pondělí 23. prosince 2013

CHRISTMAS SWAP WITH FASHION LADY AN



Hey guys!!!

Zbývá už jen jediný den do Štědrého dne, proto je téměř čas na dárky. Já, společně s úžasnou Anett z Fashion Lady An jsme si již věnovaly naši předčasnou nadílku. Jedná o vánoční SWAP, tedy o vzájemnou výměnu našich oblíbených věciček pro tuto zimu. Mám neskutečně ráda překvapení, proto jsem se nemohla dočkat, až zazvoní pošťák s balíčkem právě od Anett


A že ten balíček byl!!! Viděli jste někdy roztomilejší balící papír? Když jsem viděla tu růžovou nádheru plnou princezen, málem jsem vypískla radostí. Opravdu nejvíc originální balení, jaké jsem kdy dostala, takže Anettce 1000 bodů za nápaditost. Sousedka ve výtahu vyzvídala, zda jsem si koupila Barbie, když mám takový balíček.


Vánoční krabice je neméně úžasná, Anettka si dala skutečně velkou práci a já jsem nemohla být víc potěšená. Vše nádherně a precizně zabalené v bublinkové fólii, takže věcičky byly opravdu jako v bavlnce a dorazily bez jediného škrábnutí. Samozřejmě musím taky zmínit supercute nalepovací papírky ve tvaru srdíček, které trůnily na každém jednotlivém kousku a nesly jeho popis. Perfektní. Připadám si se svým stručným dopisem pro Anettku jako lajdák.



Přáníčko s perličkami je překrásné, to mě praštilo do očí jako první. Potom taky vánoční girlanda, opravdu, všechno maximálně stylové a vánočně laděné. Připadala jsem si jako pod vánočním stromečkem. Původně jsme se s Anettkou domlouvaly na pěti kusech, ale jak je vidět, neumíme počítat ani jedna :D Moc mě zaujala úžasná kokosová pěna do koupele, který spíš připomíná sladkou dobrotu. Hned bych si spletla s nějakým kokosovým našlehaným krémem a byla k ní dokonce i lžička!


Yankee Candle a ještě k tomu skořicová, to je prostě pure perfection, jakoby mě Anettka důvěrně znala. Právě jí mám provoněný celý pokoj a vždycky si teď vzpomenu na náš SWAP, až ji budu zase cítit. Měly jsme naplánovaný také nějaký doplněk, který byl vybraný taktéž výborně a to v podobě leopardí peněženky. Je tak velká a prostorná!!! A protože jsem blondýna, všimla jsem si až při psaní článku, že se uvnitř ukrývají ještě růžové náušnice s kamínky! Měla jsem překvapení na několikrát. Velkou radost mi udělala rtěnka Yves Rocher. Je v krásném tmavě malinovém odstínu a věřím, že ji na 100% využuju. Stejně jako nadílku od MUA, která čítala lak na nehty a jemňoučké oční stíny. S MUA nemám příliš velké zkušenosti a už dlouho jsem ji chtěla otestovat, takže se vše absolutně hodí.


Yummmy!!! Bílá čokoláda s borůvkami...zní to skvěle a vůbec nepochybuju, že neméně skvěle chutná. Zatím jsem tuhle dobrůtku neotevřela, ale brzy na ni přijde řada. Zimní večery jsou dlouhé a chutě neúprosné. Moc mě potěšili čaje Tea of Life. Jsem zatížená spíš na kávu a bude to pro mě téměř experiment. Hlavně English Breakfast, miluju Anglii, tak snad přijdu konečně na chuť i jejich slavným čajovým dýchánkům. Druhý čajík je pacifické ovoce.


Tímto bych chtěla Anettce moc a moc poděkovat za úžasný dárek, který mi přispěl k nádherným Vánocům. Celý tento SWAP byl původně její nápad a já jsem moc ráda, že si vybrala právě mě jako swap partnerku. Všechny věcičky jsou podle mého gusta.


