úterý 31. ledna 2012

FASHION & STUFF



Hey guys! Krásný úterní večer <3

Po dlouhé době se mi dostalo hned několik dní volna po sobě, což je pro mě vždycky nejlepší příležitost pro přečtení časopisů a zhlédnutí seriálů, na které běžně nemám čas. Moje koždoměsiční trio je klasicky Elle, Marie Claire a InStyle. Elle a InStyle jsou téměř vždy dobré a příjemně oddechové, zato Marie Claire se u mě objevuje spíše ze zvyku...nevím jak vám, ale mě zkrátka přijde na módní magazín příliš vážné. 




Coffee&Co je téměř jediná kavárna, kam s přáteli chodíme a moje klasické menu je Vanilkové Latté a zelený ledový čaj. Ze sladkostí se u mě na stole nejčastěji objevují čokoládové muffiny a kakaové koláče s ovocem. Mám ráda klidnou atmosféru, která tam vládne. Velice mi u nás ve městě schází Starbucks.




Podpatků není nikdy dost! Tyhle lakované miláčky s mašlí a leopardím vnitřkem jsem si pořídila asi před týdnem a od Kitten je to můj třetí pár. Mám doma neskutečné množství bot různých značek a můžu zaručit, je pouze v těch od Kitten mě nikdy nebolely nohy, přestože jsem v nich trávila celý večer i noc, včetně tance. Můžu opravdu doporučit, plus, velice příjemné ceny.



Zbožňuju velké a výrazné šperky! Od náhrdelníků, přes náramky a náušnice až po prsteny. Jakmile něco na první pohled razí do očí, má to u mě své místo. Tento náramek jsem koupila před pár dny v jednom místním italském butiku, nevím tedy přesně značku. Dnes jsem jej měla poprvé na sobě a sklidil spoustu komplimentů. Perly určitě nepatří jen ke kostýmkům a čaji o páté.



 Můj poslední dny absolutně nejoblíbenější kousek! Ti, kteří mě sledují na Facebooku jej mohli vidět na fotkách z minulého víkendu, kde jsem k němu měla oblečenou černou minisukni s vysokým pasem. Je to černé jemňoučké body s kamínkovou aplikací a oblečené vypadá prostě fabulous! Je od značky Katsuya a jsem z něj úplně nadšená <3










4 komentáře:

  1. Ty boty jsou úúúúúžasnééééé!! :)
    Únorová ELLE mě zklamala :(

    OdpovědětVymazat
  2. Body je krasne! Ja som milovala anglicku verziu Marie Claire, ktoru som si kazdy mesiac kupovala v UK...strasne som sa tesila ked pred rokmi zacala vychadzat aj u nas, ale bolo to len sklamanie :(

    OdpovědětVymazat
  3. Nat, takže nový blog? prečo si nedala odkaz na svoj starý? chýbala si mi v tomto blogovom svete :) Drž sa

    OdpovědětVymazat
  4. Ty boty jsou krásnýýýýýýýýýýýý!.-)

    OdpovědětVymazat