čtvrtek 31. ledna 2013

JANUARY 2013 FAVOURITES


Hej guys!!!!

Máme za sebou první měsíc roku 2013 a před sebou lednové favourites. Už se nemůžu dočkat jarních novinek, které doufám dorazí na pulty co nejdříve, stále obcházím regály a vidím pořád to samé! Celkově už na mě začíná dopadat jarní nálada, strasně se těším na veselejší outfity a hlavně na slunce!! Nevím jak vy, ale počasí dělá s mojí psychikou a náladou úplně divy, když svítí slunce, všechno prostě vypadá na první pohled krásnější:)

CLEAN & CLEAR - MORNING ENERGY SHINE CONTROL

Přestože nemám citlivou pleť, příliš jí nesvědčí peelingy, tonika, masky a podobné záležitosti, proto si v tomto ohledu musím dávat pozor, co si na tvář nanesu. Posledních pár měsíců mě trošku trápí T-zóna, které během dne nemůžu zabránit v lesku. Rozhodla jsem se vyzkoušet tuto pleťovou vodu od Clean & Clear, protože jsem na celou linii Morning Energy slyšela velkou chválu.  A opravdu zabírá. Ráno po opláchnutí obličeje trochu naleji na vatový tampon a nanesu na čelo, nos a bradu. Cítím, že se skutečně na těch místech něco děje a přes den nemám s lesknutím žádné problémy. Jediné co příliš nemusím je vůně - jde cítit po alhokolu a okurkách, ale dá se to zvládnout:)



GARNIER -  ANTI-AGEING CREAM

Přestože tyto krémy spadají do kategorie 30+, maximálně mi vyhovují. Skutečně pleť vypnout, vyhovuje mi jejich složení, které není ani příliš mastné, ani příliš vysušující a dobře se vstřebává. Musím přiznat, že právě krémy jsou velká slabina v mém beauty světě. Dobře si uvědomuji, že od dobré pleti se vše odvíjí a že bych měla v první řadě investovat do kvalitních krémů. Přemýšlím o některé z řady Lancome. 



L'OREAL - LUMI & TRUE MATCH MAKE-UP

L'oreal je jednoznačně moje TOP značka, co se týká make-upů z drogérie. True Match mi sedí úplně dokonale a už ani nepočítám, kolikátá jeho lahvička se objevila na mém stolku. Když se u nás objevil LUMI, byla jsem nesmírně natěšená jej vyzkoušet a samozřejmě nezklamal. Připadá mi jako malinko jemnější verze True Match, kdy rozdíl je hlavně v rozzáření pleti. Objevila jsem skvělé combo, které používám už několik týdnů a je to pro mě dokonalá kombinace - smíchám LUMI a True Match. Perfecto.



MAYBELLINE - THE ROCKET VOLUM' EXPRESS

Modro-růžová raketa od Maybelline má samostatný článek hned pod tímto, proto se o ní nebudu dlouze rozepisovat. Ve zkratce - úžasná řasenka, božské řasy. Jediný problém je skutečně s tím lehkým rozmazáváním během dne.



AVON - PLANET SPA BLACK SOAP

Tohle je naprosto parádní věc :)) Jsem z tohoto černého tureckého mýdla nadšená jako malé dítě, protože jsem nic zvláštnějšího ještě nezkoušela. Je to jako byste si po těle rozetřeli bahno. Když se jím ve vaně potřu, jsem celá černá, stejně jako je celá černá vana. Krásně voní a pokožka je po něm opravdu vláčná. Je to i takový nenápadný peeling, proto jej nepoužívám denně, ale tak 1x - 2x týdně. Opravdu zkuste.



SEPHORA - BRONZING SPRAY

Už je to několik let, co používám tento skvělý samoopalovák ve spreji ze Sephory. Vypadá naprosto přirozeně, tvář po něm není oranžová, žlutá, ani bahnitě hnědá. Příjemně voní (cítím kokos) a nemusíte jej aplikovat denně, protože i přes umytí obličeje stále část zůstává. Nemohla bych bez něj existovat!



