čtvrtek 2. února 2012

JANUARY FAVOURITES!

Hey guys!!!
Je začátek února, to znamená čas pro oblíbené produkty za uplynulý měsíc leden. Souhrn mých největších oblíbeností za minulý měsíc, po kterých jsem sáhla opravdu téměř každý den.


ODLIČOVACÍ UBROUSKY BIODERMA

S odličovacími ubrousky mám opravdu velký problém, vyzkoušela jsem jich už neskutečné množství a jen málokteré si koupila podruhé. Hlavními kameny úrazu byly většinou vůně a nedostatečná vlhkost ubrousku. Tyto mi po dlouhé době velice vyhovují, používají se jak na odličování, tak například místo pleťové vody. K dostání v lékárně.



MAKE-UP LOREAL MATTE MORPHOSE

V zimě jsem si nesmírně oblíbila používat pěnové make-upy. Mají podle mě to nejvyšší krytí, které by přes léto mohlo být pro pleť zatěžující, ale v tomto období je vynikající. Make-up nanáším štětcem Elf Studio Powder Brush a je opravdu neskutečně pěnový. Vytvoří klasický air brush efekt, kdy nemusím používat ani korektor. Vydrží bez problémů celý můj pracovní den, což znamená něco kolem 14 hodin. Jsem v odstínu 230 Golden Honey.



TVÁŘENKY DERMACOL DUO BLUSHER & MAYBELLINE DREAM MOUSSE BLUSH

Přestože používám hodně bronzových a oranžových tvářenek, poslední měsíc jsem stále víc sahala po těch do růžova. Svojí kvalitou mě překvapil Dermacol, má velice dobrou pigmentaci, dobře se nanáší a dlouho vydrží na tváři. Číslo odstínu je 3. Maybelline Dream Musse je pro mě osobně první krémová tvářenka, se kterou se mi docela dobře pracuje. S většinou ostatních jsem měla problém s nerovnoměrným nanášením. Mám odstín 01 Dolly Pink, což je opravdu krásná baby růžová, která bude slušet většině slečen.




ELF EYESHADOW PALETTE WARM

Nikdy bych nevěřila, že je možné dostat za tak vynikající cenu, tak dobrou pigmentaci očních stínů. Tuto paletku používám doslova každý den, od první chvíle, co mi přišla. Perfektní kombinace barev pro denní i večerní líčení, najdete v ní všechny teplé odstíny, které si jen můžete představit a práce s nimi je radost. Při nanášení nepadají pod oči a výsledek je hned hotov, protože barva je skutečně silná. Můžu absolutně doporučit a kdybych si mohla vybrat jen jednu favourite, byla by to tato paletka.




RTĚNKA RIMMEL MOISTURE RENEW LIPSTICK

Moje srdová rtěnka v odstínu 700 Nude Delight. Je to pro mě naprosto dokonalá nude barva a tato tuba je už moje pátá. Vždy mám doma dvě, protože se děsím představy, že by mi nečekaně došla. Nejlepší tělová barva, kterou jsem doposud vyzkoušela a nedám na ni dopustit.



MAYBELLINE FALSIES

Na této řasence mi vyhovuje hlavně její vlhká struktura. Jsem ráda, že se dá nanést spousta vrstev a i přesto se s ní dá stále pracovat a nezískává efekt pavoučích nožiček. Ani po celém dni se nedrolí do očí a myslím, že v poměru se svou cenou dělá opravdu super službu.


AVON WINTER LIP BALM

Můj problém s balzámy na rty je podobný jako s odličovacími ubrousky - málokterý mi vyhovuje. Jediné, které na sobě snesu jsou balzámky od LUSH a teď taky tento zimní balzám od Avonu. Koupila jsem si je pro jistotu dva. Vyhovuje mi hlavně proto, že má konzistenci tekuté vazelíny, což je pro mě naprosto skvělé. Nanáším jej každý večer před spaním a kdykoliv přes den, když cítím, že moje rty nejsou v kondici.



AVON PLANET SPA KRÉM NA RUCE

Mám nesmírně suchou kůži, proto je pro mě krém na ruce 24-hodinová must have. Tento od Planet Spa obsahuje bambucké máslo, není příliš mastný, rychle se vstřebává a překrásně voní. Jeden z mých vůbec nejoblíbenějších, co jsem kdy zkoušela.



FRUTTINI TĚLOVÉ MLÉKO A SPREJ

Jsem blázen do tělových mlék a másel, jak už jsem mockrát zmínila. Mažu se vždy večer po sprše a poslední měsíc jsem skoro denně sahala právě pro mléku Fruttini, s vůní exotického ovoce a koření a na závěr dovršila body sprejem. Příjemná konzistence a hlavně úžasná vůně! Miluju sladké těžší vůně a tahle je prostě nádherná.



ORIFLAME SWEDISH SPA GEL & SCRUB

Oblíbila jsem si zázvorový gel a scrub proti celulitidě od Swedish Spa. Nejsem příliš velký vyznavač zázračných prostředků proti celulitidě a jiným problémům, nevěřím zkrátka na to, že mazání krémem vám nějak výrazně zeštíhlí pas nebo zvětší prsa...samozřejmě, může být alespoň trochu nápomocný. Scrub je úžasný, používám jej jednou týdně a jsem s ním maximálně spokojená, gel aplikuju každý večer, spíše pro dobrý pocit. Zatím mě tento problém nijak extra netrápí, takže bych tomu říkala taková menší prevence.



Moje oblíbené album pro tento měsíc je rozhodně RIHANNA - TALK THAT TALK
Oblíbený song nejspíš DEMI LOVATO - GIVE YOUR HEART A BREAK a GYM CLASS HEROS feat. ADAM LEVINE - STEREO HEART
Oblíbené filmy v kině byly CHERLOCK HOLMES A GAME OF SHADOWS, LÁSKA JE LÁSKA a UNDERWORLD 4
Oblíbený snack definitivně sušenky OREO!!




5 komentářů:

  1. Vždy se těším na tyhle posty ! :)
    Prosím Tě, kdes objevila pěnovou tvářenku od Maybelline?

    OdpovědětVymazat
  2. Ten make-up od L'oreal je muj nej!! Používám ho, ale i v létě (když zrovna tedy nepoužívám jen tónovací krém) tekutý make-upy mi totiž vůbec nesedí.
    Tu ELF paletku mám také a je to moje první paletka, ale ty odstíny jsou tam vážně úžasné a krásné pigmentové ... miluji jí! za tu cenu opravdu malý zázrak :)))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. BTW k předchozímu článku, kde je tvůj blog možné sledovat na Facebooku? Nic jsem nenašla. :(

    OdpovědětVymazat
  4. Ta rtěnka od Rimmelu vypadá skvěle! :) Sháním nějakou v nude odstínu. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé věcičky! Nad tou paletkou stínů od Elfu jsem taky uvažovala, možná si ji pořídím, když říkáš, že je super. :) A nude rtěnky taky miluji! Moje nej je taky od Rimmel, ale ta kolekce od Kate.

    Ps: Vím, že sleduješ seriál Pretty Little Liars. Přes jakou stránku je sleduješ nebo stahuješ? Já jsem skončila v 2. řadě u 18 dílu a další nemůžu nikde najít..:/ Jinak jsem je sledovala přes zkouknito.cz

    OdpovědětVymazat