sobota 24. srpna 2013

BOURJOIS COLOR BOOST


Hey guys!!

Krásný sobotní večer <3

Trávíte jej někde venku, nebo si dnes dáváte pohodovou sobotu u filmu a něčeho dobrého?

V pátek jsem se vydala na své nejmilejší místo - Marionnaud a byla jsem nadšená, když jsem uviděla ve stojanu Bourjois nové chubby sticks. Vím, nejsou to chubby sticks, ani lip butters...popravdě, nevím jak přesně těmhle rtěnkovým krajónům říkat. Každopádně Bourjois je pojmenovali Color Boost a zařadili se za další značky, které s těmito pastelkami už bodují nějakou dobu. 

Na první ozkoušení jsem si vzala dva odstíny - Peach on the Beach a Red Sunrise. S blížícím se podzimem jsem stále víc a víc posedlá tmavými rty. Cena je do 250,- myslím, že já jsem je kupovala za 239,-. Což není tak strašné, vzhledem k tomu, že Bourjois není klasická drogerie a stojí jen o něco více než Astor krajóny za 170,-.




Systém je velice jednoduchý, jako u všech ostatních, zkrátka jen rolujete a produkt stoupá nahoru. Poprvé jsem je zkoušela dnes ráno a můžu vám s čistým svědomím říct, že jsem nadšená. Stejně jako jsem celé léto mluvila o letní kolekci Bourjois rtěnek, tak teď budu mluvit o jejich novým krajónech. Jsou ohromně pigmentové, výborně se nanáší a na rtech drží jako přibité. Nevytváří po zaschnutí praskliny, naopak rty nádherně hydratují a konkrétně na odstín Red Sunrise jsem dnes dostala hned několik komplimentů.




Opravdu mám poslední dobou Bourjois čím dál raději, hlavně kvůli jejich produktům na rty. Po čem jsem sáhla, to bylo skvělé. Určitě si půjdu ještě pro další odstíny, protože z nich mám ohromnou radost!!

Malá poznámka. Na základě komentářů jsem úplně přestala retušovat fotky, protože máte absolutní pravdu v tom, že když se ukazuje líčení, má vypadat tak, jak opravdu vypadá. 


  PEACH ON THE BEACH






RED SUNRISE





Jaké jsou vaše oblíbené krajóny? Máte tento typ "rtěnek" rádi?

Krásný víkend

P.S. Ano, na levém oku mám poodlepenou řasu, příště budu pozornější, děkuji za upozornění:)

úterý 13. srpna 2013

CORAL COMBO + OOTN



Hey guys!!!!

V první řadě se omlouvám za mírné flákání blogu, ke kterému jsem ale měla své důvody. Konečně jsem si udělala řidičák! Opravdu mi spadl kámen ze srdce, protože jsem trávila celé dny u online testů a připadala si jako před maturitou. Naštěstí to proběhlo úspěšně. BTW, udělala jsem řidičák ve stejný den jako Kylie Jenner, jak jsem zjistila na jejím twitteru:)

Alek věci. Dnes je to o mé oblíbené korálové kombinaci, kterou si poslední dobou hodně užívám. Mám ráda výrazné rty, ale mám pocit, že rudá rtěnka je prostě záležitostí podzimu a zimy a teď je třeba využít barviček do oranžova a korálova. Rtěnku Bourjois číslo 11 z limitované letní kolekce už určitě znáte, zmiňovala jsem ji už mockrát ve svých oblíbenostech. Tu doplním BB leskem Bourjois v oranžové barvě, který mi připadá sytý skoro jako tekutá rtěnka, takže dobře drží a rtěnku zafixuje na rtech. Potom už jen doladím lícní kosti korálovou tvářenkou. Tahle je úplně random, není to žádná značka, koupila jsem ji náhodně, ale má lepší pigmentaci než tvářenky od YSL :)






Plus, mám pro vás OOTN, ve kterém jsem vyrazila v pátek večer. 

Overal : Sisley
Sandálky : CCC
Kabelka : LV
Hodinky : ASOS
Náramek : random e-shop
Náušnice : H&M









P.S. Už na vás taky lehce přichází podzim? Včera večer už jsem projížděla internet a pátrala po kožešinových vestičkách :(

pondělí 5. srpna 2013

WHAT'S IN MY BEACH/POOL BAG?