CHI - HAIRSPRAY

Laky na vlasy příliš nepoužívám, většinou nosím vlasy rovné a rozpuštěné, takže na nich není mnoho k zafixování. Ale tento lak od Chi můžu vřele doporučit, protože máte opravdu pocit, jako byste žádný nepoužili. Není na vlasech vůbec cítit, neslepuje, nevysušuje pokožku hlavy a nemá žádnou výraznou vůni. A toto balení mi pravděpodobně vydrží dalších pět let :)



THIERRI MUGLER - ANGEL

Můj osobní parfém. Většinou se k parfémům nevracím a zkouším vždy něco nového, ale Angel je moje ikona a je to jeho asi už páté balení. Je to vůně, která se mi nikdy neomrzí a kterou úplně miluju a cítím z oblečení ještě pořádně dlouhou dobu.



GUERLAIN - KISS KISS GLOSS

Nebudu vám lhát. Opravdu bych tento roztomilý lesk od Guerlainu těžko rozpoznala od kteréhokoliv klasického lesku za pár desítek korun. Ale mám jej, ráda ho používám a tělová-bronzová barva je moje klasika.



LEOPARD & FUR

Tento náramek tahám celý měsíc snad úplně ke všemu! Leopard se zlatem? To je pro mě úplný ráj:))) Čepice běžně příliš nenosím (taky milujete krásně elektrizující vlasy?), ale tato krémová s kožešinovou bambulkou si mě totálně získala a mám ji strašně ráda.



FIFTY SHADES OF GREY

Už bych to nazvala literární klasikou, kterou budou mít naše děti v učebnicích:) Je to super odreagování, dobře a rychle se čte, není potřeba se nad tím příliš zamýšlet. Ideální knížka když přijdu večer z práce a potřebuju vypnout a přijít na jiné myšlenky. Není to zase takový hard-core jak se tvrdilo v mnoha recenzích, spousta věcí je pouze nastíněna a má to své kouzlo.



MAGAZINES

Měsíční klasika v podobně Elle, InStyle a Cosmo. Jsem moc ráda ze Julianne Hough na obálce Cosmopolitanu, protože mám pocit, že se o ní v Česku příliš neví. Takhle ženská je úžasná. V Elle mě hodně zaujal článek a editorial s 23-letou Julií, která bojuje s rakovinou a přesto stále zůstává fashion ikonou. Stojí za přečtení.





THE CARRIE DIARIES

Dlouho očekávané deníky Carrie v seriálové podobě!!! Čekala jsem, že provedení bude trochu jiné, ale líbí se mi to. Moc se mi to líbí, je to strašně milé a opravdu mě děj zajímá od začátku do konce, nenudím se u něj. Určitě to není ten typ seriálu u kterého si jdete bez jeho přerušení ohřát jídlo nebo uvařit kafe. A šíleně se mi líbí Sebastian. Líbí se vám Sebastian? Podle mě je ohromně charismatický....



ONE DIRECTION - TAKE ME HOME

Ach, Harry Styles....neexistuje větší platonická láska:)) Jejich album poslouchám skutečně celý leden, je to šíleně chytlavé, neustále mi některé songy hrají v hlavě, znám je téměř zpaměti. Byla jsem potěšená, když jsem narazila na One Direction v Cosmopolitanu v "Chlapoměr". Je tedy oficiálně potvrzeno, že jsou i pro dospělé lidi:))


středa 30. ledna 2013

MAYBELLINE THE ROCKET VOLUM' EXPRESS


Hey guys!!!

Krásné středeční dopoledne. Po delší době pro vás mám novou recenzi, mrkneme se společně na novinkovou řasenku od Maybelline - The Rocket Volum' Express.

Líčení z drogerie miluju hlavně proto, že můžu bez problémů vyzkoušet calou řadu věcí a zůstávat "updated" u většiny nových kousků. Řasenky od Maybelline patří beze sporu mezi moje nejoblíbenější (společně s L'oreal) a mám je doma skutečně všechny, od Great Lashes až po aktuální The Rocket Volum'.

BALENÍ

Nic naplat, krásný nebo roztomilý obal je většinou to první co upoutá moji pozornost:) Maybelline klade většinou důraz na pestrobarevné balení a ani tentokrát nešlápla vedle. Tmavě modrý lesklý povrch a růžový nápis jsou podle mě super a dokonce musím říct, že máme hezčí balení než v USA - mají tmavě modrý povrch a světle modrý nápis.