Vám všem, moje milované čtenářky, chci popřát šťastné a veselé Vánoce. Pod stromkem všechno z vašich wishlistů a hlavně rodinnou pohodu a pevné zdraví. Znamenáte pro mě hrozně moc, sice bloggování miluju, ale bez Vás, by nemělo smysl. Moc Vám děkuju za Vaši přízeň.

Brzy na viděnou, užívejte Vánoce!!!!

xo Nat

pátek 20. prosince 2013

CHRISTMAS MAKE-UP


Hey guys!!!

Předposlední článek před Štědrým dnem. Jsem moc ráda, že jsem stihla tento post o vánočním líčení, protože mi o něj spousta z vás psala. Mám z přibývajících vánočních článků skvělý pocit, je to jako bychom trávily vánoce všechny společně. Když jsem přemýšlela v jakém stylu christmas make-up udělat, pořád mi běžela hlavou rudá rtěnka. Rozhodla jsem se tedy pro tento look, který určitě není na denní nošení, ale během slavnostní atmosféry všude kolem, se pro něj najde uplatnění.


Hlavní roli hraje určitě paletka Too Faced - Joy to the Girls, kterou jsem tímto způsobem ukázala v akci. A potom Ruby Woo od MAC. Ruby se mnou po krapet těžkých začátcích začala konečně spolupracovat, za což jsem ohromně ráda. Je to totiž dokonalá rudá, která podle mě padne úplně každému odstínu pleti i vlasů.


TVÁŘ

Můj dobrý přítel True Match od Loreal, který udělá vždy dobrou službu. Pokud hledáte make-up s vysokým krytím a za dobrou cenu, určitě vyzkoušejte tento. Jako korektor jsem použila Kiko, je to asi nejsilnější korektor co mám a moje pleť teď na pár místech malinko zlobí. Vše jsem poprášila svým go to pudrem Stay Matte od Rimmel, který opravdu drží jako skála. Tváře jsem jen lehce probarvila krémovou tvářenkou od Essence. Mám obavu, že už se nevyrábí.

OČI

Jako podklad pod oční stíny jsem aplikovala korektor od Kika, který víčko sjednotil. Následně jsem na celé víčko nanesla odstín Snow Angel z Too Faced paletky. Do vnějšího koutku jsem začala vpracovávat odstín Chimney a tvořit tzv. V. Vše jsem postupně stínovala dohromady a potom celý vnější koutek ztmavila odstínem Coal. Na spodní linku jsem použila odstín Chimney.

Linka na horním víčku je pero od Maybelline - Master Piece, což jsou moje úplně nejoblíbenější oční linky. Je s nimi jednoduchá manipulace. Nalepovací řasy jsou random, koupila jsem je za hubičku na internetu.

Obočí je tužka Alverde.


RTY

Rty jsem obkroužila a vymalovala konturkou od Essence v barvě Femme Fatale a jako podklad pod rtěnku použila tónovací balzám z vánoční kolekce Essence v odstínu Run Run Rudolph!. Tento balzámek je mimochodem super podklad pod červené rtěnky. Následně jsem nanesla Ruby Woo, která šla tentokrát jako po másle. Sice nebyl výsledek úplně 1000% matný, byl malinko vláčnější, ale pro mě je to menší zlo, než aby se mi oschlé částečky drolily ze rtů.

Toť má inspirace pro vánoční líčení :-)



Užívejte si předvánočních dní, dejte si punč a mlsejte cukroví. V pondělí se s vámi uvidím s dalším vánočním článkem :-)

úterý 17. prosince 2013

TOO FACED JOY TO THE GIRLS HOLIDAYS 2013 PALETTE


Hey guys!

