neděle 26. srpna 2012

SUNDAY + MINI DIOR HAUL

Hey guys!!

Dnes jsem byla absolutně spokojená, pro mě ideální "anglické počasí", docela teplo, ale pod mrakem. Taková pohodová relaxační neděle, před vstupem do nového týdne. Celý den jsem jen odpočívala, pila kávu, sledovala seriály, blogy a další fashion a beauty kulturu:)

Dívala jsem se mimo jiné na film The Roommate, s Leighton Meester a vůbec jsem nečekala že to bude takový trhiller. Leighton byla výborná, měla jsem z ní chvilkama husí kůži.


V pokoji mi už od rána hoří Yankee Candle - Pink Sands, je to taková nautrální nevtíravá vůně. Trochu sladká, trochu květinová, prostě hodně dívčí a jedna z těch, která příliš nezávisí na ročních obdobích. Moc jsem si zvykla, že v mém pokoji pořád hoří svíčka, dělá to zkrátka útulnou atmosféru.


Konečně jsem našla čas si projít nové magazíny, klasicky Elle a InStyle, nic jiného víceméně nekupuju, občas Marie Claire nebo Cosmopolitan. Strašně mě baví čerpat tu atmosféru podzimní módy, už se prostě nemůžu dočkat!!


Proběhla i trocha papání :)))




Co se týká Dior Haul, v pátek jsem zabrousila do Douglasu a sáhla po třech dioráckých věcičkách. Lesk na rty, lak na nehty a balzám, který vylpšuje barvu vašich rtů. Zatím toho k věcem nemůžu příliš mnoho říct, protože jsem je ještě nepoužila. Lak na nehty je v nude barvičce - tedy jediné, kterou můžu v práci nosit a lesk na rty v mojí oblíbené baby pink :)




Jaký byl váš víkend??? Krásný zbytek neděle <3

xo Nat

7 komentářů:

  1. ahh, miluju tyhle tvoje posty <3
    já se dneska ráno tak trochu poflakovala, zacvičila si 30 day shred, naobědvala a odpoledne vyrazila do města koupit Marianne kvůli slevovým kuponům:)) No a teď jsem se navečeřela a chystám se jít sama na procházku večerní Prahou a potom si sednout do Starbucks:)) Sice budu tak trochu "forever alone", ale co! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ten šalát vyzerá skvele! Prečo môžeš nosiť iba nude farbu?

    OdpovědětVymazat
  3. The Roommate je úžasný film :D Taky jsem teda nečekala, že to bude až takový, obzvlášť některé scény! :) Jinak já se dnes poflakovala, věnovala svému blogu i ostatním blogům a teď koukám na Zoufalky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tereza: Musis to brat zlato tak, ze mas "rande s mestem":)) Jako Carrie <3

    OdpovědětVymazat
  5. Stylish Fox: Mame v praci takovy "dress code" vis, nesmime mit vyrazne nehty. Takze jen francouzska manikura nebo telove odstiny:)

    OdpovědětVymazat
  6. Brunette doll: Mela jsem podobny program, pomalu se dostavam do te spravne blogovaci nalady a to zabira spoustu casu, jelikoz blogu tady vyrostlo nespocet!!!

    OdpovědětVymazat