pondělí 20. února 2012

VANILLA CUPCAKES!


Hey dolls!

Krásné pondělní ráno, jak prožíváte začátek týdne? 

Ten můj začal nesmírně voňavě, protože mi hned po ránu u dveří kraloval balíček od Yankee Candle!! Což je pro candles freaks jako jsem já, to vůbec nejlepší probuzení. Zbožňuju všechny sladké, cukrářské vůně a to po celý rok. Pokud je obsažena vanilka, skořice, cukrová vata a jiné sladkosti, jsem prostě v sedmém nebi, proto je žluťoučký Vanilla Cupcake mým absolutním favoritem. Voní naprosto přesvědčivě, ani na minutu nezapochybujete o tom, že se právě účastníte tvorby sladkých vanilkových košíčků. 

Stejně jako u parfémů, moc ráda zkouším nové a nové věci, avšak pokaždé se vracím po nějaké době ke své osvědčené stálici, která je srdcovkou. A ted jsou pro mě srdcovkou tyhle cukrové koláčky. Velmi přehledné webové tránky Yankee Candle nabízí velké množství nejrůznějších vůní a velikostí, ale pozor, jsou silně návykové!

p.s. Odkazy pod zvýrazněným textem!!!




4 komentáře:

  1. Nalákala si mě! :) Vanilku zbožňuju!

    OdpovědětVymazat
  2. Musím ich už konečne vyskúšať!

    OdpovědětVymazat
  3. Yaaaaaaaaaaaaay, no to je super, ty máš zase blog! Úplně náhodou jsem na něj teď narazila!
    Jsem strašně strašně moc ráda, protože ten tvůj starý jsem zbožňovala a bylo mi moc líto, že jsi přestala. Doufám, že na tenhle budeš přispívat co nejčastěji, už se moc těším!!! Úplně jsi mi zlepšila odpoledne:))

    OdpovědětVymazat
  4. já mám vyloženě vanilkovou, je úžasná

    OdpovědětVymazat