neděle 22. ledna 2012

ALL ABOUT KARDASHIAN

Krásné pondělní ráno, poslední volné večery trávím pravidelně v posteli, s nosem zabořeným mezi stránkami. Ti, co mě znají už déle si stačili všimnout, že jsem velkou, opravdu velkou fanynkou Kardashians. Jsou obrovskou inspirací jak v oblékání, tak v make-upu, nechme stranou jejich počínání v showbusinessu. Nicméně Keeping Up With Kardashians mě neskutečně baví. Když jsem na youtube zjistila, že vydaly Kourtney, Kim a Khloe dvě knížky, hned jsem zapátrala po síti a byly doručené nesmírně rychle! Momentálně mám za sebou Kardashian Konfidental, kde sestry velice obsáhle popisují svůj život od dětství, přes dospívání až po současnost. Své vztahy s rodinnou, cestování, svou popularitu, styl a ke všemu dokládají jak promo, tak osobní fotografie. Jdou skutečně do hloubky, popisují trauma ze smrti otce, hříchy mládí jako řízení pod vlivem a podobně. Je to každopádně velmi zajímavé čtení pro někoho, kdo je jejich příznivcem, protože knížka obsahuje detaily. P.S. vůbec se nedivím vždy dokonalému vzhledu sester, popisují, jak vždy od pěti ráno mají "hair and make-up", takže po každodenní několika hodinové práci profesionálních stylistů by se každá cítila jako princezna.

Dollhouse je spíše novela, která mě teprve čeká, ale vzhledem k tomu, že Konfidental jsem stihla během dvou večerů, Dollhouse na tom bude jistě podobně:))

Krásný začátek nového týdne!


4 komentáře:

  1. No...pre mna je vcelku nepochopitelne, ze ich niekto moze vnimat ako pozitivny vzor a idol hodny nasledovania, ale holt, tiez nemusim rozumiet vsetkemu :)

    OdpovědětVymazat
  2. hmm, áno, upravené sú vždy krásne, ale neviem či by sa mi chcelo toto podstupovať každý deň :D myslím, že niekoľkohodinové prípravy si nechám na špeciálne príležitosti a v bežný deň to zmáknem za 10 minút :D

    OdpovědětVymazat
  3. Hold jsou to v jiné společnosti, a i se to tak nějak od nich očekává , že budou vždy dokonalé( jako u každé jiné celebrity).jinak kde ty knížky nakupuješ?jako stránku?Děkuji!Jinak jejich příběh může být zajímavý, nechám se inspirovat!

    OdpovědětVymazat
  4. Oni jsou hrozně sexy!:-)

    http://javurkova-karolina.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat