pondělí 12. listopadu 2012

HELLO MONDAY!

Good morning guys!!!

Jaký jste měli víkend? Já jej měla pracovní, takže jsem bohužel nestihla na blogy ani nakouknout, nicméně mám spoustu námětů na články, takže se máte rozhodně na co těšit. Právě prožívám svoje klasické ráno volných dní, kdy sedím na notebookem na posteli, piju velkou ranní kávu, projíždím fashion a beauty novinky a celý pokoj voní po Yankee Candle - Autumn Wreath. Určitě to velmi důvěrně znáte:)

Přemýšlela jsem, který článek na dnešek vybrat a rozhodla jsem se pro menší nahlédnutí do mého víkendu, který jsem sice strávila v práci, ale večery byly přece jen trochu zábavné:)  Enjoy <3


Umělé řasy jsou moje vášeň. Chvilku jsem měla ty své zahuštěné a prodloužené, ale vůbec mi to nevyhovovalo, proto zůstávám u klasických nalepovacích, které nandám a sundám dle potřeby. Tady jsou tři nové páry, plus mi právě dorazila várka 40 párů řas odněkud z Hong Kongu :) BTW - Nosíte umělé řasy? Dejte mi vědět v komentech.


Bubbletea není věc, bez které bych nemohla existovat, ale jednou za čas si dám ráda jejich jahodový mléčný koktejl. Nevím jestli jsem to jenom já, ale velká část příchutí právě u těchto mléčných koktejlů mi chutná hrozně chemicky, netuším jestli jsou to jen mé chuťové buňky...
 

  Make-up od Estée Lauder - Individualist jsem neměla nijak v plánu, zkrátka jsem přišla do Marrionaudu a chtěla si udělat radost. Dřív jsem byla blázen hlavně do těch "viditelných" produktů, jako jsou oční stíny a podobně, kdežto teď mě mnohem víc zajímá se soustřeďovat na tvář, zkoušet nové make-upy, pudry, rozjasňovače...Make-up slibuje splynutí s vaší pletí, speciální technologii mikročástic, které prozáří obličej. Uvidíme, nečekám zázraky, jen kvalitní make-up s výdrží:) Paletka a dvě rtěnky nejsou z kamenné parfumérie, objednala jsem si je online v nějakém "kosmetickém outletu" takže to není aktuální kolekce, což mi samozřejmě vůbec nevadí.


 Moje vlasy konečně získaly tu správnou barvu, kterou jsem několik let požadovala. Od melíru jsem se po letech dopracovala k absolutně platinové, až bílé celistvé barvě. Za což moc děkuji své skvělé kadeřnici, která se mnou měla spoustu práce, jelikož udělat z mých téměř černých vlasů "bílé", nebylo snadné. Na fotce jsem tesně před nanesením barvy. Jestli tady jsou nějaké Zlíňačky, ráda vám dám kontakt na svůj salon, slečny tam jsou neskutečně šikovné, je to krásné prostředí a přímo v centru.


Novinka od Air Wick - Zlatavý podzim, mi trůní jak v zásuvce, tak v podobě svíčky na kosmetickém stolku. Není to vůně která vás praští do obličeje, je příjemná, nevtíravá a dokonale podzimní.


Coffee & Co je téměř jediná kavárna, kam s přáteli chodíme. Nemáme u nás ve městě ani Starbucks ani Coffee Heaven či Costa, takže toto je naše alternativa:) Výborná káva, dortíky, muffiny, snacky, smoothie...a v neposlední řase příjemná atmosféra.


Nealkoholický Sex on the Beach, rády si na něj po práci s kolegyní zajdeme a tento víkend tomu nebylo jinak.


Zeleninový salát s tuňákem, moje oblíbená forma oběda nebo večeře. Mám v plánu velký článek na téma jídlo a udržování postavy, budete mít zájem? Mám připravených spoustu fotek a tipů, takže myslím, že by to mohlo být docela zajímavé počtení. Dejte mi vědět.


Když jsem uviděla ty válenky, věděla jsem, že je musím mít. A protože jsem Váha a nemůžu se rozhodnout ani jaký si dám džus, vzala jsem si prostě všechny. Zlatá še hodí k hnědé, stříbrná k černé a černá ke všemu. Logické! Jsou z Gatu a jedny stály asi 250,- takže naštěstí nezruinují rozpočet:)



To byly střípky z mého víkendu, samozřejmě ráda uslyším co jste dělali vy a tak dále :) Krásné pondělí a úspěšný start do nového týdne!