Omlouvám se za krátkou pauzičku mezi blogováním, byla jsem okouknout vánoční atmosféru v Praze. Při té příležitosti jsem samozřejmě nevynechala povinnosti jako perníkové latté ve Starbucks nebo mrznutí se svařákem v rukou na vánočních trzích. Pochopitelně jsem jako první zamířila do Sephory a moc mě potěšilo, když jsem objevila novou paletku od Too Faced. Jedná se o limitovanou edici pro Vánoce 2013 a podle všeho existuje několik jejích verzí, od několika designérů. Liší se tedy obalem a malinko i obsahem, protože některé z nich obsahují i bronzer a tvářenku. Paletka nese rozkošný název Joy to the Girls. Je potřeba oslavovat ženskou krásu!!

Jak samy vidíte, paletka vychází na 1210,- což je podle mě vynikající cena za to, kolik produktů dostanete. Modrozelená pevná paleta se zlatým zdobením je ukrytá v krabičce se stejným designem. Mimo jiné, je to úžasný tip na vánoční dárek a potěší nejen milovnice make-upu, ale i snad každou ženu, protože je velice variabilní.


Paletka obsahuje patnáct očních stínů a slavnou řasenku LashGasm. Všechny stíny jsou dokonale pigmentové a opravdu jsem skákala nadšením, že jsem na tento poklad narazila. Teď už pomalu odkládám myšlenku na zakoupení Naked3 paletky od Urban Decay, protože tahle nádhera splňuje všechny moje požadavky. Musím podotknout, že jednotlivé stíny jsou hodně velké, takže než byste se prokutaly na dno, musely byste vytvořit nespočet looků. Stíny jsou jak matné, tak třpytivé. Já oceňuju především ty matné, protože perfektně matné stíny se hledají těžko a tady je opravdu super škála výběru. Na těch třpytivých se mi líbí to, že jsou opravdu hutné a syté, že to není jen pár opadávajících třpytek na nijakém povrchu.



Jsou to úžasné, především přirozené odstíny, které budou slušet snad úplně každé ženě. S tímto barevným zastoupením se dá vytvořit šíleně moc druhů líčení a hned tak vás nepřestane bavit. Moc se mi líbí i roztomilé názvy jednotlivých očních stínů. Jsem do Joy to the Girls zamilovaná na první pohled a je to rozhodně nejlepší paletka, kterou mám ve své make-up sbírce. Je skvělá na cestování, protože vám úplně vystačí a další stíny zkrátka potřebovat nebudete. Doposud jsem s Too Faced neměla příliš velké zkušenosti, ale jak vidím, je nejvyšší čas toho vyzkoušet mnohem více.


Levá strana obsahuje možnosti líčení, které lze s paletkou provádět. Běžně se tím nijak neřídím a tvořím podle sebe, nicméně, je to milá inspirace. Jsou tady vyobrazené varianty pro všední den, víkend a večírek.


Další článek už brzy, Vánoce jsou v plném proudu, tak ať toho stihneme co nejvíce!!!

Mějte se krásně, brzy na viděnou <3

středa 11. prosince 2013

CHRISTMAS PARTY ESSENTIALS


Hey guys!!

Krásný středeční večer, zdravím vás od vánočního hrnku kávy a sledování Deníku Bridget Jonesové. Jsem opravdu ráda, že se mi daří plnit svůj příslib častějších vánočních článků a moc děkuju za vaše milé reakce. Co nejdříve mám v plánu nějaký tutorial vánočního líčení, moc se na něj sama těším. Pro dnešek jsem zvolila takový mix nezbytností, které obvykle používám při přípravě na večírek. A vánoční období je většinou plné těchto slavnostnějších příležitostí, tak možná se malinko necháte inspirovat :-)

Ještě nedávno jsem byla velký odpůrce třpytivých laků na nehty, vyloženě se mi protivily. S příchodem zimy si ale nejde nevšimnout, že se vrací na své výsluní a ani já jsem neodolala a rozšiřuji svoji sbírku. Poslední dobou mám obzvlášť ráda Midnight Green od Avonu, je to překrásná sytá barva a třpytky nejsou tolik výrazné. Snad každá značka teď nabízí super blýskavé nátěry, takže stačí omrknout drogerii.