ŠTĚTEČEK


Připomíná mi něco mezi gumovým a plastovým, má oválný tvar a kolem sebe drobné štětinky v různých směrech, Nemám s ním problém, není ani příliš malý, ani příliš velký, ideální velikost. Dosáhne na všechny řasy (malinko hůř se mi dostává na řasy úplně na okraji vnějšího koutku, ale je to ok) a dělá nádherné spodní řasy. Štětečky s příliš zakroucenými inovačními tvary se mi moc neosvědčily, proto jsem ráda za tuto řekněme klasiku :)

PLUSY

Dokonalé řasy. Tato řasenka je pro mě zatím nejlepší z řady Volum' Express a to jsem si myslela, že Falsies nic nepřekoná. Udělá řasy neskutečně výrazné, rozhodně to není typ řasenky, která je jen obarví načerno a trochu protáhne. Nánáším vždy 3 vrstvy a moje řasy jsou díky tomu výrazně delší, hustší a tmavé. The Rocket odvádí super práci a byla jsem opravdu příjemně překvapená z výsledku. Používala jsem před ní Estée Lauder - Double Wear Mascara a The Rocket ji na 100% předčila.

MINUSY

- Rozmazávání spodních řas

Není to žádná velká věda, ale zejména pokud i na spodní řasy aplikujete více vrstev, po pár desítkách minut objevíte pod očima drobnou šmouhu. S vrchními řasy ale není problém

- Odličování

Přestože není řasenka voděodolná, trochu hůř se odličuje. Klasickými odličovacími ubrousky jsem ji dolů nedostala, ale pouřívám teď dvousložkový odličovač očí od L'oreal a problém je vyřešen. 

K tomu natočit kleštičkami ELF a výsledek je skvělý :)



sobota 26. ledna 2013

COSMETICS HAUL



Hey guys!!!

Krásný sobotní večer, doufám, že prožíváte úžasný víkend.

Já jej mám vyloženě odpočinkový. Nevím, jestli je to tou šílenou zimou venku, ale zkrátka nemám potřebu příliš vyrážet a trávím volné dny v pyžamu u seriálů a časopisů. Myslím, že jednou za čas člověk potřebuje na chvíli vypnout a doopravdy odpočívat. Anyways....

Mám pro vás další haul!! Leden je pro mě snad ještě děsivější než prosinec, protože na každém kroku se na vás smějí slevy a já si většinou neumím poručit. Opět jsem navštívila Marrionaud a odnesla si spoustu laskomin. Miluju YSL a nejhorší na tom je, že nejvíce na něm miluju to zlaté balení. Zvlášť ve společnosti vypadá krásně, když vytáhnete překrásnou zlatou pudřenku:) 

Nebudu se o jednotlivých produktech příliš rozepisovat, protože některé z nich jsem ještě ani nepoužila. Nevím, jestli to tak mám jenom já, ale přestože už mám relativně velkou sbírku "vyšší kosmetiky", pořád mám tendenci si ji bezdůvodně šetřit a většinou používám běžné líčení z drogerie:))


GUERLAIN - LINGERIE DE PEAU

Tento make-up od Guerlainu už mám a nemůžu na něj najít dost slov chvály. Je to asi můj nejoblíbenější make-up vůbec a předčil třeba i MakeUp Forever - HD. Pleť je po něm jako panenkovská a vypadá skvěle na fotkách, což je hodně důležité. Většina make-upů teď obsahuje hodně vysoké SPF, což je sice chválihodné, ale na fotkách potom vypadám jako blázen s bílým obličejem a tmavým zbytkem těla.




HC - INSTANT VOLUME LIP GLOSS

Jsem blázen do nude odstínů a když ještě zvětšuje rty...to je teprve lákadlo. Poprvé jsem tento lesk objevila asi před dvěma měsíci, kdy stál původních 600,- což se mi příliš nechtělo dávat. Koupila jsem si jej v 50% slevě a dobře jsem udělala, protože tento zázrak nemá asbolutně žádný volume efekt:) Je to pěkný nude lesk na rty, který mi dělá stejnou službu jako moje oblíbejné XXL lesky od Essence za 50,-. Neříkám, že lituju této koupě, určitě jej budu používat, je moc pěkný, ale znovu bych si jej nejspíš nepořídila.





