čtvrtek 30. srpna 2012

PUT SOME BOOTS ON!

Hey guys!!!

Přestože podzim ještě pořádně nezačal, bere mě letos více než obvykle! Nemůžu se dočkat, jak budu usrkávat horkou čokoládu a zaplavovat pokoj skořicovými svíčkami....Nicméně, abych do něj mohla dobře nakročit, pořídila jsem si na to hned dvoje nové botičky. Miluju kotníkovky, jsou pro mě extra pohodlné a i s vysokým podpatkem dobře nositelné na běhání po městě, protože noha v botě dobře drží.

První pár jsou semišové kotníkové botičky, mají otevřenou špičku,což ale nejde vůbec vidět, jelikož noha z nějakého důvodu v tomto střihu nesklouzává příliš dopředu. Moc se mi líbí zipy na bocích a podpatek 11cm se tak akorát.





Druhý pár jsou taktéž semišky. Není to sice nejlepší materiál co se týká údržby, ale zkrátka velká část podzimních bot je právě semišových...radím určitě nenechávat botičky nikde v otevřeném prostoru, protože na nich bude vidět každé smítko prachu. Buď skladujte v krabici, nebo v botníku:)

Nejvíc mě zaujala leopardí část, líbí se mi jak je pata a podpatek v jiném provedení, konečně něco zajímavého. Podpatek jsem neměřila, ale tipuju nějakých 12 cm. Mají pásek kolem kotníku.





Zatím jsem se svými podzimními nákupy nadmíru spokojená :)

5 komentářů:

  1. Wow, taky bych byla nadmíru spokojená mít tyhle boty :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. natálko, prosím, z kama ty botičky máš? a co říkáš na tyhle? koupila by sis je v černé barvě? http://data.whicdn.com/images/24581628/0.365x365_large.jpg

    OdpovědětVymazat
  3. Tvůj blog mě dostává! Zatím jsem jen něco proletěla letem světem, ale ukládám si tě a všechno důkladně prostuduju (btw ty první boty? wow!!!)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Jsem strašně ráda, že si blog nachází čtenáře, mám teď konečně čas a tu správnou vášeň se mu dostatečně věnovat, takže doufám, že to bude jen a jen lepší :-*

      Vymazat