pátek 20. července 2012

SUMMER TAG!

Hey guys, long time no blog :-))



Konečně se dostávám k oblíbenému tématu a tím jsou letní nezbytnosti. Červenec je v plném proudu, máme za sebou i před sebou dovolenky, spoustu sluníčka a vody a s tím vším souvisí řada maličkostí, bez kterých si tyto měsíce nedovedu představit. Pojala jsem to formou tagu z youtube a v komentářích bych moc moc ocenila vaše letní oblíbené vychytávky!!!!

1. TVÁŘENKA

Jednoznačně bright pink! Sice miluju bronzový look, ale právě v létě si ráda dopřeju trochu panenkovský lehký make-up s růžovými tvářemi a pastelovou rtěnkou. Často teď sahám po tvářence z ELF Studio řady v odstínu Pink Passion a Astor VIP 3 Tone Blush v odstínu 001 Pink. Toto balení už momentálně v oddělení Astoru nenajdete, ale žádný strach, tvářenka je stále v prodeji, pouze v novějším kabátě:))


2. RTĚNKA

Nude je moje osudová barva, proto nemůže chybět v žádném ročním období. Objevila jsem novou výbornou tělovku, skoro stejně úžasnou jako Rimmel Nude Delight. Aby taky ne, když je od stejného tvůrce! Jedná se o kolekci Kate Moss pro Rimmel a odstín 03. Růžovou letos tady zastupuje také Rimmelka, v barvě Pink Star.



3. TVÁŘ (TUHÝ PRODUKT)

Rimmel Pressed Powder Stay Matte odstín 003. Na tento pudr jsem narazila úplně náhodou díky videu Annie Jeffrey, která hledala levnější alternativu Blot Powderu od MAC. Vyzkoušela Stay Matte a přísahala, že krotí mastnou a lesklou pleť ještě lépe než MAC. Během léta potřebuju alespoň jednou nebo dvakrát denně krotit svoji T-zónu a Stay Matte se jako jediný opravdu osvědčil! Je k dostání ve třech odstínech, přičemž všechny jsou pro mě neskutečně světlé. Naštěstí nemá příliš výrazné krytí, takže na tváři není ani vidět a skutečně výborně vsákne veškerou nadbytečnou mastnotu z pleti.


4. TVÁŘ (TEKUTÝ PRODUKT)

Dermacol Tonning Cream. Šílenství kolem BB Creamů k nám již dorazilov plné síle, bohužel pro mě jsem jich příliš mnoho nevyzkoušela, za čímž stojí můj věčný problém s kosmetikou z českých drogérií - příliš světlé odstíny. Pouze Dermacol tónovací krém v odstínu Caramel dělá skutečně dobrou práci, poskytuje pěkné krytí, ale na tváři jej ani neucítíte. Příjemná náhrada make-upu pro horké dny. Stačí jen lehce přepudrovat.


5. LAKY NA NEHTY

Miluju tlusté ploché štětce Rimmel! Mentolový odstín Pepermint byl láskou na první pohled a Black Out je nestárnoucí klasika - černé krátké nehty preferuju už několik letních i zimních sezón.


6. ŘASENKA

Oblíbila jsem si vrstvení řasenek a rozhodně nemůžou chybět dvě nejoblíbenější "mascarové" značky. L'oreal Extra Volume Collagene řasy krásně posílí a nadzvedne a Maybelline Falsies jim dodá skvělou hustotu a díky vlhké struktuře umožní potřebné tvarování. Moje letní favoritky.


7. BRONZERY

Nebudu se stále opakovat se svým věčným miláčkem - stříkacím bronzerem Sephora a zmíním Autobronzant od Yves Rocher. Mám verzi jak na tvář, tak na tělo a můžu jen chválit. Používám jej víceméně jen na tvář a dekolt, kde se hůř opaluju, ale poskytne krásné rovnoměrné opálení do čokoládově hněda, které můžete podle chuti zesilovat opětovným mazáním. Příjemná vůně, snadné roztírání, žádné fleky.


8. VLASY

Jednoznačně Got2B powderful! Pudr, který dodá vlasům neskutečný objem, používám jej i místo suchého šamponu. Zkrátka úžasná věcička,která vám zaručí parádní účes a zejména při tupírování je pro mě už nepostradatelný.


9. PARFÉM

Dior Addict. Přemýšlíte správně, vůbec se nejedná o letní vůni. Je to sladká, kořeněná, těžká vůně, ale přesně to mi úplně vyhovuje. Letní citrusy a svěží vánky mi nikdy nevoněly, celý rok si jedu svojí hořko-sladkou voňavou cestou:)


10. DOPLNĚK

Zamilovala jsem se do zlato-bílého perlového náhrdelníku H&M a zlatého prstenu ve tvaru mašličky.


11. OBLEČENÍ

Neonově růžové mini-šortky jsou pro mě symbolem letošního léta. Zbožňuju je!


12. BOTY

Nude spojená s trendy pastelovými barvami, to jsou pro mě ideální botičky na tuto sezónu.


4 komentáře:

  1. Ono niektore tazsie orientalne vone sa prave v teple vedia pekne rozvinut, a pokial to nositelka neprezenie s mnozstvom, nie je to tragedia ani pre okolie :)

    OdpovědětVymazat
  2. navnadila si ma na ten YR autobronzant...

    OdpovědětVymazat
  3. Odkud jsou ty krásné boty???:)

    OdpovědětVymazat
  4. Odkud jsou ty krásné boty???:)

    OdpovědětVymazat