středa 11. ledna 2012

THE BODY SHOP: BANANA & VANILLA


Hey guys! Krásné středeční ráno <3
Přináším jen krátký post o svých současných oblíbencích z Body Shopu, protože můžu jen a jen doporučit. Banánový vlasový kondicionér Banana Banane jsem si koupila asi tři měsíce nazpět úplnou náhodu, měli jej zrovna v akci a voněl úplně jako právě rozmačkané banány. A protože jsem banana freak, skončil v košíku. Postupem času mě přesvědčil, že nejenoom absolutně božsky voní, ale skutečně dělá svoji práci a extrémně mým suchým vlasům vyhovuje. Je nesmírně hustý a máte pocit, že si na vlasy mažete opravdové banány. Stačí nechat pár minut působit, smýt a vaší hřívě to udělá vážně dobře. Při poslední návštěvě The Body Shopu jsem si jej koupila do zásoby podruhé a vzala si i banánový šampon. Lahůdka.


Mojí další úchylkou je závislost na tělových mlécích a máslech a to hlavně ve sladkém provedení! Takže když jsem viděla končící vánoční limitovku Spiced Vanilla, hned jsem po ní sáhla. Myslím, že není třeba se dlouze rozepisovat, Body Shop je pověstný svými vynikajícími tělovými krémy, které dělají pokožce dobrou službu, takže mi nezbývá než vychválit úžasnou kořeněnou vanilkovou vůni. Doporučuju vzít si pokud to jde, jak sprchový gel, tak tělové mléko, vůně se udrží na těle dlouho a po večerní sprše mi ráno voní kompletně celé povlečení :)) Poznámka: není nad praktickou pumpičku!!



12 komentářů:

  1. Másla a sprcháče z The Body Shop zbožňuji, ale s vlasovou kosmetikou nemám zkušenosti, děkuji za tip!

    OdpovědětVymazat
  2. asi jsem spomalená, ale kde se dají tyhle super věcičky koupt? :D:D

    OdpovědětVymazat
  3. Jeee Nat ty máš nový blog, jakto??? :) to jsem ráda, že jsem na něj úplnou náhodou narazila!!! Jinak děkuji na recenzi na ten banánový kondicionér ... nedávno jsem na něj také koukala, protože ta vůně je vážně božská, ale pak jsem ho tam nakonec nechala :( ale když ho tak chválíš příště do něj určo jdu!! :))

    http://angellovely-things.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Martina: Já pro ně chodím do jejich obchůdku na Palladiu a teď se dívám na net a mají jeden i na Chodově :)

    OdpovědětVymazat
  5. Lindsay: Moc mi vyhovuje, určitě stojí za zkoušku!

    OdpovědětVymazat
  6. Angel: Ano ano, blogování mi začalo chybět a nechtěla jsem se vracet k tomu starému. Takže teď sídlím tady :)) Recenze určitě budou, hodlám byt ted velice pracovitá :))

    OdpovědětVymazat
  7. mne ten bananovy kondicioner vyhovuje, ale sampon moc nie. sampon mi vysusuje vlasy

    OdpovědětVymazat
  8. tak ten krém a sprcháč chci mít :))

    OdpovědětVymazat
  9. bananovy sortiment od BS mam velmi rada, fakt ciste banany! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tu značku vůbec neznám, určitě vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  11. hello, nat! love your beauty blog. i love body shop prodcuts.... and i recognize many products on your blog. you have a new follower from usa! hoping to stay connected and looking forward to your posts. :) wishing you all the best, and cheers!
    xoxo
    jasmine
    http://adamalexmommy.com

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, prosimte moha bych se zeptat kolik stál ten kondicioner? Díky

    OdpovědětVymazat