39 komentářů:

  1. Kávičku z Coffee and Co, mám moc ráda!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I jááá!!! Karamelové latté, to je moje slabost:))

      Vymazat
  2. Nějaké řasy se teď chystám koupit :). Válenky jsou super, neuvěřitelně pohodlné, moc ráda je nosím. A tuňák a Sex on the Beach - mňam, oboje zbožňuju :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ve válenkách obchodím celou zimu:) Mám panickou hrůzu z náledí, takže huculky jsou moje jistota jak zamezit pádu:))

      Vymazat
  3. Určitě se na post o tvém stravování a udržování postavy moc těším! :)
    A zajímala by mě recenze na Estée Lauder - Individualist, já od nich zbožňuju Double Wear Light, ale ráda se nechám nalákat na něco nového. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, Double Wear je jistota:) Jednou jsem si kupovala klasický Double Wear a už jsem myslela, že mi jej paní snad neprodá, protože mi asi 20 min vnucovala že je pro mladé ženy příliš moc krycí. Kryje krásně a já ho bez problému zvládám:)) Článek o papání atd určitě bude co nejdříve:)

      Vymazat
  4. mmm kafíčko z coffee and co :) jinak jsem vůbec nevěděla že jsi ze Zlína! můžu se zeptat, v jakém kadeřnictví jsi byla? moc by mě to zajímalo :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Salon Grácie, je to na náměstí v té opravené dřevěné budově s velkými okny:) Chodím tam už moc let:)

      Vymazat
  5. já teda umělý řasy vůbec nosit nemůžu - mám hroznou alergii na to lepidlo,oči mám pak jak králík :/ takže jen dobrá řasenka...

    OdpovědětVymazat
  6. tesim sa na clanok o stravovani ;)
    Umele riasy nenosim, mam to stastie ze moje vlastne riasy su huste a dlhe, takze to nepovazujem za potrebne ;)
    Inak mam otazku, ake pouzivas tiene na denne licenie? Nejak sa stale neviem trafit do spravneho odtienu, ktory by som bola schopna nosit aj cez den, tak som zvedava :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš velké štěstíčko, já se moc hustými řasami nepyšním:))) Ty denní stíny. Většinou používám nějaký tělový odstíny - béžovou, hnědou, zlatou. Například z paletek od ELF, z paletky Maybelline, single stíny Astor..většinou si dám bázi pod oční stíny a na ni nějakou přírodní barvu co sjednotí víčko. Přidám třeba oční linky:)

      Vymazat
  7. Umělé řasy nenosím - vypíchla bych si asi při jejich aplikaci oko :-D Ale zajímá mě make-up od Esteé - doufám,že bude recenze :))

    OdpovědětVymazat
  8. Ta svíčka voní opravdu krásně. :) Jinak jsi strašně krásná slečna a nechápu, že jsem tvůj blog objevila až teď. Ale odteď jsem pravidelným čtenářem. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělé, nápodobně:) Děkuji moc:) Já bloguji s přestávkami sice už dlouho, ale až teď jsem se po velice dlouhé pauze dostala do té správné nálady, kdy mám skutečně obrovskou chuť se tomu věnovat:)

      Vymazat
  9. Miluji Tvoje čláánky:-)
    Já bych ráda samostatný článek právě o řasách. Výdrž, nalepování, lepidlo, fotky a tak:-)
    Jinak obdivuji Tvoje vlásky, máš je nádherný a nevypadají jako chmýří nebo jako kuře:)
    A doufám, že válenky budou v outfitu, protože jsem nad nimi stála, ale neměla jsem odvahu..těším se. Miluju Tvůj blog!
    Míša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju drahoušku:)))) Určitě, článek o řasách můžu udělat. Dřív jsem měla s lepením taky problémy a trvalo mi nějaký čas, než jsem se "vypracovala":)) Teď většinou lepím řasy denně!! :))

      Vymazat
  10. já mám řasy prodloužené a zahuštěné a nestěžuji si :) dělá mi je kamarádka, takže cena je také v pohodě :) a bože, ty válenky jsou úžasný, bojím se jít zítra do Gatu :D potřebuju spíš nějaký levný top na akci (naposledy jsem byla polita červeným vínem, tak ať mě to potom nemrzí:D) než válenky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já neznám člověka co by si na prodloužené řasy stěžoval:))) Jenom já jsem s tím prostě neuměla spát, vždy jsem se probudila a tři trsy pryč:))) Ale je možné, že to byla i chyba mojí kosmetičky, je pravda, že jsem potom už nezkoušela jinou kosmetičku ani jinou metodu, je možné že by to bylo bez problému.