Ano, tmavé rtěnky jsou hitem číslo jedna, ale poslední dobou opět sahám i po svých tělovkách. Když si dělám kouřové oči, jsou pro mě tmavé rty zapovězené a myslím, že hodně žen to takto má. Moc jsem si oblíbila Myth od MAC, což je opravdu ultra nude barvička, pokud nejste fanouškem "mrtvých" rtů, asi to nebude nic pro vás. Mám pro vás malý tip, rtěnka od Avonu (Ultra Color) v odstínu Proper Pink, je hodně podobná slavnému Angel od MAC. Angel mám též, můžu udělat srovnání, pokud budete chtít. Jestli se chcete rozmazlit, sáhněte po rtěnkách YSL, které jsou naprosto dokonalé.


Rozjasňovače. Mohou váš look dohnat k dokonalosti, ale taky ke zkáze. S jejich používáním opatrně, samotné mi několikrát ujela ruka a potom jsem se nestačila divit. V zimě většinou používám rozjasňovače do růžova, v létě naopak bronzové. V létě také sahám spíš po těch s pudrovým složením, kdežto v zimě využívám tekuté, jelikož není líčení vystavené velkému teplu. Klasické válečky od ELF mám ve všech odstínech a jsou moc fajn, stejně tak jako rozjasňovač v peru z řady Studio. Růžový soudek je multilíčidlo od Shiseida, ale nemůžu říct, že by byl nějaký extra rozdíl v kvalitě. Můj stařičký oblíbenec, na kterého nedám dopustit, je bronzová paletka od Essence.


Do večerních šatů chceme být krásné, sluncem políbené a s dokonalými nohami. Moc ráda používám airbrush od Sally Hansen, který slouží jako make-up pro nohy a opravdu zakryje veškeré nedostatky jako žilky a podobně. Pokud chcete krásně lesklé nohy nebo dekolt, sáhněte po obyčejné vazelíně. Tento trik používám už mnoho let a vždycky funguje skvěle. Jen pozor, vazelína trochu lepí, takže to nepřežeňte. Samoopalovací sprej ze Sephory vám dodá okamžitě barvu do tváře. Čas od času se mi líbí lehce třpytivý dekolt nebo ramena a oblíbila jsem si sprej od ArtDeca. Má opravdu jemné miniaturní třpytky, takže budete vypadat decentně, ne jako od kolotoče.


Umělé řasy. Pro někoho těžký úkon, pro někoho nezbytnost. Já sama umělé řasy nenosím na denní nošení, ale co se týká večírků, většinou je použiju. Platí, že čím hustší a těžší řasy, tím těžší aplikace. Netuším, čím mívá přilepené Lady Gaga svoje smetáky. Neumím absolutně zacházet s jednotlivými řasami, vždy používám celé pásky nebo je rozstřihnu napůl a nalepím jen do vnějšího koutku. Teď jsem okoukala tip, že když se vám špatně pracuje s pásem řas, rozstřihněte jej napůl a nalepte nejdříve jednu a potom druhou polovinu.


Plesy a večírky jsou místem, kdy můžete konečně vytáhnout střevíčky, na které přes rok není vhodná příležitost. Já jsem si i přesto letos oblíbila klasické lodičky do špičky a volím je hlavně k pánskému stylu, tedy například k saku a úzkým kalhotám.


Z doplňků u mě vede jednoznačně zlato. Přes den nosím většinou jen hodinky a tenký náramek, ale na večer se ráda vyšperkuju. Mám ráda výrazné kameny a velké prsteny. 