 YSL - TERRE SAHARIENNE BRONZING POWDER

Zatím neodzkoušený, ale věřím, že bude skvělý. Váhala jsem mezi tímto a bronzerem od Shiseido, ale nakonec přece jen vyhrála zlatá nádhera. 







YSL - BLUSH RADIANCE

Krásná barbie pink tvářenka, kterou jsem zatím také ještě nevyzkoušela. Nemám však obavy, je to barvička, která sedí většině odstínů pleti a určitě mě nezklame.






YSL - ROUGE VOLUPTÉ No. 14

Rtěnky od YSL si opravdu zaslouží velký aplaus, protože více krémové a pigmentové rtěnky jsem ještě nezažila. Vidím to zejména u tmavších odstínů, kde stačí zlehka přejet rty a máte na nich neskutečné množství barvy. Jsou hydratační, ošetřují rty a obsahují SPF. Na fotce barvička až tolik nevynikne, ale je to opravdu sytá korálová barva, protože už jsem měla myšlenky na léto:)





Tolik moje poslední nákupy....make-up mi vždycky udělá neskutečnou radost, jsem nadšená z každého nového kousku ať odkudkoliv a za jakoukoliv cenu.

Užívejte volno a brzy se na vás těším <3

pondělí 21. ledna 2013

JUICY COUTURE LOOOVE


Hey guys!!!

Přeji všem krásné mrazivé pondělí <3

Původně jsem měla připravený úplně jiný článek, ale musím se vám svěřit se svou novou posedlostí...parfémy Juicy Couture. Úplně poprvé jsem je zaznamenala skrz YouTube, kde jsou prezentovány vyloženě jako "must-have" každé ženy. Co mě zaujalo na první pohled, byly samozřejmě flakony. Už jste viděli něco, co by se lépe vyjímalo na kosmetickém stolku?

Dnes mě v parfumérii tato voňavá cukrátka přímo praštila do očí, proto jsem se rozhodla jim dát příležitost. Musím zmínit, že po prvním stříknutí na zápěstí jsem nebyla nijak přesvědčená, ale jakmile se během 15 minut vůně rozležela...neměla jsem slov. Vůně je intenzivní a mám ji v nose celý den, přestože jsem použila skutečně jen kapku.

Sáhla jsem po parfémech Couture Couture a Peace Love & Juicy Couture

JUICY COUTURE - COUTURE COUTURE

100 ML

Podle všeho asi nejoblíbenější ze všech parfémů od JC. Je to překrásná sladká vůně, určitě bych ji pojmenovala slovy "dívčí a cukrová". Byla to moje první volba, protože miluju všechno, co voní jako cukrová vata a bublinové žvýkačky. Některé parfémy tohoto typu mají tendenci působit trochu lacině, toto však rozhodně není ten případ. Jak bych to jen řekla...je slaďoučká, ale velmi na úrovni.




JUICY COUTURE - LOVE PEACE & JUICY COUTURE

50 ML 2x!!

Love Peace & Juicy Couture je řekněme nejnovějším kouskem do parfémové rodiny JC. Vyšla na trh vloni v létě a je inspirována hippie hudebními festivaly. Voní jinak než všechny moje další vůně, je květinová a lehce kořeněná. Velice zvláštní spojení, které je hodně silné a vydrží na kůži pěkně dlouho. Všimla jsem si, že během dne se mění její tóny, ráno jsem cítila spíš její kořeněnou část a teď odpoledne je to naopak jemnější květinová. Hodně mi symbolizuje jaro/léto, zkrátka teplo a pohodu. Neměli balení 100 ml, tak jsem si jednoduše vzala dvě po 50 ml:) Parfémy spotřebovávám šílenou rychlostí.



Jsem z nich úplně nadšená, miluju tyto přezdobené holčičí záležitosti a už si spokojeně trůní u mě na stole. Moc doporučuji vyzkoušet, seženete je samozřejmě i na internetu. Máte zkušenost s parfémy JC? Líbí se vám design flakonů? Dejte mi vědět :)



čtvrtek 17. ledna 2013

HELLO THERE

Hey guys!!!

