pátek 30. listopadu 2012

FALL LIPS


Hey guys!!

Ještě tento víkend se můžete těšit na November Favourites! Čeká vás spousta skvělých věcí, myslím, že pár tipů bude i jako inspirace pro vánoční dárečky. Během podzimu je zkrátka tolik úžasných beauty produktů...podle mě určitě víc, než v jiném období.

Když je řeč o podzimu. Úplně všude kam se podívám, momentálně vládnou tmavé rty. Jak v magazínech, tak na youtube beauty channelech, což je moje největší inspirace. Letí úplně všechny odstíny od malinové, přes temně fialovou až po cihlově červenou. Nejvíce "cool" jsou podle všeho vampy lips, tedy sytě tmavě fialové/hnědo-rudé rty. Ty si vzhledem ke svému odstínu vlasů nemůžu dovolit, ale i tak jsem se odvážila trochu vykročit ze své komfortní zóny.

Jak spousta z vás ví, jsem zapřísáhlá milovnice nude rtěnek, které nosím prostě pořád a vím, že mi sedí a žádný look jimi nezkazím. Letos jsou ale opravdu nádherné tmavé barvy, takže jsem se rozhodla jich pár vyzkoušet a se spoustou z nich jsem spokojená!! Zpočátku jsem se sice v takto výrazných rtech příliš necítila (mám pocit, že ostře barevné rty sluší spíše tmavovláskám), ale postupně jsem si na ně docela zvykla.

Mezi moje nejoblíbenější patři rozhodně YSL Rouge Volupte Silky Sensual Radiant Lipstick odstín 11. Rtěnka je extrémně krémová a jemná, zato barva ihned udeří do očí.




Pokud jste alespoň trošku fanynkou výrazných ostínů, okamžitě se zvědněte a zamiřte do svého nejbližšího DM. Mybelline právě vydala svoji limitovanou edici ColorSensational, která obsahuje 4 odstíny. Jakmile jsem je viděla...byla jsem v barevném nebi. Absolutně dokonalé syté barvy a přísahám, že jsem si ani za nic nemohla vybrat odstín, protože všechny jsou neskutečně krásné. Zatím jsem si vzala dvě - PINK POP a HOT PLUM. Ale myslím že ještě tento víkend nevydržím a půjdu i pro ty dvě zbývající. Jak říkám, nádhera. Na fotce jsou s ještě jednou tmavou hvězdou, tentokrát z klasické řady Maybelline a barvě MIDNIGHT PLUM. Ta je opravdu hodně, hodně tmavě fialová.



Zleva: MIDNIGHT PLUM, PINK POP, HOT PLUM


Přidávám na závěr ještě pár mých oblíbených random lesků na rty v podobných odstínech od Essence a ELF. Ty od ELF by měly být ještě stále na stránkách k dispozici, u Essence si nejsem jistá, mám pocit, že tuto řadu rušili.



Jak jste na tom vy? Máte rádi výrazné rty, nebo zůstáváte v komfortní zóně? Dejte vědět v komentářích!

Krásný víkend

41 komentářů:

  1. Midnight plum a hot plum vypadají skvěle! Díky za tip :*

    OdpovědětVymazat
  2. výrazná rtěnka ti moc sluší ! :)

    OdpovědětVymazat
  3. ten odstín vypadá skvěle :) a sluší ti ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Tahle barva je nej právě na blod holkách jako ty. A musím říct, že tyto YSL rtěnky jsou opravdová pecka. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou opravdu jako máslo, tak strašně krémové:)) Je to velká kvalita, ty barvy jsou extra pigmentové, prostě paráda, přestože za vyšší cenu.

      Vymazat
  5. tá midnight plum vyzerá fakt skvelo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je krásná, má v sobě spoustu třpytek, ale na rtech to působí bezvadně:)

      Vymazat
  6. tieto essence lesky som zboznovala, ziadny odtien leskov mi nikdy nesadol viac ako tieto.. ale uz sa vyrabaju len nove odtiene a tie nie su az take pekne :(

    OdpovědětVymazat
  7. Ta rtěnka ti moc sluší!:)Má nádherný odstín! Ještě se mi ta midnight plum. Jsem poslední dobou ulítlá na tyhle tmavě fialové odstíny:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem teď jimi taky posedlá! Hlavně jak pořád sleduju holky na youtube, tam nikdo nenosí nic jiného, je to tak nakažlivé:)))

      Vymazat
  8. Já zatím zůstávám v komfortní zóně, protože mám radši výrazněji nalíčené oči a rty naopak méně nápadné. Na druhou stranu se mi moc líbí odstín pink pop, takže v nejbližší době pro něj běžím do drogerky =D

    miss-inly.tumblr.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to úplně neonová růžová, ale je to bomba:))))