      Vymazat
  11. Jsi moc hezká!!! Zajímalo by mě s jakou značkou nalepovacích řas jsi byla nejvíce spokojená? Já jsem zatím vždycky byla nespokojená a to jsem zkoušela i dražší :( A článek o udržování postavy? Šup sem s ním :) Ty válenky vypadají super za tu cenu! Asi navštívím Gate :D
    Hezký týden :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně, nikdy jsem nezkoušela dražší řasy, vždy jsem měla jeden pár tak do 100,- :)) Jsem teď maximálně spokojená s řasami, které jsem koupila na Aukru a ani se neptej na cenu, 10 párů mě vyšlo i s poštovným na nějakých 110,- dám ti link na prodejce pokud chceš. Jediné řasy, které mi opravdu nevyhovovaly, byly z kolekce Paris Hilton. Prvně jsem z nich byla nadšená, ale strašně špatně se nanášely, byly moc těžké a celkově, nic moc.

      Vymazat
    2. Jee tak kdyby jsi byla tak hodná a dala mi link? Děkujuu :)

      Vymazat
  12. Těším se na článek o stravování :))

    OdpovědětVymazat
  13. sluší ti to :) ... já s umělýma řasama zkušenosti nemám, ikdyž jsem je párkrát chtěla zkusit, vždy jsem se bála, že by se mi v půlce večera odlepily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I to se mi občas stalo:))) Hodně záleží i na lepidle, já používým jeden typ lepidla a s ním mi řasy vydrží i třeba 3 dny, když se v noci moc nepřevaluju:)

      Vymazat
  14. ahoj :) kdy bude článek o tvém stravování ? :)

    OdpovědětVymazat
  15. Thank you honey, sure, followed:)))

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, nějak jsem narazila na tvůj blogspot a musím říct, že je fakt super.. Ostatní, na které jsem narazila mě nějak nezaujaly.. Je to asi tím,že máš více fotek, píšeš krásně stručně, to se mi moc líbí, jen tak dál! :))) Péťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že se ti tady líbí!!! Vždy tě ráda přivítám:))

      Vymazat
  17. Moc hezké fotky! Ty válenky jsou super! Jak si správně řekla, takhle se ti budou vždy hodit ke všemu!:)A článek o stravování určitě dej!:) A když přihodíš i třeba recepty vůbec se nebudu zlobit:) A Naty, můžu mít dotaz?:) K těm umělým řasám, já bych je tak ráda nosila na nějaké zvláštní příležitosti, ale vždycky, když si je nasadím, tak mi na oku hrozně moc vadí. Až tak moc, že si je prostě musím sundat. Je to normální, že je na tom oku cítíš a prostě si musím zvyknout? Nebo je mám spíš blbě nasazené?:) Děkuji za odpověď:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je to jak o zvyku tak o typu řas. Některé řasy jsou příliš těžké, moc velké, takže dráždí koutky očí...taky ti například může vadit lepidlo nebo můžeš mít řasy nalepené moc nízko nebo vysoko a vadí ti to tam. Co ti můžu doporučit, rozstříhni řasy napůl a nalep si je jen do vnější poloviny oka. Nebudou tak mohutné a líp se s nimi pracuje. Mohla bych udělat na řasy speciální článek..

      Vymazat
  18. Ty válenky jsou super,ve zlatém provedení je mám též!:) Tak by mě moc zajímalo,s čím je budeš kombinovat?Outfitový článek by byl super! :)

    OdpovědětVymazat
  19. moc pěkný.) víc tvých fotek a článků z tvého života!! ty mě děsně baví:D mohla bys někdy vyfotit všechnu tvou kosmetiku pohromadě?:D zajímalo by mě kolik toho máš! :-D

    OdpovědětVymazat
  20. Ty jsi krásná!:)) Boty jsou krásné, ale jen pokud je máš s čím kombinovat, já bych si je třeba nekoupila, protože bych ani nevěděla s čím:D))

    OdpovědětVymazat
  21. Super super super. Chci víc blogerek s takovou tváří, jako máš ty. Já mám takové blogy nejraději. Hodně mi blogováním připomínáš Jennifer Stano. ;)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj :) nejdřív Ti musím pochválit blog, konečně nějaký podle mých představ, super články ;) Mohla bych se prosím zeptat na název toho kadeřnictví o kterém píšeš? Jsem ze Zlína a hledám právě nějaké kvalitní kadeřnictví. Jsem od přírody blod, ale už několik let si barvím vlasy na černo a taky jsem poslední dobou začala přemýšlet o blond barvě. Moc děkuji :)

    OdpovědětVymazat