Přestože dneska nepřináším žádný post, chtěla jsem se vám alespoň trošku ozvat :)

Tento týden jsem příliš časově nezvládala, proto doufám, že se mi během víkendu podaří stvořit plnohodnotný článek. Mám toho v hlavě spoustu, mám v plánu druhou část Winter Haul, oblíbené parfémy, článek o štětcích a v neposlední řadě...udělala jsem dnes nájezd na Marionnaud a úplně ztratila kontrolu!! Odnesla jsem si pět kousků a bojuju s touhou se tam vrátit:) Každopádně vás tedy ještě tato kosmetická haul:)

Kdybyste měli nějaké speciální přání na články, neváhejte je nechat tady v komentářích. 

Krásný večer, brzy se na vás těším <3

neděle 13. ledna 2013

KARDASHIAN SMOKEY EYES


Hey guys!!!

Před pár dny jsem v komentářích četla request na článek o smokey eyes ve stylu krásek Kardashianových. Všechny ženy z tohoto klanu úplně zbožňuju, je prakticky nemožné je vidět neupravené a celkově miluju snad každý jejich look. Kouřové oči si líčím prakticky na každou večerní příležitost, proto jsem článek udělala s velkou radostí. Můžete jej vlastně brát jako další víkendový look, které už se tady stávají menší tradicí :)

POSTUP

Zásadní pravidla pro smokey eyes á la Kardashian : světlý korektor pod očima, výrazné řasy, baby pink tvářenka i rty. 


Pleť nejdříve připravíme pomocí hydratačního krému a po cca 5-10 minutách naneseme make-up. Korektor volíme co nejsvětlejší, zejména v oblasti pod očima, protože Kim je tímto trendem pověstná. Po zesvětlení této části tváře zamaskujeme případné nedostatky a zafixujeme pudrem. Následuje bronzer (nanáším jej na celou tvář, vím, že teď velice frčí tvarování obličeje pomocí bronzeru, ale příliš to nepraktikuju) a pro dokonalý efekt ještě poprášíme transparentním pudrem. Tváře zvýrazníme růžovou tvářenkou a nemusíme jí šetřit:)

Na oči naneseme primer a začínáme tmavě fialovým stínem, který aplikujeme cca do spodní první třetiny víčka. Do vnějších koutků vytvoříme tzv. V pomocí černého matného stínu a vše "rozmažeme". Tento jednoduchý postup opakujte, dokud barva nedosáhne dostatečné intenzity. Platí, že na spodní části víčka je barva nejtmavší a směrem nahoru ji už jen stínujeme, přičemž se zaměřujeme na vnější koutky očí, pro lehký kočičí efekt. Na horní i spodní linku oka naneseme černou tužku a rozmažeme. Na horní lince potom vytvoříme klasické kočičí oči a doplníme je umělými řasami.

Na rty stačí jen nanést světle růžovou rtěnku a doplnit ji stejně cukrovým leskem na rty. Přidáme rozjasňovač na lícní kosti a pod obočí. Znovu zlehka přepudrujeme a dílo je hotovo:)







TVÁŘ

Make-up: Guerlain - Parure Extreme
Korektor: Kiko - Full Coverage Concealer
Pudr: MAC - Studio Fix
Transparentní pudr: Rimmel - Stay Matte
Bronzer: E.L.F. - Healthy Glow Bronzing Powder
Tvářenka: Rimmel - Pink Sugar & Astor - 3 Tone Blush
Rozjasňovač: E.L.F. - Persimmon

OČI

Primer: E.L.F. - Eyelid Primer
Oční stíny: E.L.F. Amethyst & NYX - Smokey Eyes Palette (matná černá)
Linky v tužce: Miss Sporty Mini Me Eye Liner
Tekuté linky: Maybelline - Master Precise Liquid Eyeliner
Řasenka: Rimmel - ScandalEyes
Umělé řasy: Neznámé

RTY

Rtěnka: Alverde - Dusty Nude
Lesk na rty: Essence- Nude Candy


Všem přeji krásnou odpočinkovou neděli


pátek 11. ledna 2013

WINTER HAUL PART I


Hey guys!!!

Víkend před námi a já se konečně dostala ke dlouho slibované haul. Já osobně tyhle typy článků a videí úplně zbožňuju, strašně ráda tímto způsobem nakukuju lidem do šatníků:))) A v neposlední řadě, je to skvělá inspirace. Ach, proč jen jsou všechny tyhle úžasné slevy právě teď, po finančně náročných Vánocích??? Líbí se mi neskutečné množství věcí a musím se neustále ovládat a myslet na ty hromady šatů, ve kterých nechodím. 