Hey guys!!!!

Když jsem se dnes dopoledne slunila u bazénu, napadnul mě naprosto logický článek pro tato tropická vedra. What's in my beach bag??? Nevím jak vy, ale mě strašně baví dívat se lidem prostřednictvím internetu do kabelek, skříní, nákupních tašek, pokojíčků... Negativní stránka je, že mě tohle šmírování cizích věcí hodně inspiruje k nákupům a to není dobré. Nečekejte nějaké velké překvapení, myslím, že obsahy plážových tašek jsou si hodně podobné. Jdeme na to :)


Začínáme originálně plavkami! Tyhle jsem si koupila před pár dny v H&M a úplně je zbožňuju. Celkově mám ráda monokiny. Většina lidí si pod "jednodílnými" plavkami představí buď sportovkyně nebo ženy v letech, ale dnes jsou k dostání opravdu nádherné originální monokiny s rafinovanými průstřihy a vším možným. Beru si je tehdy, když neplánuju být na slunci moc dlouho, přece jen, opalování je s nimi malinko komplikované:)







Sandálky, žabky, prostě cokoliv jednoduchého na obutí. Konkrétně tento pár třpytivých sandálků tahám skoro pořád už půlku léta a moc mě mrzí, že jsem zaváhala a nekoupila si je ve více barvách. K bazénu ráda nosím i žabky Melissky.




Na plavky většinou nosím kraťásky nebo tuniku. Ráda přes sebe něco přehodím, například když jdeme jíst a podobně. Nic složitého ani přenádherného, jelikož se počítá s tím, že kousky skončí mokré a od chlóru. Btw, tyto jsou z Calzedonie, jako skoro všechny moje kraťásky.




Bez slunečních brýlí ani ránu, moje oči jsou na slunce hodně háklivé, takže si brýlé nechávám i při opalování i do vody. Čím větší, tím lepší.





Sprej na opalování Sephora, jednoduše se nanáší a krásně voní. Krémy nepoužívám vůbec, jen spreje nebo oleje. Krásně se na slunci lesknou :) UV sprej na vlasy Balea, nejsem si jista, jestli opravdu poskytuje nějakou velkou ochranu, ale pro dobrý pocit si jej vždy nastříkám. Krém na ruce je moje must-have vždy a všude, voda mě hodně vysušuje, takže mažu a mažu.




Cokoliv hydratačního na rty. Jsem teď blázen do balzámů SYX, takže vždy nějaký do tašky přihodím a opravdu pravidelně používám. Když si vzpomenu, dodám trochu barvy pomocí Chubby Stick od Clinique, ale to se nestává moc často:)





Vlhčené ubrousky a parfém nevyndávám z tašky po celý rok ať jdu kamkoliv. Používám teď Peace Love Juicy od Juicy Couture, hodně mi symbolizuje léto, tak jej chci vypoužívat ještě před podzimem. Ubrousky Balea si většinou i odličuju (protože jsem líná) a svoji práci plní bez problému.




Antibakteriální gel by neměl chybět v žádné kabelce, zvykla jsem si jej používat opravdu často. Je škoda že v drogériích nevidím žádné "příchutě", co takhle se inspirovat Bath&Body Works hmm?? Tento růžový mi vyhovuje, protože nemá ten silný "antibakteriální" zápach, koupila jsem jej v Rossmannu. Nebo si sem tam objednám voňavé od ELF.





Pokud zrovna nejsem ve vodě, mám sluchátka v uších, bez hudby se u bazénu prostě neobejdu. Hádejte co mám v čele playlistu...oh yaaa, Best song evaaaa. Poslouchám teď pořád dokola nové album Demi Lovato. Zůstávám v hudbě teenager a vůbec se za to nestydím:)





Časopisy přicházejí na řadu, když začne slábnout baterka v telefonu. Klasika v podobě Cosma, InStylu a podobně. Žádné složité čtení, obdivuju ty, kteří u moře a bazénů přečtou celé knihy, já se vůbec nesoustředím. A samozřejmě ručník!!




Máte vy ve svých plážových taškách něco co jsem nezmínila? A dejte mi vědět do komentářů svůj nejoblíbenější letní song :)