Na večer se nemusíte bát silných parfémů. Mám ráda ty "červené", tedy například Katy Perry Killer Queen nebo Dior Hypnotic Poison. O něco lehčí je Dolce&Gabbana The One. Podle mě parfém dotváří outfit, tak nezapomínejte na tuto voňavou tečku.


Třpytivé stíny. Dávám si k nim tělové rty a to je moje ideální kombinace. Dávám pár příkladů, které mi teď přišly pod ruku, jinak se fantazii meze nekladou. Pečené stíny od ArtDeca jsou vynikající stejně jako Infallible od Loreal, které jsou super pigmentové. Vůbec nejsou zlé ani ty od Coloramy nebo ELF.


Užívejte předvánoční pohodu <3

pondělí 9. prosince 2013

CHRISTMAS HOT CHOCOLATE


Hey guys!!!

Krásný začátek nového týdne a druhý advent, který máme právě za sebou. Hodně sleduju vánoční videa na youtube a nechala jsem se jimi inspirovat pro dnešní článek. Všichni máme rádi horkou čokoládu. Tedy...myslím, že aspoň většina z nás ji má ráda. Vždycky se nestačím divit, co jsou zejména v USA do horké čokolády všechno naskládat. To už je úplně jiný level, než naše obyčejné "kakao". Kdyby mohli, nejspíš tam nacpou jablečný štrúdl, plech perníků. kbelík arašídového másla a mnoho dalšího. Pro nás jsem vybrala takovou ještě relativně únosnou variantu, ale i tak se připravte na velkou slaďárnu!!!

CO POTŘEBUJEME


Suroviny jsou hodně libovolné, záleží hlavně na vaší chuti a fantazii. Já použila klasickou horkou čokoládu, marshmellowny, šlehačku, sušenky Oreo, vánoční lízátka a sušenkovou pomazánku Lotus. Ta je mimochodem luxusní jen sama o sobě.

U většiny horkých čokolád píšou, zalít pouze vodou, ale já vždycky dávám mléko. Dám si tedy vařit mléko a začnu pracovat na krustě podél okrajů hrnku. Ze sušenek Oreo odstraním náplň a naskládám jich pár do igelitového sáčku. Tam je rozdrolím na prášek. Okraje hrnku potřu sušenkovou pomazánkou Lotus a ponořím dnem vzhůru do prášku z Oreos. Ten se na hrníček díky lepivému podkladu krásně nalepí.

Zaliju čokoládu horkým mlékem, vytvořím na ní kopec šlehačky a nakladu na něj marshmellowny, které jsem natrhala na půlky. Potom už jen stačí dozdobit zbytek Oreo prášku a vánočním lízátkem, které se brzy roztopí a čokoláda získá úplně novou příchuť.

Nesmírně jednoduché, když jsem dávala fotku na Instagram, dostala jsem hodně reakcí, kde se na takovou dobrotu chodí, tak jsem se rozhodla se s vámi podělit o toto mlsání <3




čtvrtek 5. prosince 2013

WINTER ESSENTIALS


Hey guys!

Plním slovo a snažím se přispívat co to jde :-) Přemýšlela jsem, jaký článek pro dnešek udělat a napadly mě zimní nezbytnosti. Věcičky, bez kterých v tomto období nemůžu existovat. Většina produktů vás asi moc nepřekvapí, ale je tam pár novinek, o kterých jsem se zatím nezmiňovala. Jak se vám daří, užíváte si už adventní atmosféru a vánoční trhy?

What a surprise??? Yankee Candle jsou zpátky nejen na mém blogu, ale taky na mém stole. Není to tak, že bych nechtěla klasickou velkou YC ve skle, ale já chci prostě VŠECHNY. Vánoční vůně jsou tak dokonalé, samé cukrovinky, karamel, koření, pomeranče, hřebíček, dortíky a spousta dalších lahůdek. Takže svoji obsesi řeším tím, že kupuju tyhle menší svíčky a užívám si rozmanitost. Dnes jsem vypálila celou Kitchen Spice. Když se mě zeptáte na doporučení, horko těžko říkám Christmas Cookie a Kitchen Spice. Ale každá prostě voní skvěle, co se týká YC, nemůžete asi udělat chybu.


