezprostředně po otevření. Krásně naskládáno a vystláno, aby se žádnému z produktů nic nestalo. Každý box je také doplněn průvodním dopisem, který přijde jistě vhod. Jak sami vidíte, v krabičce čekala velice štědrá nadílka!





Tato tvářenka od Fleur de Sante je můj asbolutně TOP produkt!!! Na první pohled vypadá barvička poměrně obyčejně, ale na to zapomeňte. Pro mě osobně je to ta nejlepší kombinace růžové a oranžové, taková variace NARS - Orgasm. Nádherně rozjasní tváře a tuším, že sedne mnoha odstínům pleti. Tvářenka je plná velikost a patří k ní také štěteček, který jsem ale dala stranou.




Moje druhá jemilejší věc z LadyBoxu. Yves Rocher a Fleur de Noel tělové mléko. Plná velikost! Mažu se jím téměř každý den a je to právě ta věc, která plní smysl celé myšlenky LadyBox. Nikdy jsem v Yves Rocher příliš nenakupovala a jejich tělové mléko zkouším prvně. Objevila jsem tedy něco, co by mě samotnou nenapadlo si koupit a přitom je to báječná věc.



Hnědá řasenka Yves Rocher. Je prodlužující a výborně odděluje a pozvedává řasy. Používám ji jako přípravu než aplikuji umělé řasy.



NIP+FAB tělové máslo pro suchou pleť má vůni kokosového latté! Ta vůně je pro mě dokonalá, miluju tyto "příchutě" sladkostí, navíc teď v zimním období. Nádhera. Stejně jako kokosové máslo od Reniu jej používám na extra suchá místa na svém těle. Lokty, kolena, paty...ale také rty, které v zimě velice trpí. Často mě teď také trápí nachlazení a můžu říct, že zejména Reniu kokosové máslo je blahodárné na kapesníky podrážděný nos a jeho okolí. Nosím jej neustále v kabelce.




Kosmetická taštička. Je prostorná, roztomilá a růžová. Co vís si může dívka přát? :D Skutečně, něco takového je potřeba zkrátka pořád. Já sama jsem velký likvidátor kosmetických tašek, protože je extrémně rychle od všeho make-upu zašpiním, proto vždy uvítám nějakou novinkovou.



Tělové mléko s kokosem a medem od Pure Fiji bych přirovnala k Reniu a NIP+FAB. Příjemně sladce voní a dodá pokožce co potřebuje. Používám jej jako krém na ruce, kvůli jeho skladnosti.



A v neposlední řadě - kakaový energetický nápoj. Přiznám se, ještě jsem jej nezkoušela!!


Můj první LadyBox bych označila za velmi úspěšný. Minimálně dva produkty mám v plánu po vypotřebování zakoupit a zbytek má u mě též kladné ohlasy. Výborná komunikace, bezproblémové doručení, krásné balení...zkrátka výborný zákaznický servis, což se velice, velice počítá.

Jaký máte vy názor na LadyBox? Máte v plánu další krabičky v přístích měsících?


31 komentářů:

  1. Nečetla jsem celý článek, ale - to ti dorazil až dnes? Teď už by měl být v prodeji další ladybox - nový. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, dorazil už před nějakou dobou, ale k článku jsem se dostala až nyní :D Ale i tak jsem měla listopadový LB lehce opožděný, protože jsem zapomněla odeslat vedení registrační mail a tím se to protáhlo. Moje chybka :)

      Vymazat
  2. Krásná recenze :)
    A máš pravdu, značku Yves Rocher jsem taky vždycky přehlížela, ale co mi došla v jednom beauty boxu od nich rtěnka, nemůžu si ji vynachválit! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, Yves Rocher jsem skoro vůbec nevnímala, ale určitě mu teď budu věnovat víc pozornosti :)

      Vymazat
  3. Za mě Ladybox určitě ano, plně jsem mu propadla a objednávám :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I já!!!! Šíleně se těším na prosincový, už je v poště :DDD