Rozhodla jsem se haul rozdělit na dvě části, bude to přehlednější a ne tak zahlcené. Do tohoto dílku jsem zařadila kabáty, saka a doplňky. Všechny tyto věcičky jsem pořídila zhruba během uplynulého měsíce a půl a některé kousky úplně zbožňuju!!! 

Tato vesta je můj top nejoblíbenější kousek. Mám strašně ráda kožešiny (samozřejmě ne pravé). Mám doma už řadu vest tohoto stylu, ale žádnou v této barevné kombinaci. Nemůžu se dočkat, až se malinko oteplí a já v ní budu moct vyrazit. Často nosím kožešinové vesty na úzké kožené bundičky, jednou jsem to zahlédla na velmi stylové dámě a od té doby jsem to převzala:)




Tuto koženou bundičku z H&M nosím mnohem častěji, než jsem vůbec očekávala. Má nádhernou vínovou barvu, nic podobného jsem v šatníku doposud neměla a zjišťuju, že se hodí k hromadě věcí a vypadá prostě krásně. Měla jsem ji vyhlédnutou už na začátku podzimní kolekce, ale nakonec jsem ji s dávkou štěstí koupila i se slevou začátkem prosince:)




Tento kabát s koženými rukávy jsem si zamilovala na první pohled. Jsem úplný blázen do kožených aplikací a cvoků, strašně se mi tento edgy trend zamlouvá a doufám, že vydrží na módní scéně ještě dlouho. Kabát není vyloženě zimní, rozhodně bude muset počkat ve skříni na mírnější počasí.





Mám ráda tyto sáčka, která bez velké námahy přizdobí outfit. Líbí se mi splývavá látka místo klasického zapínání, myslím, že to tvoří pěkný efekt. Přiznám se, že jsem v něm ještě nebyla, ale představuji si ho ke skinny jeans, tílku, s vysokými kotníčkovými botami a pár pěknými doplňky.




Jsem sběratelka sak a vždycky jásám radostí, když narazím na barvu, kterou ještě v šatníku nemám. Růžové saka mám, nikoliv však růžovo-fialové:)) Je to hezký kousek na jaro, saka vždy docela poctivě vynosím, proto mě v jejich případě netíží svědomí plné skříně s věcmi s visačkami.




Náušnice z H&M jsou asi mým nejčerstvějším úlovkem, kupovala jsem je před dvěma dny. Mám moc ráda výrazné doplňky a tyhle přesně splňovaly moje požadavky. Jdu příští týden na ples, tak je možná zakomponuju.




Další poklad z H&M. Přestože mám bižuterie už hezkou sbírku, barevných kousků v ní mnoho není. Tento náramek mě jednoduše zaujal na první pohled, jak tvarem, tak barevnou kombinací. Taky mi trochu evokuje jaro. Není to šílené??? Už zcela vážně přemýšlím nad jarními/letními věcmi, přestože venku zuří sněhová vánice. Všude už běží kampaně na plavky. Mám pocit, že snad už koncem ledna necháváme starou sezonu definitivně za sebou a hurá do léta.





Tyto náušnice nejsou úplně můj styl, ale opět už v hlavě předbíhám do teplých dní, kdy se budou barvičky skvěle hodit.



Klasika v podobě zlatých kruhů:)



Na neděli nebo pondělí bych to viděla na pokračování co vy na to?:)

Dnes je po neskutečně dlouhé době pátek, který trávím doma. Mám vyloženě odpočinkový večer, dívám se na nové díly Pretty Little Liars a The Lying Game a zase mě to úplně na 100% stáhlo do děje!!

A do toho poslouchám nové album One Direction. Těžko se mi to říká, ale jsem už oficiálně posedlá touto mánií, celý den mám zapnutý Niallův twitter (protože nejvíc tweetuje), prostě hrůza, začínám ty songy umět zpaměti, často si k tomu zatancuju...asi fungují na širokou škálu věkových kategorií:))

Anyways, mějte nádherný víkend a brzy se na vás těším zlata moje <3