Poslední dobou mě celkem zajímají parfémy, o kterých u nás nikdo neví, ale za mořem patří mezi oblíbené. Dala jsem šanci celebrití vůni od Jessicy Simpson - Fancy Nights. Varování, jste-li milovnice jemných, nesladkých vůní, tahle by vás pravděpodobně zabila. Já sama jsem první "postřik" trošku vydýchávala, ale musím říct, že jsem v životě neměla tak zvláštní vůni. Nic podobného jsem nikdy necítila. Chcete definici? Mě prostě voní jako Zima. Být Jessicou, pojmenovala bych ji Winter Wonderland. Má hrozně zajímavý štiplavý nádech, je sladká a přitom ostrá a hořká. I mojí mámě hned evokovala zimu. Když si k ní čichnu, představím si zasněžené aleje stromů + nějakou nasládlou příměs. Divné, já vím. Ale přísahám, že ji minimálně do března nedám z ruky.


Balzámková sekce. Moje rty mají sklon k šupinkám, což vůbec není pěkné, takže se neobejdu bez peelingu na rty. Po sté tedy prezentuju Sweet Lips od Lushe, který střídám s Bubblegum. Ale co je nejlepší ze všeho? Tónovací balzám Santy Baby od Lush. O.M.G. Musela jsem ho mít už jen kvůli tomu názvu, ale má navíc tu nejdokonalejší vánoční červenou. Je opravdu, opravdu zářivá a výrazná. Přijde mi, že má větší pigmentaci než většina rtěnek. Balzámy SYX jsou moje klasika, mám je asi 4, ale nejvíc používám jahůdkový, dávám si jej hlavně před spaním. Kalíšek s medem a včelím voskem od Oriflame určitě znáte taky. Je příjemný a mám ráda tu vůni.



V zimě mám hodně vysušenou pokožku a musím se mazat jako o život. Základem je pro mě i peeling, který hraje velkou roli v aplikaci samoopalovacích přípravků. Teď si moc užívám Matispa Body Scrub, který mi byl zaslán na recenzi od skvělého Cosmopolitanu. Je extra hrubý a voní po mentolu a citronech. Jinak používám ráda i čokoládový peeling ze Sephory, ten je extra yummy!!! Můj oblíbený vanilkový krém Avon, ten už tady patří k inventáři. Miluju krémík Planet Spa s bambuckým máslem, překrásně voní a dávám si jej na hodně suchá místa jako jsou paty, kotníky, lokty nebo kolena. Moc doporučuju.


Tady se nebudeme dlouho zastavovat, asi si nepamatuju článek, kde bych tyto laky nezmínila. Každopádně u mě v zimě hraje prim rudá a černá. Teď ale vídám i nádherné laky plné třpytek, nejspíš se zase vrací do módy, budu na ně muset hodit očkem.


Vytvořila jsem takový mix produktů na rty, které mám teď za miláčky. Jednoznačně krajóny, hlavně Bourjois a Avon, ale dobré má i například ELF, z těch dražších potom třeba Clinique nebo NARS. Tužky na rty, ty jsou k tmavým rtěnkám nutností a na ty od Essence nedám dopustit. Apocalips od Rimmel, miluju a maluju:))) Mám je ve 4 barvách a nemůžu si pomoct, jsou vynikající. Na závěr tmavé rtěnky, tady pro ukázku jedna mattovka od Kate Moss. Nedávno jsem udělala celý článek o podzimních/zimních rtěnkách, takže není potřeba je víc rozvádět.