      Vymazat
  4. Závidím, že máš to kokosové máslíčko. Já mám mangové - účinky super, ale vůni bych brala tu kokosovou ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já miluju všechny tyhle exotické vůně, takže mangovým bych nepohrdla:D

      Vymazat
  5. První a poslední fotka je jak nějaká reklama na LB, tak jak třeba na Rimmel Kate Moss apod.! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju zlato :)) Já teď ráda přidávám k článkům i nějaké svoje fotečky, je to takové osobnější :)

      Vymazat
  6. Vždycky, když na YT moje oblíbené beauty gurus mluvily o těchto krabičkách (krabicích =D), říkala jsem si: "Sakra, proč něco takového není i u nás??" A bum, je to tu =D Už plánuju objednávku a myslím, že nebudu zklamaná =D

    miss-inly.tumblr.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že určitě ne! Při registraci vyplňuješ dotazníček, na základě kterého ti krabičku přizpůsobí tvému vkusu a stylu :) Takže věřím, že najdeš spoustu super novinek:)

      Vymazat
  7. chodíš na solárko ? můžeš doporučit nějaké krémy do něj ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, házím odkazy :)

      http://studia.ergoline.cz/eshop_detail.php?IdKosmetickeRady=14

      http://studia.ergoline.cz/eshop_detail.php?IdKosmetickeRady=12

      Tyto dva používám nejvíce, ale víceméně cokoliv si objednáš z těchto stránek bude dobré :) Mám ráda krémy, kde je přimíchaný bronzer a nějaké výživné látky pro pružnost pokožky, aby se tolik nevysušovala

      Vymazat
  8. Taky ho mám :) Teď očekávám ten prosincový :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky! Právě dnes mi přišel email, že už je v poště, takže jsem natěšená :))

      Vymazat
  9. tenhle boxík se Lady opravdu povedl :)

    OdpovědětVymazat
  10. ty si krásna ženská a tie vlasy, myslím farba...neviem sa na ňu vynadívať! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju mockrát zlato :)) Musím říct, že bylo docela náročené takto světlé barvy docílit, protože mám svoje vlasy skoro úplně černé. Což mi dnes, po letech blond, už ani nikdo nechce věřit :)

      Vymazat
  11. Jsi krásně nalíčená! Mohla bych se zeptat, jakou používáš tvářenku a její odstín? díky Thess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, mám na sobě právě tu tvářenku z LadyBoxu:)) Ale mám ráda i tvářenky E.L.F takže mrkni na jejich Studio Blush, já používám Pink Passion a Fuchsia Fussion. Snad jsem ty názvy moc nepopletla :D

      Vymazat
    2. A ta z Lady boxu je jaký odstín? vypadá skvěle! :)

      Vymazat
    3. Je to Radiant Blush v odstínu Soft Rose :)

      Vymazat
  12. super recenze jen mě zaráží , že ji zde máš až dnes , kdy bude nový LB

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem listopadový zpožděný, svojí vinou, protože jsem neodeslala některé podklady. Ale prosincový už je v poště, takže LB už budou naprosto včas a v pořádku jak mají být :)

      Vymazat
  13. Já jsem blááázen fakt..Minulý měsíc jsem měla senza box, líbil se mi ladybox, ale moc jsem se o něj nestarala.t.ed jsem u Tebe viděla recenzi, tak jsem si ho honem běžela objednat a on je to ten starej :D Tak doufám, že to bylo dobrý znamení a nezklame mě prosincový :D M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosincový bude určitě úžasný! Já si prostě myslím, že všechno vánoční je úžasné, takže tam na 100% budou nějaké ohromné sváteční třpytivé barvy a možná i nějaký dáreček navíc :D Jen hádám! Necháme se překvapit :)))

      Vymazat
  14. aj ja už chcem ladybox :D haha.. tento je uplne užasny. super veci su tam

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti to sluší, můžu se zeptat o máš za rtěnku je to krásná barva :)

    OdpovědětVymazat