sobota 25. srpna 2012

FIRST FALL HAUL!! JEWELLERY


Hey guys!!!

A je to tady, mám za sebou první podzimní nákupy. Léto už je definitvě "out of fashion" a přestože venku řádí 30-ti stupňová vedra, nezajímá mě nic jiného než kotníkové boty a kožené bundičky. A na to, že je teprve srpen, začínám být na nadcházející sezónu docela dobře připravená :-)

Poslední dobou mě hodně berou doplňky, hlavně ty velké a výrazné. Zažívají u mě velký boom hroty, ostny, jak tomu vlastně říkat? Zkrátka všechny ty špičaté ozdoby, které se budou právě u podzimních outfitů dobře vyjímat.

NÁUŠNICE ASOS

Láska na první pohled! Dlouho jsem rozmýšlela jestli je chci v bílé nebo černé barvě, ale díky mým světlým vlasům nakonec zvítězila černá. Jsou obrovské, přesto úžasně lehké. Krásný kousek, těším se jak si sčešu vlasy dozadu do drdolu a nasadím tuhle krásu.



NÁHRDELNÍK GATE

Gate, kde běžně nakupuju pouze ponožky, se letos na podzim docela vytáhnul a při dobrém prohledání tady můžete narazit na pár pěkných kousků v oddělení doplňků. Tenhle stříbrný náhrdelník s hroty mě hned praštil do očí a za ty prachy...no nekupte to.



NÁRAMEK ASOS

Můj milášek...Tahle nádhera je na stránkách asosu už dávno vyprodána, přestože ji nasadili teprve před pár dny. Tenhle náramek vám doslova "udělá" outfit, i kdybyste v ten den oblékali tu nejnudnější kombinaci na světě.




 NÁHRDELNÍK TALLY WEIJL

Zatoužila jsem být "Totally Sexy"! :D Věcmi z tohoto řetězce určitě nedoporučuju zaplnit šatník, ale tu a tam se vyskytnou i docela použitelné kousky. Náhrdelník s hroty přesně odpovídal mojí "ostnaté" mánii a myslím, že mi udělá docela dobrou službu. Spokojenost :-)



NÁHRDELNÍK GATE

Na druhý úlovek z Gatu jsem pozapomněla, proto si vysloužil v 11 večer takto kvalitní osvětlení :) Totožný náhrdelník jsem si chtěla koupit v H&M. Stál víc jak 2x tolik...proč tedy přeplácet. Ti, co na mě mají FB už viděli foto, kde jej mám na krku a musím říct, že mi na něj létaly komplimenty ze všech stran. Moc hezký kousek.


 
Co vy a vaše podzimní nákupy? Už jste vyrazili?

xo Nat


11 komentářů:

  1. Presne, presne, nic jineho nez podzimni obleceni me uz ted v obchodech nezajima! Strasne se tesim na podzim! Zatim jsem si poridila ostnaty nahrdelnik v HM, cerne saty s krajkovymy rukavy, salu v burgundy barve a klasickou bilou kosili:)

    OdpovědětVymazat
  2. ty náušnice nemají chybu! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tereza: Na nějakou krajku se letos taky chystám!! Miluju podzimní módu, je to moje nejmilejší období :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jojo Bioderma je super :) Ty náušnice se mi líbí v té černé :) Já si zase musím kupovat spíš světlé doplňky, protože mám tmavé vlasy :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já už také přemýšlím o podzimních botkách :) jinak tyhle ostnaté doplňky mě také berou! ;) Náramek je naprosto nádherný!
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Wanity: Já tak ráda střídám kosmetické produkty, že se u jednoho typu nikdy moc dlouho nezdržím:)) Ale k Biodermě se vracím vždy čas od času:)

    OdpovědětVymazat
  7. Angel: Když se tak dívám dneska z okna, myslím, že podzim je naprosto aktuální téma:))) Can't wait!!!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Skutočne nádherné doplnky si si vybrala. Určite sa zastavím v Gate! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty náušnice jsem taky obhlížela, nemohla jsem se rozhodnout které, tak jsem nevzala ani jedny. Lituju! Jsou krásné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná nemusíš až tak příliš litovat, asi nejsou moc stabilní, protože se mi trochu pochroumaly a já teď musím shánět někoho, kdo bude ochotný spravit bižu :(

      Vymazat