Paletky. Preferuju je před jednotlivými stíny, protože většinou jsou přizpůsobené k vytvoření kompletního looku, takže nemusím přehrabovat šuplíky abych udělala jedny kouřové oči. Super je hlavně nová paletka od Avonu, ta vlevo. Přírodní odstíny, to je moje gusto, takže taktéž děkuju Cosmopolitanu za dobrý výběr. Druhá paletka je také Avon, tentokrát fialovo šedá, což je moje druhá nejoblíbenější varianta, hned po zemitých barvách. 


Nečekejte romány od Tolstoje. Mám sice ráda i opravdovou literaturu, ale budu k vám upřímná. Poslední dobou sahám hlavně po té zábavné a nepříliš náročné. Vždycky před Vánoci si přečtu Bridget Jones, momentálně jsem u druhého dílu 50 Odstínů a baví mě knížky Kardashianek. Zejména kapitoly o líčení hltám pomalu s otevřenou pusou. Shame on me. Nicméně chápu, proč jsou 24/7 tak překrásné. Holky píšou, že vstávají denně kolem 4 hodiny ráno a celý tým lidí pracuje tři až čtyři hodiny na jejich make-upu a vlasech. Většinou při této rutině usnou a dohání deficit. 


Málem bych zapomněla na noční a oční krém. Loreal Nutri Gold jsem popisovala v listopadových favourites. hodně hutný a výživný krém na noc. Krém na oči je od Skin Supremes a má silikonovou strukturu. Dá se aplikovat i na případné vrásky kolem rtů.


Většina lidí nesnáší, když dostávají ponožky. Já ponožky miluju, ale pozor, jen ty veselé a roztomilé. Libuju si v těch s Hello Kitty, s motivy Santy Clause a sobů...tady jsem vybrala ty malinko decentnější. Nejvíc ale zbožňuju fluffy ponožky, ty extra chuplaté, nosím je doma celý den. 


Zimni večery jsou dlouhé. Hodně dlouhé. Stmívá se ve čtyři odpoledne. z čehož nejsem úplně nadšená, protože mám pocit, že si dám oběd a za chvíli je skoro večer. Často se bavím listováním v časopisech, zejména ty vánoční vydání mě berou. Několik z vás se mě ptalo, jestli jsem to já v prosincovém Cosmopolitanu. Ano, jsem to já a děkuju za milá slova, kterých se mi od vás dostalo na FB a Instagramu :-*



Všem nádherný zbytek večera a hlavně užívání vánoční atmosféry!!

úterý 3. prosince 2013

BLACK FRIDAY SHOPPING


Hey guys!!!

Krásný pondělní večer. Poslední dny sleduju na youtube jen samé nákupy z Black Friday, což je den po Díkuvzdání. V USA berou tuhle událost smrtelně vážně a obchody se otvírají kolem čtvrté hodiny ráno. Četla jsem statistiky, že právě na Černý pátek jsou nejvyšší tržby v celičkém roce. Obchodníci se předhánějí a slevy se šplhají až na -80%, což je opravdu hodně slušné. Letos se k mému údivu konal Black Friday také u nás. Rozhodně ne všude, ale pár obchodů skutečně zvýhodnilo pro tento den ceny, přestože maximum bylo -30%. 

Většinu kousků jsem si odnesla z NewYorkeru, kde mají tento podzim opravdu moc hezké věci a sleva byla příjemným bonusem. Jak sami uvidíte, jsou to takové jednoduché střihy i barvy, poslední dobrou nenosím moc fancy oblečení a ráda sahám po klasice a jednoduchosti. Obzvlášť miluju ten béžový svetr se vzorem, vypadá překrásně oblečený. Poslední dva kousky (saténové tričko a krajkové body) jsou z Mohita. 

Chci se vás zeptat, chcete během prosince víc článků? Řekněme vánočních? Určitě si netroufám jako slečny na youtube dělat posty denně, ale mohla bych je dělat zkrátka častěji, co říkáte? :-)

Využili jste nějaké slevy na Black Friday?