      Vymazat
  9. jeeeeej Nat! ty si zmenila blog? Kedysi som bola tvoja vasniva citatelka a potom si presla na druhy blog pridavala menej a menej az skoro vobec a cas ubehol a uplne som zabudla! Teraz som na teba nahodne natrafila a strasne sa tesim! Idem pokukat dozadu co mas nove :)

    Inak nezabudni sa zapojit do mojej Ziaja giveaway: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/11/ziaja-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano, jsem zpět v blogovém světě a moc tě tady u mě vítám:))))

      Vymazat
  10. Pěkný odstín a moc ti sluší ! Já i když jsem bruneta tak raději používám nude odstíny i když občas si ráda při nějaké slavnostnější příležitosti vezmu nějakou tmavší. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, myslím že právě teď přes svátky bude k tmavším barvičkám ideální příležitost:))

      Vymazat
  11. Odpovědi
    1. Nikdy jsem nebyla jejich velký fanoušek, ale letos jsem neodolala a zvykám si na ně :)

      Vymazat
  12. Luxusní barvy, já mám tyhle odstíny taky moc ráda:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, hlavně takové ty odstíny "lesní plody" to je moje :))

      Vymazat
  13. tmavá je skutočne túto sezónu nejako viac v kurze :) ja som si takisto kúpila dnes tmavší rúž, pôvodne som chcela červený, ale nejako som skončila s ružovým :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám několik opravdu krásných červených rtěnek, ale právě to je snad jediná barva, kterou ještě neumím nosit :D

      Vymazat
  14. do tmavych rtenek jsem se taky zamilovala. zitra pujdu na dalsi lov :D

    http://missfreezingcold.blogspot.cz/ (party,boys&drama)

    OdpovědětVymazat
  15. Waw, tahle rtěnka je pekelně sexy! Já si taky ráda dopřeju výrazný rty, ale někdy mi stačí jen balzám na rty a trošku lesku...;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I mě, často sáhnu po balzámu a tělové rtěnce nebo lesku, pro takto "fancy" rty není pokaždé nálada :)

      Vymazat
  16. rozhodne YSL rouge volupte silky sensual radiant lipstick vyzerá na tebe priam božsky!! :) Nádherne v nej vynikneš <3

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  17. mohla by jsi prosím napsat link na prodejce těch řas? uvítala bych také nějaký tutoriál! Uvízla jsem v první fázi... lepidlo všude po obličeji a řasy přilepené k prstům. :D Míša

    OdpovědětVymazat
  18. wow skvelý blog...musím sledovať...
    a lesky od essence mám rada aj ja...
    ten rúž ti sekne...
    Petush

    OdpovědětVymazat
  19. Ahojda,

    zrovna jsem narazila na tvůj blog a asi na něm budu závislá tak, jako ty na botovu (které taky miluju!!!) :)

    Máš úžasný styl oblékání, který mi bude inspirací a nejvíce obdivuji tvé líčení! Mám chuť jít vykoupit drogérii / parfumérii a nakoupit rtěnky, laky a vše na zkrášlení! Jen mám problém, že se neumím líčit. Ani pořádně nevím, jakou rtěnku zvolit.. pár jich mám, ale v líčení tápu.

    Jsem tvoji novou čtenářkou a fanynkou, děkuji a těším se na další příspěvky!

    Mája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Máji, ani nevíš, jak moc takového krásné slova potěší:)

      Jsem strašně moc ráda, že se ti tady u mě líbí a jsem ohromně hrdá na to, že někoho můžu inspirovat, ať už je to v čemkoliv.

      Líčení je ve velké míře o zkoušení, metoda pokus/omyl. Pár let jsem žila v jistotě, že mi sluší studené odstíny jako stříbrná a fialová, ale není to absolutně pravda, naopak jsem klasický případ teplých odstínů:) Nikdo učený z nebe nespadnul a čím víc produktů a stylů líčení vyzkoušíš, postupně se v nich najdeš <3

      Vymazat
    2. Ahoj Naty, děkuji za milou odpověď :) budu zkoušet :) myslím, že jsem spíše teplý typ, ale pokud koukneš na můj blog, třeba mě vyvedeš z omylu :) chci se zeptat na zkušenosti s třenkou dior (psala jsi o ní v postu SUNDAY + MINI DIOR HAUL), stojí za to? Nebo mi doporučíš nějákou opravdu dobrou rtěnku, hydratační, kterou mohu mít i na den? Nic extra výrazného... Děkuji :-***

      Vymazat
  20. Ahojky, od doby co vim o rtenkach z tohoto postu, obchazim DM a Rossmann a cekam na Maybelline krasky. Dnes jsem se jich konecne dockala, juchu!!! Byla jsem unesena barvickami a hned si jednu poridila a mam stejne pocity, jako ty... Ze se brzy vratim pro zbytek :D
    Kkiss ( inhotblog.blogspot.cz )

    OdpovědětVymazat